Druhý - Saratov II
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Re: Druhý
Dodo keď sa oňu postará ako sa patrí ani ju nebude počuť poznám z vlastnej skúsenosti mňe osobne tam remeň vydržal 3 dni a už plieskal o vrtulu a umrel nahradil som ho starov reťazou z motorky a té sa tam točí už 13 rokov a poištak mám dotiahnutý na doraz a keď je motor studený tak ho na volnobehu čerpadlom zadusím čo by asi remeň nezvládolDODOTRAK píše:a reťazou??? daj tam remeň reťaz bude rachotiť ako hovado
Kazdy ma inu skusenost a aj iny vkus, jeden retaz druhy remen - oboje me asi svoje pre aj proti,Ja osobne mam najradsej cerpadlo na original nahone.Kedze tu budem mat dve cerpadla tak jedno bude hnane z originalneho nahonu a druhemu sa usla retaz.Ak by sa to neosvedcilo alebo ak s tym nebudem spokojny tak to prerobim na remen.Ale najskor to musi jazdit, inac mozem len hadat ci to bude ok alebo nie.
- bastardtraktor
Zdar
sleduju tu stavbu a moc se mi to líbí !!
Hlavně JAK to děláš precizně !!!
Tu nápravu z kombajna tu mám, ale má jen 4 matice na kolo - to je divný´, že ty máš matic víc. Ty Tvoje přední disky jsou moc pěkný, ale kola tam asi dáš vyšší a užší - ne ?
Máš ještě ten dvouválec Slavia 2S95A2 ?? Zjistil jsi zda na to jde nejaká jiná spojka ?
sleduju tu stavbu a moc se mi to líbí !!
Hlavně JAK to děláš precizně !!!
Tu nápravu z kombajna tu mám, ale má jen 4 matice na kolo - to je divný´, že ty máš matic víc. Ty Tvoje přední disky jsou moc pěkný, ale kola tam asi dáš vyšší a užší - ne ?
Máš ještě ten dvouválec Slavia 2S95A2 ?? Zjistil jsi zda na to jde nejaká jiná spojka ?
ooooooooooooo
Jime,ci to bude rychle to ti odpoviem po skusobnej jazde, ale to musis este chvilu pockat.jimV píše:no i když ten robur ma pomalou 1 tak si myslim že to bude dost rychle nedala by se tam dat rozvodovka s redukci např robur demcak rus gaz nebo neco podobneho
no ako sa tak divam tak co nevidiet tu mame dalsi krasny stroj ..,uz sa neviem dockat vyslednej podoby...zatial je to OK