Traktůrek pro děti
- Marecek
Re: Traktůrek pro děti
Paráda, asi aj ja budem musieť niečo podobne zmaknúť. Marek bude mať 5 rokov a ďalšie je na ceste. Je to pekná mašinka a to ti deti polejú aj záhradu
A tá iskra v očiach tú nekúpiš ani za milión.
A tá iskra v očiach tú nekúpiš ani za milión.
už je to na správném místě
Ještě přední kola jiná a jedem
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
- jirik610
taky bych se spíš prikláněk ke kolům z kočárku co se daji nafouknout -na ten předek .mám je doma na cočku a je to luxus to ted popotahovat na tech sekačkovejch to byl bojzdeněk 1 píše:už je to na správném místě
Je těžky bejt debil konkurence je veliká
traktor - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=9934
vlek - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 77&start=0
traktor - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=9934
vlek - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 77&start=0
Chlapi díky. Ta kolečka jsou již doma a tím jsem překročil dohodnutou finanční částku s mojí ženou. No nemohl jsem si pomoct - prachy budou ... my né
Ahoj fakt pěknej traktůrek
nick píše:Chlapi díky. Ta kolečka jsou již doma a tím jsem překročil dohodnutou finanční částku s mojí ženou. No nemohl jsem si pomoct - prachy budou ... my né
Tak přidám fotky traktůrku v akci , to ještě před vánicí . Chtěl jsem dříve , ale fórum tejdě před volbama , v tom hlavním čase , kdosi reguluje .. (nějaký GENERAL ) .. ....
Super i ta cedule pozor na děti Kola tomu hodně pomohly
A ještě trochu zábavy s traktůrkem .... v kopečku to ale ztrácí polínka ... chtělo by to vlečku
máš to parádní děcka majů radost a to je hlavní.
Na upevnění jim daj malů kurtovačku a polénka budů držat jak hlůpé.
Co kopečky stíhá výkon motoru?
A jak dlůho to dokáže drndit na ty nové batérky?
Ahoj promiň že odpovídám za nicka ale už sem se ptal říkal že jezdí málo aby jim nebyla zima tak že asi 14 dní.kenybz píše:máš to parádní děcka majů radost a to je hlavní.
Asi tam nějaké háčky na ty kšandy dodělám , ať to neztrácí náklad... Kluk tedy od toho pak utekl - nechtělo se mu to znova rovnat , ale výměna šoféra dost pomohla ..
No kopečky s děckama uplně v poho , ten motor se nezdá , prostě saje určitě více , než psaných 225W a to je super.. ale mojí slávku (300kg) na vozejčku neutáhne(bude z ní štípajda s kuželem na metrové) , takže přeci jen - je to pro děcka
Kdyby jsem sehnal takovéto 4 motorky , tak super traktorek na zahradu aj pro mne , ale celkem jsem zvědav kenybz na tvé poznatky z budoucího stroje (baterky+stabilmotor)-budu sledovat .
Jinak baterky vydrží nyní tak jak psal Radim (komunikujeme přes SZ ), děcka potřebují nyní v zimě pohyb. Na jaře to otestuji více - přesně na hodiny a rád se podělím ....
No kopečky s děckama uplně v poho , ten motor se nezdá , prostě saje určitě více , než psaných 225W a to je super.. ale mojí slávku (300kg) na vozejčku neutáhne(bude z ní štípajda s kuželem na metrové) , takže přeci jen - je to pro děcka
Kdyby jsem sehnal takovéto 4 motorky , tak super traktorek na zahradu aj pro mne , ale celkem jsem zvědav kenybz na tvé poznatky z budoucího stroje (baterky+stabilmotor)-budu sledovat .
Jinak baterky vydrží nyní tak jak psal Radim (komunikujeme přes SZ ), děcka potřebují nyní v zimě pohyb. Na jaře to otestuji více - přesně na hodiny a rád se podělím ....
Ahoj, tak si říkám že je podle mě škoda že to není na benzín. Ale dobrý je že zas nedělá rachot ne? Protože baterka má svou životnost a potom K.O.
Myslim , že baterky vydrží 5-6 let a to pak děcka stejnak budou více na netu než venku. No kdyby to dopadlo lépe , tak potom splašíme nějaké terénní skůtříky a ty by jim mohly vydržet až do puberty .... ??? Jinak mi vůbec nevadí zvuk spalováka (ba se těším , až natočím mojí slávku 8HP), prostě to co seženu - to je .... lovu zdar