Škodozetor
- bertik
Nemáte nìkdo zkušenosti s brzdami na Š30.Když jsem je trochu oprašoval po zakoupení traktoru,zdálo se mi,že jsou v perfektním stavu obložení,síla bubnu atd.Zdá se mi ale,že jsou dìsnì neuèinné už jenom pøi normálním brždìní.Jinak jsou tam vlasnì brzdy dìlené a to bymìlo v podstatì traktor otoèit na mistì a to ani náhodou.( na Z25 to šlo bájeènì).Je to normální díky konstrukci a nebo by mohl být problém ještì nìkde jinde.
Re: Škodozetor
Ahoj, mi sme mali podobny problem z brzdami na nasej škodovke. Tatko niekde zohnal brzdove oblozenie z avie. Bubny sme mali trochu do ovalu, tak sa dali trošku presústružiť aby sa nezoslabila stena. Oblozenie sa po nanitovani na pakne zbrusilo na bruske na drevo, lebo nam nevoslo do bubnov. Zo zaciatku nam jedno koleso za jazdy vrzalo.
Malo sa zbrusilo oblozenie. Po chvilke si vsak sadlo a dalo sa zastavit flekom i otacat sa z brzami na mieste. Je to uz 8 rokov OK. Len na mieste uz neda tak dobre otocit, pretoze sme napasovali na predok napravu z krištálu a ta je tazsia ako bola škodovkova. Pekne peruje ked skoci traktor do jamy a nemuseli sa davat zavazia dopredu na traktor.
Malo sa zbrusilo oblozenie. Po chvilke si vsak sadlo a dalo sa zastavit flekom i otacat sa z brzami na mieste. Je to uz 8 rokov OK. Len na mieste uz neda tak dobre otocit, pretoze sme napasovali na predok napravu z krištálu a ta je tazsia ako bola škodovkova. Pekne peruje ked skoci traktor do jamy a nemuseli sa davat zavazia dopredu na traktor.
Naposledy upravil(a) miňo dne sob pro 05, 2009 8:02 pm, celkem upraveno 2 x.
To miňo: A mohol by si sem daj fotky tvojej škodovky? ja by som sa rád na to pozrel
Zetor 4011
kolik to stálo jestli to není tajemství
Vyslo nas to len to za co otec zohnal tie oblozenia, ostatne sa dalo za flasku. Teraz je vsak doba ina.