Malá 70 od Vladimíra2
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Malá 70 od Vladimíra2
Jak to vypadá zespoda u toho řazení? Ty bowdeny nemusej být vedle sebe jak u toho Focuse,ale třeba páku na řazení dopředu a dozadu vodorovně s převodovkou a bowden táhnout pod skříní spojky a neutrálovej bowden dát s osou motoru a použít právě ten kloubek z té focusácké co je namontovaný na té řadicí tyči.Uděláš delší bowdeny a dáš si pohodlně řadičku z focuse vedle té sedačky. Třeba A nebo tam šoupnout tu focusáckou převodoku . Třeba
Naposledy upravil(a) Pavel Šedivý dne úte pro 20, 2011 10:02 pm, celkem upraveno 1 x.
ako tak pozeram, tak pri Vladimirovi by som nikdy nehovoril nikdykopr píše:vždyt ta palubka je velka jako tvuj traktor to tam nedostanešVladimír2 píše:...takovou přístrojovku bych chtěl mít...
Zdravím všechny kutily traktorysty
Tak tu tohle vlákno procházím a pročítám příspěvek po příspěvku už od včera večer a těšil jsem se že když to tak jde od ruky,na konci uvidím foto krásné práce a hotového pomocníka.Teď jsem došel na konec a vydím že si budu muset počkat,sakryš to bude netrpělivé čekání
Blahopřeju,krásná práce.Já bych se do toho asi nepustil a pokud ano,potřeboval bych na to tak dva roky.Super výkon
Tak tu tohle vlákno procházím a pročítám příspěvek po příspěvku už od včera večer a těšil jsem se že když to tak jde od ruky,na konci uvidím foto krásné práce a hotového pomocníka.Teď jsem došel na konec a vydím že si budu muset počkat,sakryš to bude netrpělivé čekání
Blahopřeju,krásná práce.Já bych se do toho asi nepustil a pokud ano,potřeboval bych na to tak dva roky.Super výkon
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
vladimire smekám
řekl jsi do prvniho snehu a taky že jo jak kdyby snich čekal na tebe a co prvni dojmy znatelny rozdil k lepšímu ???
řekl jsi do prvniho snehu a taky že jo jak kdyby snich čekal na tebe a co prvni dojmy znatelny rozdil k lepšímu ???
...zatím je to takové rozpačité,ani nevím na jakou rychlost jsem vlastně jel a zpátečka se mi zdá
docela rychlá...
docela rychlá...
-
tiše závidím, mě první jízda čeká tak v květnu.
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Vladimírek je provokatér, já licu v práci jak osel, nevim kam dřív. On si klidně zavolá, řekne poslouché a začne turovat traktika do telefonu, srandista
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
u fotky jak máš otevřenou kapotu nezkoušel jsi zda propadne špendlík na zem? Podle mě nemá šanci jak jsi to tam všechno namačkal aby to tam vlezlo
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
...ze začátku jsem si myslel,že nedokážu splnit svůj záměr,a to ,že v žádném případě nezměním
vzhled traktoru.Ale podařilo se.Jak,to posuďte sami...
vzhled traktoru.Ale podařilo se.Jak,to posuďte sami...
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
Zetor 5718
...ještě tam musím napasovat nádržku ostřikovače a hlavně parádní klaksony.Jo a ten špendlíkzdeněk 1 píše:u fotky jak máš otevřenou kapotu nezkoušel jsi zda propadne špendlík na zem? Podle mě nemá šanci jak jsi to tam všechno namačkal aby to tam vlezlo
by určitě propadl,ovšem šroubovák, který mi tam zapadl jsem hledal hodnou chvíli...
- virgil
tak už nám, nezbývá nic než jen smeknout klobouk, moc pěkná práce. Je vidět, že stále ještě platí ,,zlaté české ručičky,,
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Laďo,kurde,dost dobrý. Asi si Tě pozvu na prázdniny,a překopeš mi můj
Ten zvuček je fakt dobrej
Ten zvuček je fakt dobrej
...dnes jsem jen tak lehce,tak svátečně ,nakoukl do dílny...no a když už jsem tam byl,
tak jsem zabudoval baterku a taky nádrž...
tak jsem zabudoval baterku a taky nádrž...