TRAKOŠ
Re: TRAKOŠ
Pěknej postup . Jenom mám dotaz k čemu slouží ta řemenice na spojení mezi převodovkama?
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
Tak to už hydrauliku taky uděláš ne ? Já jsem měl problém s čerpadlem, tedy ve směru jeho otáčení - nemohl jsem ho připevnit přímo na motor. Na konec je na původním místě, ale pohon řemenem a zatím spokojenost . Tvoje řešení mě přijde dobré - můžeš řídit otáčky čerpadla .
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
no zatim ne ale časem bych ji chtěl dodelat.Jenom tam kde ted bylo čerpadlo bude ted řazeni prvni převodovky tak se to bude potom muset vymyslet jinak
...obdivuji a zároveň lituji všechny , kteří musí tvořit v takových pomínkách. Stvořit něco takového pod širým nebem zasluhuje opravu uznání...
Přesně, jak píše Vladimír2! Pod širým nebem v tomhle počasí, to je opravdu obdivuhodné! Nedokážu si to představit, protože sám dělám v hangáru a už i tam mám té zimy někdy plné zuby! A kdybych měl být ještě venku?! To bych nedal!
Jde ti to hezky od ruky!
Jde ti to hezky od ruky!
Samohyb Sršeň http://nasetraktory.eu/forum/viewtopic.php?f=2&t=10450
Opravdu pro otrlé,já když nemám v garáži aspoň 10 nedám ani šroubek,si fakt dobrej.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
dekuji co jde dělam v dilně ale je malá tak se neda nic jinyho dělat ale zase dnes chvilkama svitilo sluničko tak to bylo dobry. Ješte musim upravit sedaču je moc vysoko nejvic času zabralo broušení staré barvy a natiraní dobrá ale povedlo se
-
Parádní stroj a vypadá perfektně a zasluhuje veliký potlesk
- marek a adam
BUDETO OPRAVDU DOBRY POMOCNIK