modrak m22
-
modrak m22
sem tu novy ikdyz ne tak uplne chodil jsem tady uz driv takzvane na cumrndu,chci vam predstavit svuj trakturek vyrobeny z multikary m 22.r.v.nezjisteno koupil jsem ho pred rokem,delka/sirka 200/125,kola predek/zadek m22/16"sipaky rafek asi zuk nebo volha,motor,prevodovka a zadni osaa s uzaverkou vse z m22 bez jakychkoli uprav,bez hydrauliky proste jen na tahani dreva z lesa a v zime odhrnuje snih.
Naposledy upravil(a) biker666 dne čtv zář 24, 2009 8:05 pm, celkem upraveno 3 x.
-
Re: modrak m22
dalsi fotka
Vypadá dobře, líbí se mi ty zadní blatníky, je to takové neobvyklé.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
delal ho starsi pan z Rožnova a obdelaval s nim sve skromne poličko.Ale do budoucna zvazuju vyrobu 4x4 napravy asi z Pragy V3S a mam tu cely agregat z citroenu saxo 1.5D
-
tak modrak mne pekne zkousi prvne odesel brzdovy valecek tak jezdim jen na rucku a tet se odporoucel i spojkovy nastesti sel pripasovat ze skodovky ale co mne trapi vic jsou ty brzdy ale videl jsem tu uz nevim na kterem to bylo stroji kotoucovou brzdu na kardanu tak to budu muset asi spachat taky tet otazka jak to bude ucinne.
-
tak modrak brzdi obstojne kotouc ze skutra se celkem cini spojka uz taky nestavkuje vse dopasovano z š 120.V lese si vedl statecne
Re: modrak m22-prodano
Prosimtě zčeho jsou ty přední kola?Scháním nějaké podobné na nápravu z multikáry.
-
z mulci origo kola
Zdá se mi že jsou o něco větší než mám já.Ty moje jsou 23/5.Navíc tyhle jsem nikde na inzerci nenašel.Neíš kolik měli celkově v průměru?
-
mam dojem ze to byly 13"tky jinak pasuji disky z volhy 14" pak Aro 240,Je to proste roztec 5x114,3