Tomův Haťan

Moderátoři: rezis, zdeněk 1

Zpráva
Autor
pinkygsx
Kontaktovat uživatele:

Re: Tomův Haťan

#136 Nový příspěvek od pinkygsx »

no koukaljsemna ten výfuk co tam máš, no za jízdy asi budeš dost našlukovanej modrého dýmu :)

Tom

#137 Nový příspěvek od Tom »

pinkygsx píše:no koukaljsemna ten výfuk co tam máš, no za jízdy asi budeš dost našlukovanej modrého dýmu :)
Nn :vysmech: Ono to jen tak vypadá, ale ta původní díra je zavařená, a je vyvrtaná díra průměru 3-4cm ze spodní strany té koncovky. Takže vychytané. Myslím, že by s tím 20 let skoro denně nejezdili, kdyby to mělo mít nějaké "vedlejší učinky"
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

paja52

#138 Nový příspěvek od paja52 »

Ahoj Tome,
jsou Vánoce a i já mám trochu víc času . A tak jsem se rozhodl se poohlédnout do minulosti na všechny svoje příspěvky, abych zjistil že zrovna v Tvém případě jsem tvojí snahu o renovaci Haťana předčasně odpískal , protože jsem nevěřil, že pouhá renovace by dokázala změnit jízdní vlastnosti tak, aby se Haťan mohl honosit přívlastkem traktor. A tak když jsem se dnes zběžně prokousal již jedenácti stránkovým Haťanovým vláknem , musím upřímně říci, že se Ti to povedlo a že jsi to dokázal. A za třešínku na dortu bych označil přední hrazdu. Prostě paráda!!! Ta se tam snad narodila.
Přeji hodně úspěchů nejen v příštím roce a ať se Ti daří. Pavel.
Jj, pořád se něco děje.

http://youtu.be/6xRw4jJ6CMM

Tom

#139 Nový příspěvek od Tom »

No Pavle, k dokonalosti to přivedeno nikdy nebylo. Snažil jsem se z toho udělat traktor, možná se mi to trošku povedlo, ale stejně to nebylo podle mých představ. Dneska bych z toho spíš udělal Minináklaďáček. Dal bych převodku řízení s opačným směrem otáčení, dal bych ji před nápravu, celé řízení bych posunul někam vedle motoru, sedačku nad druhou převodovku, a vzadu bych udělal malý válníček. Tu zadní nápravu bych nechal tak jak byla - bylo by to sice nižší, ale zato využitelnější. Ale stejně by to asi nemělo dlouhého trvání, nějak jsem nepřišel na chuť tomu motorkovému motoru.
Jinak Haťan už je skoro rok pryč, teď mám sériovku Mini 070, a maximální (skoro) spokojenost. Jeho nevýhoda je, že je lehký. Což Haťan byl možná ještě lehčí, a ještě k tomu dvakrát tak velký.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Tom

#140 Nový příspěvek od Tom »

už má nového majitele
TomAgro@seznam.cz

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x2“