Milhaussovic JCB Bořek

Moderátoři: rezis, zdeněk 1

Zpráva
Autor
Milhauss
Kontaktovat uživatele:

Re: Milhaussovic JCB Břeťa

#16 Nový příspěvek od Milhauss »

A samozřejmě video nesmí chybět.

Jiřin

#17 Nový příspěvek od Jiřin »

V originale ten zadek dovazoval podkop, ale hnaci predek by byl fajn. Ten by jsi mohl pres zimu dodelat taky. Az zaprsi, budes rad, ze tam bude :)

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#18 Nový příspěvek od Milhauss »

No to by bylo rozkopat tři čtvrtě traktoru. To je lepší sestavit novej. Ale na zadek chci nějakej betonovej pražec,nebo tak něco jako závaží. A napustit kola vodou,ale musím se na to optat,jsou tam nějaké speciál ventilky

cont33

#19 Nový příspěvek od cont33 »

celkom slušne to vypadá... 8)
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

Re: Milhaussovic JCB Bořek

#20 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak ráno sehnáno gufero,vzal jsem i do foroty,kdyby náhodou,ještě jsem dal podložku na gufero,pro vymezení vůle mezi guferem a závlačkou. Dolil olej a hurá makat,dnes se Bořek předvedl v plné síle. Celý den makal,čerpadlo drželo,pod desku je hlína navežená,a bez poruchy,paráda. Fotečky i videa mám,dám zítra,až bude čas.

pepa.traktor

#21 Nový příspěvek od pepa.traktor »

jedna otázečka ? když naložíš lopatu plnou nekroutí se ti konstrukce čelnáku ? nemáš tušení jakej jekl je tam použitý
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

ota

#22 Nový příspěvek od ota »

Milhaussi paráda bagřík pracuje. 8) Nedávno jsem Ti dělal trafačku k Vám. Možná, že tam co stavíš. Hned jsem si na Tebe vzpoměl, abys měl elektriku, tak jsem si dal záležet. Hlavně až tam něco zapneš valkýho, řeba mlátičku, nebo svářečku, aby Ti to v trafačce nespadlo. :smich: Jak jsi měl rozebraný to čerpadlo, já taky jednou rozebral Ruský a potom než jsem sehnal věci, zapoměl jsem jak to bylo a tu vrchní placku jsem dal opačně a po namontování mi hned vylítnul simering znova. Olej to tlačilo nějak opačně a hned to bylo venku. Taky jsem jich koupil víc a hned jsem to spasovával znova a tu placku jsem dal už dobře a maká až doteď.
Tak ať slouží bagřík, ale už jsi mu změnil jméno. Nejdřív to byl Břéťa a teď tam máš Bořek. Povídal mi ale Štěpán že Bořkův bagr se jmenuje Béďa! :)

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#23 Nový příspěvek od Milhauss »

Jinak trafačka Oto dobrá 8) to žádná,máme ji hned za zadkem,tak doufám že to nedělá nějaké zvuky :smich: Ale proud stále nejni :-/ furt je dost času a mi ho potřebujeme víc a víc.

Co se týče čeláku,na lopatu naložím tak do 400 kg,odjaduji,zvedá v klidu s trocha plynem a rám nepozoruji že by se nějak kroutil,jsou tam všude výstuhy,jäkl nevím jakej je použit,ale matroš vypadá moc pěkně. Lopatu chci o deset prodloužit

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#24 Nový příspěvek od Milhauss »

Slibovaná videa-

zdeněk 1

#25 Nový příspěvek od zdeněk 1 »

když vychytáš všechny nedostatky co jsi psal tak to bude velký pomocník
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#26 Nový příspěvek od Milhauss »

To už je teď i s těma nedostatkama,neumím si představit toto množství matroše navážet kolečkem :pistol:

pepa.traktor

#27 Nový příspěvek od pepa.traktor »

8) pěkný videa ,hlavně že je člověk tak říkajíc soběstačný a nemusí pořád někde somrovat po známejch a udělá si to co potřebuje kdy chce sám :ano:
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

jirik610

#28 Nový příspěvek od jirik610 »

pepa.traktor píše:8) pěkný videa ,hlavně že je člověk tak říkajíc soběstačný a nemusí pořád někde somrovat po známejch a udělá si to co potřebuje kdy chce sám :ano:
tohle je jedinej důvod proč si stavím traktor svůj 8)a chci sním dělat přesně to co milhaus se svím bořkem

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#29 Nový příspěvek od Milhauss »

Jiřin

#30 Nový příspěvek od Jiřin »

Jak koukam na ty videa, tak ten predek by to chtelo. Ja vim, je s tim trosku prace, ale ....... zima je dlouha :) Uplne staci, kdyz das retezove kolo na prvni prirubu od diferencialu. Jednoduche, rychle a ucinne. Jen bych doporucil kola s vetsim prumerem aby nepreskakoval retez a tu roztec hrideli zase co nejkratsi (retez se pak tolik nenatahuje a neblonca to tam). Pak bude prace s celni lzici o necem jinem. A o tech prejezdech vymolu ani nemluvim :)

A jeste bych doporucil nejezdit s plnou lzici tak vysoko zvednutou. Mas tam sice rovinu, ale muzes na neco najet a pak je to rychly.

Jo a na tu dasen lzice by to chtelo prisroubovat poradnou pasovinu se zubama. Prisroubovat proto, aby jsi to mohl sundavat. Zuby jsou dobre, kdyz se tezi takhle zhutnena hromada jako tam mas ted a taky se do lzice vleze vic materialu. Ale zase kdyz se dela rovina a hladi se to lzici na zpatecku, je to lepsi bez zubu.

Optimalni by taky bylo, kdyby jsi znal nekoho, kdo dela s UNC a ma k tomu podkop. Pak by stacilo udelat uchyty stejne jak UNC a mohl by sis to od nej pujcovat :) Jen by jsi napojil olej na rychlospojky a ......... :)

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x2“