Traktůrek pro děti
Re: Elektro trakturek - Elvíra
parada ucel to plni je videt ze decka maju radost
Ještě přidám videjko... Většinou to zatím jezdí pomalu , ale občas to i frčí - natočeno předevčírem a zrovna při tom lepším výkonu plně čistokrevného anglického ČTVRTKONĚ .... http://www.youtube.com/watch?v=aLwrWAfNpv8 ..... No trochu mi byla zima , páč jsem v radostitvůrcestroje nedostrojen...
nick píše:Ještě přidám videjko... Většinou to zatím jezdí pomalu , ale občas to i frčí - natočeno předevčírem a zrovna při tom lepším výkonu plně čistokrevného anglického ČTVRTKONĚ .... http://www.youtube.com/watch?v=aLwrWAfNpv8 ..... No trochu mi byla zima , páč jsem v radostitvůrcestroje nedostrojen...
To je super video -to jsem se ale naslám
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Tak ten trakturek se ti moc povedl. A jestli vydrzi jezdit dve hodiny, tak ho muzes rovnou prihlasit do souteze: http://www.electricmotion.cz/postav-elektromobil/tema/
Díky, a tedy již jsem dal dotaz na nové bat. (http://www.ecotech.cz/ecotech.php?p=cze ... uktu/98029) do našeho traNdíka - myslím , že 2 hoďky by pak jezdíl jako fík. Ale ta soutěž je šitá jiným na míru - přeci min. rychlost 30km/hod. - to není nic pro pohodové traktůrkáře .. ja ostanu tady .
Trochu jsem zainvestoval do dětí , hold nové baterky ani pořádné šípáky si nevyrobím. Ale nekupte dvě šípová traktorová kola i s dovozem PPL za 1184kč. Tak ještě někde sehnat budíčky do palubovky (volt,amp,čas) a mohu testovat ten velmi příjemný krouťák a třeba i spotřebu dle zátěže a tak..... Jen aby mne pustila ta mrcha chřipka , to mam za to , že jsem se nechal proti ní očkovat a ona mne za to tejdě škrtí . Nic, du se potit , eště bude dobře.
Jakým způsobem budeš dávat ty šípáky na na traktor?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ahojtě. Tom - Mezi náboj a kolo udělám vymez. podložku(placku 170/10 mm) a k náboji to bude zapuštěnýma šr. ..... takže při mont. i demont. kol to musím jak jsi asi uhodl vypustit a cele rozšróbovat (ráfek se hold vždy rozleze) .. ale to bude asi znova až je sjedu Jinak mi čeká taky eště kárka , páč děcka budou při jarních suchách vozit na záhonky konve s vodou....
....A ja du přiložit do kotle , tu v podhůří dnes fičí jak na severním póóólu.
....A ja du přiložit do kotle , tu v podhůří dnes fičí jak na severním póóólu.
Naposledy upravil(a) nick dne úte led 26, 2010 9:20 pm, celkem upraveno 1 x.
Tak ty placky udělej jako růžici a dej to ob šroubek- na každý druhý-na pět děr.nick píše:Ahojtě. Tom - Mezi náboj a kolo udělám vymez. podložku(placku 170/10 mm) a k náboji to bude zapuštěnýma šr. ..... takže při mont. i demont. kol to musím jak jsi asi uhodl vypustit a cele rozšróbovat (ráfek se hold vždy rozleze) .. ale to bude asi znova až je sjedu Jinak mi čeká taky eště kárka , páč děcka budou při jarních suchách vozit na záhonky konve s vodou....
BT - Jo v Rusku baterky moc nefrčely , a a asi ani nepofrčí , páč tam mají zimu jak v psinci a od elmotóru se moc neohřeješ ....A ja du přiložit do kotle , tu v podhůří dnes fičí jak na severním póóólu.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Ale nakonec se to vešlo , enem jsem musel dvěma zápušťákům trochu vybrat kósek hlavy a ok . No šípy berou slušně , ale jak se prohrábnou na tvrdé, tak je zle - letí jistič jak po másle (tedy jen pode mnou , ale pod děckama ok ) .. PS: nějak mi to nebere vložit fotky .. , že by zasekaná stránka fotkama ??? Píše to : Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh.... Ha a mám finíto kapíšto kaněc
Tak už to zase fičí - fotky jdou vložit .
mas to spicove ..dal budu narade asi jine predni kolecka ....
Jsem klindě pro , určitě bych něco nafotil ( bude časem vleček, špéra ,maják, budíčky a třeba i převodovka a pak brzdy ...) a časem určitě i nějaký jiný taťka šikula přidá fotky dalších traktůrků pro děti .... Ale kde to založit ? A koho požádat o přesun - hvězná brána ? Už takhle to byla trufalost to semka strkat , medzi samé stroje na práci . Tu to bylo právě dobře zašité a střežené třemi švagry (kterým za trpělivost děkuji) a já si tu po večerech stavěl moji večernici , a kdo chtěl - tak si cestu našel ..... Jinak mám sbaleno na přesun klindě jinam , změna je život ....................................................................... PS: malý volant - v sobotu hotov .