TRAKOŠ

Moderátoři: rezis, zdeněk 1

Zpráva
Autor
anonym639

Re: TRAKOŠ

#421 Nový příspěvek od anonym639 »

A ja som išiel po vodu a v polovičke cesty mi začala svietiť kontrolka mazania tak som sa pozrel pod výko na ventily a tam bolo vidno tiecť olej tak som sa na to vysral a išiel dalej kontrolka zhasla a za chvílu zase začala svietiť tak mi to robí furt :vztek:

Stupka11
Kontaktovat uživatele:

#422 Nový příspěvek od Stupka11 »

To mĕ dĕlá taky vymĕnil jsem čidlo a dĕlá to pořad ale Vím že to maže tak to neřesim.

anonym639

#423 Nový příspěvek od anonym639 »

Ked vidno tiecť olej na ventiloch tak sa nemám čoho báť že :friends:

Stupka11
Kontaktovat uživatele:

#424 Nový příspěvek od Stupka11 »

anonym639 píše:Ked vidno tiecť olej na ventiloch tak sa nemám čoho báť že :friends:
přesne tak ja se taky koukl jestly na vahadlach teče a jinak jsem to neřešil. :) :)

Tommys

#425 Nový příspěvek od Tommys »

Zdravím na problémy s olejem¨bych měl jednoduchou radu zrušit kontrolku a použít manometr a klid vidím že maže a na kolik a neřeším je to jednoduší jak se strachvat jestli kontrolka ukazuje správně :)

Stupka11
Kontaktovat uživatele:

#426 Nový příspěvek od Stupka11 »

Tommys píše:Zdravím na problémy s olejem¨bych měl jednoduchou radu zrušit kontrolku a použít manometr a klid vidím že maže a na kolik a neřeším je to jednoduší jak se strachvat jestli kontrolka ukazuje správně :)
Tak to by bylo určite nejlepší řešeni ale ja to zatim nijak neřešim vím že to maže a to je duležité.jen ta kontrolka trošku znervoznuje :) :)

anonym639

#427 Nový příspěvek od anonym639 »

Ale zase ak sa to zadre tak budeš mať aspon dôvod tam dať nafťáka ja sa na to premáham už pekne dlho.

Tommys

#428 Nový příspěvek od Tommys »

Dokud motro šlape a nežere nechad být a dolívat benzín :) Já sem byl akční měnit za naftu a už skoro rok stajím v garáži bez hnutí :( hlavně pokud je traktor potřeba a není nic jinýho já mám štěstí že máme ještě 5611 -ku jinak bych se s tím tak dlouho hrát nemohl ale neříkám že je to špatně nafta je nafta ae přestavbu už si sakra rozmysím te je lepší stavět od začáku :)
s tu kontrolku bych přelepill nebo odpojil :)

Stupka11
Kontaktovat uživatele:

#429 Nový příspěvek od Stupka11 »

anonym639 píše:Ale zase ak sa to zadre tak budeš mať aspon dôvod tam dať nafťáka ja sa na to premáham už pekne dlho.
Tak ja doufam že se to nezadře dnes jsem po dlouhé dobe jezdil a motor šlape jak hodinky. :)

Stupka11
Kontaktovat uživatele:

#430 Nový příspěvek od Stupka11 »

Tommys píše:Dokud motro šlape a nežere nechad být a dolívat benzín :) Já sem byl akční měnit za naftu a už skoro rok stajím v garáži bez hnutí :( hlavně pokud je traktor potřeba a není nic jinýho já mám štěstí že máme ještě 5611 -ku jinak bych se s tím tak dlouho hrát nemohl ale neříkám že je to špatně nafta je nafta ae přestavbu už si sakra rozmysím te je lepší stavět od začáku :)
s tu kontrolku bych přelepill nebo odpojil :)
přesne tak dokud pojede tak menit určite nebudu motor šlape jak má a snad dlouho bude.Kontrolku zatim necham tak jak je a časem se uvidí. :)

anonym639

#431 Nový příspěvek od anonym639 »

Ja som myslel že to môj je už mrtvy a on furt ide akorát ked na to poriadne dupnem a potom pustím plyn tak zdochne ale hned potom naštartuje na otočenie a už drží volnobeh čo dosť dobre nechápem ale nevadí predsa len je to dedo.

Stupka11
Kontaktovat uživatele:

#432 Nový příspěvek od Stupka11 »

A nemaš to jen špatne seřizený.Mě to taky dost dlouho zlobylo ale těd už to je naštestí dobry a možna bude karburator z favorita tak vyzkoušim co to bude dělat. :)

Stupka11
Kontaktovat uživatele:

#433 Nový příspěvek od Stupka11 »

Dnes jsem vozil trávu a taky jsem vyvezl trochu hlíny.
03.jpg
04.jpg
Taky jsem nedavno přidelal rychlo spojku na vlek.
02.jpg
05.jpg
a od té doby přestala hydraulika fungovat rozdělal jsem celej rozvadeč a vyčistil jsem ho už to funguje asi tam byl nejakej bordel. :zapomel: :-/ :-/

anonym639

#434 Nový příspěvek od anonym639 »

Ja zošliapnem pedal nadoraz vytočim ho a ked ho hned pustim tak zdochne aby nezdochol tak musim furt držať v otáčkach a ked ho necham zdochnuť a hned štartujem bez plynu tak chyti na otočenie a drži volnobeh to je nejaké divné nie.Predstih mam nastaveny dobre ventily tiež a karburator dá sa povedať tiež akorat sa mi zda že jedna fajka je zlá vdaka tomu zrejme ide len tri valce,môže byť toto príčinou?

DanculSK

#435 Nový příspěvek od DanculSK »

anonym639 píše:Ja zošliapnem pedal nadoraz vytočim ho a ked ho hned pustim tak zdochne aby nezdochol tak musim furt držať v otáčkach a ked ho necham zdochnuť a hned štartujem bez plynu tak chyti na otočenie a drži volnobeh to je nejaké divné nie.Predstih mam nastaveny dobre ventily tiež a karburator dá sa povedať tiež akorat sa mi zda že jedna fajka je zlá vdaka tomu zrejme ide len tri valce,môže byť toto príčinou?
:friends: ako si nadstavoval predstih? može byt podtlakovy regulator špatny....
a skus na komplet vyčistit karbec, mas tam este origo 1 komorový?
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x2“