na kolik tě vyšel celí ?fox159 píše:Pálí mě s tý ceny oči a praskl mi monitor
Trakoš z Paneláku
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trakoš z Paneláku
Ahoj celej stal asi kolem 3.tis.Ale ted bych jich potreboval asi tak 100ks a prodavat za tu cenu co je v tom inzeratu. Chlapy po prijezdu z prace na nas cekal dopis s kterim jsme tak nejak pocitali ale doufaly ze neprijde. Foxine jsem musel volat zachranku uplne ji to slozilo a ja ted sedim v garazi zkousim vam psat z tel.a pritom se divam jak nam pada svet. Uz nemuzem dal
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!
Ať se děje co se děje, doufám, že budete všichni v pořádku....fox159 píše:Ahoj celej stal asi kolem 3.tis.Ale ted bych jich potreboval asi tak 100ks a prodavat za tu cenu co je v tom inzeratu. Chlapy po prijezdu z prace na nas cekal dopis s kterim jsme tak nejak pocitali ale doufaly ze neprijde. Foxine jsem musel volat zachranku uplne ji to slozilo a ja ted sedim v garazi zkousim vam psat z tel.a pritom se divam jak nam pada svet. Uz nemuzem dal
..... .. ...
Zdravím Tě Foxíku,
musím říct , že jsi mne postrašil svým příspěvkem ze středy 6. června 3:19pm. Už v Tvých předchozích vyjádřeních jsem spíš mezi řádky něco tušil. Teď, když jsi napsal o dopise , který jsi tak trochu čekal, ale doufal ,že nepřijde , tak to ve mně vyvolalo, vzpomínku cca 1 rok zpět, kdy jsem taky obrdžel informaci , která mne málem skolila. Než jsem to rozdýchal a vstřebal, tak jsem za měsíc zhubnul o 10 kg. Teď se již rok drápu ze sraček nahoru pomalu zpět, ale ještě to nějaký rok potrvá. Ale už ten život nevidím tak tragicky jako před rokem. Držím Ti palce , a určitě nejenom já na tomto fóru. Bez pochyby se z toho vyhrabeš, jsi mladý, máš rodinu šikovného syna, nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Věř, že to nakonec zvládneš.
musím říct , že jsi mne postrašil svým příspěvkem ze středy 6. června 3:19pm. Už v Tvých předchozích vyjádřeních jsem spíš mezi řádky něco tušil. Teď, když jsi napsal o dopise , který jsi tak trochu čekal, ale doufal ,že nepřijde , tak to ve mně vyvolalo, vzpomínku cca 1 rok zpět, kdy jsem taky obrdžel informaci , která mne málem skolila. Než jsem to rozdýchal a vstřebal, tak jsem za měsíc zhubnul o 10 kg. Teď se již rok drápu ze sraček nahoru pomalu zpět, ale ještě to nějaký rok potrvá. Ale už ten život nevidím tak tragicky jako před rokem. Držím Ti palce , a určitě nejenom já na tomto fóru. Bez pochyby se z toho vyhrabeš, jsi mladý, máš rodinu šikovného syna, nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Věř, že to nakonec zvládneš.
Ahoj kamaráde,držím Ti pěsti ať se zbrcháš,podobně jsem na tom byl před 4 lety když jsem se rozváděl a nechal manželce horský hotel a já skončil s 2 mega dluhů na krku,do loňska jsem nevědel kam dřív skočit,ale přítelkyně mě podržela,přeji i Tobě víru ve zdárný konec všech sračekmkteré na nás život kydá.
Ahoj kamarádi. moc děkujem za podporu. Foxina je tak nějak v "poho", jen občas si sedne a ....Napadaly nás sice myšlenky že si vyberem strom, ale to není řešení. A na naší situaci, taky asi není řešení. Snažily jsme se nějak domluvit ,ale prostě je nic nezajímá jen to, kdy zaplatíme a každým dnem tam rostou uroky jak kráva. Jsme v začarovaném kruhu.
ahoj foxi,neumím ti pomoct ale aspońabyste to zlý přežili,taky tyhle situace znám a doufám že někdy bude aspoń trochuživot bez děsu z každýho doporučenýho dopisu
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Dneska jsem se na chvíly zašil a pokusil se něco malo udělat v garáži. Vhledem k tomu, že jsem použil pístnici na sklápění která byla jako třetí bod,tak jsem si udělal třetí bod ze starého napínáku. No funguje tak se to snad podařilo.
Tak trakoš změnil adresu trvalého pobytu. Garáž je uplně prázdná.(možná zatím)
- pinkygsx
- Kontaktovat uživatele:
tys ho prodal?
četl jsme tady že se nějak stahují mraky kolem tebe. tak doufám že ti trakoš i v tomto směru pomohl
četl jsme tady že se nějak stahují mraky kolem tebe. tak doufám že ti trakoš i v tomto směru pomohl
Pepina už je horová http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=81501
další projekt DaewARO : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=92759
JawARO: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... lit=jawaro
další projekt DaewARO : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=92759
JawARO: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... lit=jawaro
....... prenájom garáže ?........fox159 píše:Tak trakoš změnil adresu trvalého pobytu. Garáž je uplně prázdná.(možná zatím)
Trakoš je přestěhovanej, je u babičky. A mraky se už zatáhly a vypadá to, že budem dlouho úplně bez finací, sice za mnou chodí jeden týpek s hodně špatnou pověstí kšeftmana, co mě furt láme, abych ho prodal a že by dal i 10.tis. za všechno!!!!!!!!. No sice potřebujem peníze, tak bych ho možná pustil, ale určitě ne za tak směšnou částku nebo je adekvátní?. Ted se dodělává v garáži štípačka k trakošoj, chtěl jsem ještě rotačku a tona, ale to je nějak moc. A pak tam bude škodovka, ona tam už měla bejt dneska, ale nějak došel benzín A garáž mám v nájmu. Ta není moje.
Přeju vám aby jste se z toho co nejdřív vyhrabaly a nejsem určite sám
Nevíte čím se dá přilepit protektor? U trkoše na boku zadního kola se oběvila prasklina, asi špatně nalepenej protektor a pomalu se zvětšuje dá se to vůbec nějak opravit?