tak to je pravda to už barva nezachráníVladimír2 píše:..na tu lejtu už je barvy škoda,počítám , že tohle je její poslední sezona .Už jsem ji lepil nakopr píše:brambor už pekne lezou a co tu lejtlu na modro a bílí kola ta ti stejně zbyde z vleku
několika místech...
Malá 70 od Vladimíra2
Re: Malá 70 od Vladimíra2
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
pěkně chystáš , já je kopčíl dneska - první várku.
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Vladimíre prosím, napiš mě kolik máš šířku na středy kol před a po otočení a kolik od sebe děláš řádky - děkuji moc.
Taky jsem koukal že jsi řádky dělal jiným nástrojem než máš na přihrnování, nemáš nějakou fotku kde je pěkně vidět ten "řádkovač" ?
Taky jsem koukal že jsi řádky dělal jiným nástrojem než máš na přihrnování, nemáš nějakou fotku kde je pěkně vidět ten "řádkovač" ?
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
...normální rozchod je 100cm na střed kola, po otočení je to 120cm ,řádky mám 60cm od sebe.Jinak se
podívej na stranu 4 a 64...
tak ted musime s milhaussem pochvalit nový lak a na široko to vypadá pěkně
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za rychlou odpověď . Na ty stránky jsem koukal už před dotazem i na too jak jsi minulý rok rozšiřival kola. ale není tam pořádně vidět ta radlice,Vladimír2 píše: ...normální rochod je 100cm na střed kola, po otočení je to 120cm ,řádky mám 60cm od sebe.Jinak se
Jestli to dobře chápu tak máš nářadí na řádování, pak tu malou plečku a nářadí na prohrnování ?
A když řádkuješ pro výsadbu brambor tak jak to děláš když máš rozchod kol 100cm a řdky 60 cm ? - děkuji.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Nijak - otočí je na rozchod 120 .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
No já právě koukal na fotky z minulýho roku, kde řádkuje s rozchodem 100cm a otáčel až na prohrnování.Terablick píše:Nijak - otočí je na rozchod 120 .
Jediný co mě napadá, že má pravou radlici za kolem ale tu třetí už ne - což ale znamená řádkovat pouze jednosměrně.
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za náčrtek, ale nějak nevidím rozdíl mezi první a druhou/další jízdou?
A jestli nejedeš kolem v předzozí rýze, jak trefíš vzdálenost od přechozí rýhy ?
Já to letos dělal poprvé a dost jsem s tím bojoval, nakonec jsem to udělal, ale na příští rok to musím nějak lépe vychytat. Tak proto se ptám tebe, protože máš brambory moc pěkně udělaný.
A jestli nejedeš kolem v předzozí rýze, jak trefíš vzdálenost od přechozí rýhy ?
Já to letos dělal poprvé a dost jsem s tím bojoval, nakonec jsem to udělal, ale na příští rok to musím nějak lépe vychytat. Tak proto se ptám tebe, protože máš brambory moc pěkně udělaný.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Dasa to. ja som skusal kopirovat jednou radlickou uz urobenu brazdu a stalo to za figu... kedze sa nahol cely traktor tak jedna radlicka len skrabala po vrchu stredna nieco brala a krajna isla s kolesom uz v hotovej brazde. Tak ze bud prerobit uchytenie tak aby bolo mozne vysunut radlicky mimo jedno zadne koleso vtedy kopirujes brazdu a traktor je rovno tj vyrobis dve nove brazdy. Alebo to robit tak ako Vladimir.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Vladimíre me sa ten tvůj traktórek lůbí čím dál vjec
- buzičák
A nebo bito ctělo udělat plovoucí hydrauliku jako to je u továrních traktorů taky stím bojuju jak se dá jak píšeš ty občas mi de jedna radlička vzduhce druhá škrtá a třetí bere jak má ale necháse to udělat. Na hampírovi 4x4 budu dělat už klasika ramena jako mají tovární traktory a zbastím to abi to bilo plovoucí klasika tří bod. Promiˇˇn vladimíre že tě to sem píšu a jestli to tu nebudeš chtít tak to napiš a nechámto smazat.Jen tak pro zajímavost žíguláček je široký 1m tak radličky jdou zakolama a ta třetí v prostřed traktoru a mám jenom jedny radličky kyž dělám řádky tak je nepouštím tak hluboko a další dělám že jedu jedním kolem vté brázdě tak pak značím jen dvě řádky a tak dál pak když je zahnuju tak je pustím co nehlouběš dolu co mě pustí a tak to je i při proorávání.Atlan píše:Dasa to. ja som skusal kopirovat jednou radlickou uz urobenu brazdu a stalo to za figu... kedze sa nahol cely traktor tak jedna radlicka len skrabala po vrchu stredna nieco brala a krajna isla s kolesom uz v hotovej brazde. Tak ze bud prerobit uchytenie tak aby bolo mozne vysunut radlicky mimo jedno zadne koleso vtedy kopirujes brazdu a traktor je rovno tj vyrobis dve nove brazdy. Alebo to robit tak ako Vladimir.
...jsem potěšen , díky...kenybz píše:Vladimíre me sa ten tvůj traktórek lůbí čím dál vjec