cecil
Re: cecil
A ešte fotky nápravy zo spodu.buzičák píše:Souhlasím s tebou Toreto že ta náprava není žigulík na 100 % ne Žigulácká náprava má šroub pro napouštění oleje ze zadu obalu difu a nebo abi to lépe řekl celého obalu nápravi vím to protože jí mám na žíguláčku tak sem přidám nějaké fotky žigulácké nápravi pro srovnání s tou co tam má on . Omlouvám se za to že lepší fotky nemám popřípadě nafotím tak zatím zdar.
-
Mako4991 píše:Dal si ho do parády,ale tá náprava nebude zo Žuka. Ten mal 5 šróbov na náboji a celkom iný diferák. Nie je to moc vidieť,ale nejako mi to pripomína žiguláka. Aká je veľká tá vlečka? Ako si s ňou traktor po tej tráve vykračuje?
Tak na vlečku se vleze asi metr dřeva.ložná plocha je zhruba 100/200
jinak v té trávě docela v pohodě jen to jede pomalu je to přece jen 250tka ale utahne to všechno.
-
zdeněk 1 píše:Když porovnám foto původního stavu a teď tak to je úplně o něčem jiném Jen ty zadní blatníky jsou zbytečně moc vysoké
Ty první fotky to je v průběhu stavby téměř před dokončením,chyběly jen kapoty a nátěr,fotky původního stavu bohužel nemám jen video někde v mobilu a to mě mrzí.
-
nějak extra těžký to není ale s prokluzem kol nemám problém.když hrábne přibrzdím kolo a jede se dál.jen na podmáčené trávě se naložená vlečka boří a traktor má tendenci se stavět na zadek.Mako4991 píše:Ja som skôr myslel,či nie je ľahký.
-
jinak ta náprava netuším z čeho by byla.Mám ji od známého a ten ji měl 10 let zarostlou ve křoví na zahradě a říkal že to je snad žuk i ta převodovka.má to 3 kvalty a je hliníková tak nevím.