Modrouš od Czernerů
- Landsverk
Re: Modrouš od Czernerů
Parádní pomocník.Máš tam dvě čerpadla na hydrauliku?Někde tu na foru byla fotka rotavátoru podobné konstrukce kde byla použitá náprava PV3S.
-
- Kontaktovat uživatele:
Diky:)Je tam jedno cerpadlo co pohani veskerou hydrauliku od ramen,vlecky az po bagr...a potom je tam ve predu zvlast cerpadlo pro posilovac rizeni..U toho naseho rotavatoru je diferak tusim z ruskeho auta (Moskvic).
Podle popisu hned v úvodu tj. představení traktoru se zmiňuješ o 3 převodovkách. Chápu dobře, že převodovka Moskvič je vložená někde "vedle" - (mimo systém pohonu od motoru k zadní nápravě) a je "nějak" poháněný její vstupní hřídel (řetěz, řemen nebo něco jiného) a po zařazení některého převodového stupně uvedeš do činnosti náhon - vývodový hřídel? Jestli ano, prosím ještě o foto uspořádání. Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Daddy píše:Podle popisu hned v úvodu tj. představení traktoru se zmiňuješ o 3 převodovkách. Chápu dobře, že převodovka Moskvič je vložená někde "vedle" - (mimo systém pohonu od motoru k zadní nápravě) a je "nějak" poháněný její vstupní hřídel (řetěz, řemen nebo něco jiného) a po zařazení některého převodového stupně uvedeš do činnosti náhon - vývodový hřídel? Jestli ano, prosím ještě o foto uspořádání. Díky
Od motoru vede ta prvni ta delana na ni navazuje ta hlavni roburovska...No a ta moskvicovska ma retezovy nahon..tusim z te delane..a tak jak jsi rekl kdyz na ni zaradim rychlost tak se mi rozjede vzadu kardanovy vyvod..rychlosti sou tak jak u roburovske cestovni(do rychla) a terenni(do pomala)..takze kdyz ma ta moskvicovska 4 rychlosti tak ma 4 pomale a 4 rychle..a zpatecnu samozdrejme nepouzivame..ale tu moskvicovkou zatezujem jen na rotavator..jinak retez rozepiname..je tam celorocne zbytecny..budu se snazit nejak vyfotit to usporadani ale pod traktorem se to bude blbe..a zvenku toho moc videt nejde..
- jirka_holub
Ahoj
mate moc pekny traktor . Hod sem prosim fotky bagru
-
- Kontaktovat uživatele:
Moc dekujeme,jasne ze hodim ale az v nedeli to budu u tatky..jinak abych upresnil je to barg na hnuj..lzici na hlinu a jine sypke materiali mame taky ale moc ji nepouzivame..a je to vlastni vyroba:)jirka_holub píše:Ahoj
-
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám fotky,které mi dal děda..Je zde zachycena orba,jedna fotka rotavátoru a kopání brambor a potom bagrování..na jedné fotce je druhý traktor ,který máme..a již na začátku zmiňovaná sklápěcí vlečka:)
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No tak pánové tohle je prostě bomba. Takové malé JZD. Vynikající