traktor Medvěd

Moderátoři: rezis, zdeněk 1

Zpráva
Autor
Roman
Kontaktovat uživatele:

Re: traktor Medvěd

#16 Nový příspěvek od Roman »

Náprava betelná, nezničitelná. mrkni na miho holandika. 8) 8) 8)
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995

najmis

#17 Nový příspěvek od najmis »

Bavíme se oba o přední nápravě...? :) Nemám uplně ve voku jak vypadá....zadní píšeš mulina a přední je taky...?upravovaná na závěs asi že..

Roman
Kontaktovat uživatele:

#18 Nový příspěvek od Roman »

najmis píše:Roman:Bavíme se oba o přední nápravě...? :) Nemám uplně ve voku jak vypadá....zadní píšeš mulina a přední je taky...?upravovaná na závěs asi že..
To ses asi dival ze začátku na muj staré traktorek, ten měl zadní z muliny. podivé se vic dopředu na novyho holandika, na tym je přední z muliny a sou tam fotky i ze stavby jak je uchycená.
Zetor 5718

najmis

#19 Nový příspěvek od najmis »

Tak sem vám vyfotil tu brzdu.... :)
Přílohy
brzdy 003.jpg
brzdy 002.jpg
brzdy 001.jpg

ltc

#20 Nový příspěvek od ltc »

to najmis: Dík už je mi to jesný. Poscháním díly a něco podobnýho vyrobím. Kotouče VW mám, tak seženu brzdič. Pumpu (hlavní válec) mám bez posilovače buď škoda nebo wartburg. předek řešit nebudu, alespoň prozatím.

najmis

#21 Nový příspěvek od najmis »

Není zač...ono lze použít asi jakýkoliv komponenty...tady u toho kotouče byla klika že středová díra pasovala na ten unašeč z hrušky a tak se improvizovalo jen s brzdičem...záleží jaký brzdič se použije ale musí se použít jeho uložení-v našem případě se řezaly takový nálitky na těhlici,který dělají uložení třmenu...a k nim se přivařil ten držák...některý třmeny osobáku mají svuj držák a ten je pak šroubama na těhlici.Záleží co seženeš,ale upravit se to dá vždy...jak se to dá vařit..je vyhráno... :smich:

najmis

#22 Nový příspěvek od najmis »

Roman píše:
najmis píše:Roman:Bavíme se oba o přední nápravě...? :) Nemám uplně ve voku jak vypadá....zadní píšeš mulina a přední je taky...?upravovaná na závěs asi že..
To ses asi dival ze začátku na muj staré traktorek, ten měl zadní z muliny. podivé se vic dopředu na novyho holandika, na tym je přední z muliny a sou tam fotky i ze stavby jak je uchycená.
Tak jsem koukal...nebyla by fotka zespodu na tu nápravu/uložení..?
Škoda že vyšla vana motoru Medvěda tak blbě...já osobně bych nápravu posunul dopředu...ale ta vana no... :( táta chce místo zahovat a nejspíš to ani jinak nepujde...nebo jo...? :)

Roman
Kontaktovat uživatele:

#23 Nový příspěvek od Roman »

Na té nápravě mám přivařeny 80mm učko dlóhy 50cm, na nim je oska, vyztužená pásovinou do přičnyho ztužení. Fotku dám až přišti tédeň, jak dojedu na barák.
Zetor 5718

najmis

#24 Nový příspěvek od najmis »

Tak náprava bude někdy příští týden a přibude k tomu i zadní... :) pán se toho chtěl zbavit... :)

Marosska
Kontaktovat uživatele:

#25 Nový příspěvek od Marosska »

Zdravím:)Koukal sem na tvou masinu a vypada drsne:)jedine co me na ni trosku odradilo je ze nema kapotaz ale jinak to je delo;)na co vse mas tento stroj urceny??jen na praci do lesa nebo i neco konkretniho??zajimalo by me totiz za se traktor chova treba v poli:)

najmis

#26 Nový příspěvek od najmis »

Já koukal že tady na foru je pěkná kapota IN ale tohle není nějakej mazel na leštění...bez kapotáže je aspon vše krásně vidět a pohled na starýho Mergla je věřte hezkej... :)Není na tom hydraulika ani žádný příslušenství...máme ho jen na práci kolem baráku a trochu dřeva-ale žádná divočina..na pole s tím ani nemáme kudy a myslím že v létě by to šlo ale ted nevím nevím no...
Jinak samo dííky 8)

Marosska
Kontaktovat uživatele:

#27 Nový příspěvek od Marosska »

najmis píše:Já koukal že tady na foru je pěkná kapota IN ale tohle není nějakej mazel na leštění...bez kapotáže je aspon vše krásně vidět a pohled na starýho Mergla je věřte hezkej... :)Není na tom hydraulika ani žádný příslušenství...máme ho jen na práci kolem baráku a trochu dřeva-ale žádná divočina..na pole s tím ani nemáme kudy a myslím že v létě by to šlo ale ted nevím nevím no...
Jinak samo dííky 8)
Jako ja Te chapu:)kazdy si to vyresi po svem:)ale nejakou tu kaptoku by si zaslouzil ne?:)sak nerikam ze to musi byt nejake eno nuno:)Jo sak v pohode:)jen me zajimalo jestli s nim delate i neco v poli,vis:)pac bych to chtel videt:)

najmis

#28 Nový příspěvek od najmis »

uvidíme..třeba časem nějaká bude....ne ne na pole to není..dřív sme měly malý políčkos barmborama ale ted už nic...momentálně je předek Medvěda zvednutej,pod traktorem přední náprava z Muliny a jen tak se zatím okukuje co a jak...co myslíte uložit jí na listový péra,který na nápravě zustaly,jen na jedný straně je ulomený to oko :(

jedno akt foto....
Přílohy
Resize of náprava 001.jpg

jirik610

#29 Nový příspěvek od jirik610 »

dej tam výkyv je to lepší na průjezd jam a přejíždění pařezů a jinejch blbostí -všechny kola máš na zemi a tím pádem máš ovladatelnost a hlavně ti nebude připadat že se převracíš

najmis

#30 Nový příspěvek od najmis »

No vzkážu tátoj a ještě na to mrknem...jen ty kola jsou celkem malý bych řekl...to bude ležet na břichu uplně..co tam narvat...? :typek:

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x2“