Kotrbant od Maka
Re: Kotrbant od Maka
Tak nádhera udelujem pochvalu ale nie sranda, ak toto dáš zvariť, ako si mi písal, tak to ti potom už dlho nevydrží
- josip
no tak to je brutus asi mu davas dobre zabrat mne uz tiez povolila predna poloos dva krat keby som zohnal vhodny material tak by to bolo dobre urobit z jedneho kusa zadne mam z jedneho kusa ziadne zvaranie a bez problemov a nemam to nijako zuslachteneMako4991 píše:Tak a je vonku:
Nebudeš veriť,ale ani nie. Mám podozrenie,že k tomu mohli prispieť vôle v prevodoch(v diferáku je brutálna) a proste ju uhrkalo. Povolilo to za zvarom,tak nemusela byť ani presne v ose,jazdilo sa a zrazu ťuk a dielo skazy dokonané.josip píše:no tak to je brutus asi mu davas dobre zabrat mne uz tiez povolila predna poloos dva krat keby som zohnal vhodny material tak by to bolo dobre urobit z jedneho kusa zadne mam z jedneho kusa ziadne zvaranie a bez problemov a nemam to nijako zuslachteneMako4991 píše:Tak a je vonku:
svaříš to znovu nebo dáš novou -jak douho tam jezdila?
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Mám ponuku na komplet nápravu z Volgy,ale neviem,či 21,alebo 24 a neviem presnú cenu,mal mi to presne zistiť,ale zatiaľ by to bolo dobré zvariť a na to trubku,či už obvariť,alebo zakolíkovať,podľa toho ako sa bude dať. Problém je,že jedna časť má 33 a druhá 29mm.
Dnes by sa mala zvárať podľa všetkého.
Už sa nedá poriadne na nikoho spoľahnúť... Dnes som si musel poloos zvariť sám. Na prvýkrát si myslím celkom slušné,dnes som ju hodil do popola,zajtra keď ju vytiahne,tak dám foto na schválenie,ešte asi kúpim nový semering a lepšie pozriem aké je ložisko,keď to mám vonku.
Prečo sa už nedá na nikoho spoľahnúť?
Lebo keď som videl,ako to bolo zvalené,tak som to obrúsil do živého a nanovo.
No keby si bol tu,tak ti to na sústruhu zúkosujem a vystredím,aby si nemal problém pri zváraní a ani potom pri montáži a prevádzke.
Lne problém je,že ja som tu a už to bolo síce začepované,ale nie presne na stred,preto to asi aj pustilo,nie tak náporom,ale tým,že to uhrkalo. Teraz s trubkou na vrchu by to nemalo tak strašne vadiť,je tam síce väčšia hmota,ale neporovnateľne väčšia páka na lom.
já sem tu trubku dal taky a paráda drží jak origo