to ta hormadka nespadne??nebo to ješte nejak přivazuješ?nick píše:Myslim , že baterky vydrží 5-6 let a to pak děcka stejnak budou více na netu než venku. No kdyby to dopadlo lépe , tak potom splašíme nějaké terénní skůtříky a ty by jim mohly vydržet až do puberty .... ??? Jinak mi vůbec nevadí zvuk spalováka (ba se těším , až natočím mojí slávku 8HP), prostě to co seženu - to je .... lovu zdar
Traktůrek pro děti
Re: Traktůrek pro děti
Kolik si toho tam naložil ?nick píše:Myslim , že baterky vydrží 5-6 let a to pak děcka stejnak budou více na netu než venku. No kdyby to dopadlo lépe , tak potom splašíme nějaké terénní skůtříky a ty by jim mohly vydržet až do puberty .... ??? Jinak mi vůbec nevadí zvuk spalováka (ba se těším , až natočím mojí slávku 8HP), prostě to co seženu - to je .... lovu zdar
No právě , že jsem to nepřivázal a v prvním kopci to padlo , šak se to příště zakšanduje a to to bude panáčkovat po zadních no a naložily tak 30 kg , a to pak jede jako TANK .
Kolik bys toho tak naložil aby to bez problému jelo? kolik asi váží celej traktůrek? díky. Radim
Tak odhaduji hmotnost stroje i s bat. na 80kg , no a solo uveze asi +120 kg (to i s šoférem) a kárku tak asi + 100kg , to ještě uvidím (jen hádám). Samozřejmě vše po tvrdé rovině , do kopce tak šofér do 30 kg + 15 kg zátěž zadní nápravy na sajtničku ????
Takže do kopce bys musel seskočit a tlačit
Jenom seskočit. Tlačit ne, ale to fakt je pro moje děcka . Já radši bafnu dvoukoláka a rychle navozit a pak si odpočnout. Jako něco nechám strojům , ale taky vím co stroj chce přípravy a ůdržby ... takže když to nejni jo dřina , tak preferuji "rychlost radost hotovo"
Tak to jo navíc zadarmo