Marekov Kyrovček
Re: Marekov Kyrovček
ahoj Maro díval jsem se na to jak maš udělany zavěs je to origo ze zetora a je přivařený na diferak v3s,
šla by lepší fotka jak to maš (pokud je to vyďet).Moc děkuji ALEK hoj
šla by lepší fotka jak to maš (pokud je to vyďet).Moc děkuji ALEK hoj
- Marecek
Alek - nafotim.
A toto je moja úroda tekvíc už tam chýba bola úplne plná no podarilo sa mi ich nešťastnou náhodou vymazať.
A toto je moja úroda tekvíc už tam chýba bola úplne plná no podarilo sa mi ich nešťastnou náhodou vymazať.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole tak to čumím Slušné
Celý mesiac rozmýšľam čo s toľkou tekvicou robíš? Škoda že na tej vlečke nemáš takú hromadu sliviek, to by si sa mal čim v zime zahrievať.
- Marecek
Tekvica bola na jadierka .Rozmýšlal som čo dať na 3 are a napadla ma tekvica na jadierka .Po nasolení a usušení toho bolo 90 litrov. Manželka mala o zábavu postarané. Predávame 1 liter 3 eura. Už toho moc nieje. Na budúci rok by som chcel dať viacej.
Odpad zhnije je to dobré hnojivo, alebo ak je záujem tak rozdávam pre prasce.
Odpad zhnije je to dobré hnojivo, alebo ak je záujem tak rozdávam pre prasce.
Dávno si sa neozval, nič nezdokonaľuješ? Nejako malo teraz píšeš. Keď si ho mal v sekcií staviame traktory... tak si viac písal. Ale keď je hotoví a si spokojný, tak je dobre.
- Marecek
Čauko, traktor je v pohode a zatiaľ ani nič nebudem na ňom prerábať. Trošku by som ho rád vyčačkal. Poriadny klaksón, prídavne svetlá, no a pracujem na digitálnom tachometre.
Nápady čo by som chcel spraviť tento rok sú malá vlečka , brány a hlavne postrekovač. Ten by som chcel na tlakovú nádobu. Pretože mám silný kompresor a nemám kardan.
Tak asi toľko. Teraz traktor odpočíva.
Nápady čo by som chcel spraviť tento rok sú malá vlečka , brány a hlavne postrekovač. Ten by som chcel na tlakovú nádobu. Pretože mám silný kompresor a nemám kardan.
Tak asi toľko. Teraz traktor odpočíva.
- Marecek
Čaute, trochu som ho vyčačkal: zásterky, samolepky, fanfara, rám na spetné zrkadlá, rýchlospojka na hydrauluku a nové predné pneumatiky. Na vlečke hydraulická brzda.Prepačte za zle foto bolo to oproti slnku.
Jojo maš to moc hezké a to je dost že sem taky mrkneš, co v zimě jezdil jsi nebo byl traktorek pod duchnama?(nemyslím snih) měj se ALEKMarecek píše:Čaute, trochu som ho vyčačkal: zásterky, samolepky, fanfara, rám na spetné zrkadlá, rýchlospojka na hydrauluku a nové predné pneumatiky. Na vlečke hydraulická brzda.Prepačte za zle foto bolo to oproti slnku.
- Marecek
Čate, Ale ja na túto stránku chodím obdivovať každý deň. Traktor v zime vegetil až na pár maličkostí. Tento týždeň som dokončil malú vlečku a brány 3m.
Dobrý den na jakou plochu (práce) ho používáte
- Marecek
Dobrý deň , mam 1 hektár + zahrada a okolo domu. A najviac vozim syna
Ahoj,Marecek píše:Čaute, trochu som ho vyčačkal: zásterky, samolepky, fanfara, rám na spetné zrkadlá, rýchlospojka na hydrauluku a nové predné pneumatiky. Na vlečke hydraulická brzda.Prepačte za zle foto bolo to oproti slnku.
Nafoť niekedy tu hydraulickú brzdu na vlečke ako ju ovládaš. Ja mam síce vzduchové brzdy, ale zať si kúpil motorové táčky, aby sa dostal do hory ( traktor 4 x 2 motor moskvič a halda reťazových prevodov. Tak to cez zimu vyhodil a dal motor s favorita zo zavareným dif. bez reťazových prevodov.)
A ešte jedna maličkosť, aký máš hydraulický valec na riadení? Vnútorný priemer valca, a priemer piestnice?
Máš to všetko 100% . A ďakujem.
Marek ak chceš lepšie pneu odporúčam KAMA F35 11,2/20, pasujú na vetrieskový disk (aj keď im treba trochu pomôcť), nebudeš banovať...
- Marecek
Ďajujem za radu. No asi nebudú moc lacne že. Budem sa informovať.