TRAKOŠ
Re: TRAKOŠ
A ja som išiel po vodu a v polovičke cesty mi začala svietiť kontrolka mazania tak som sa pozrel pod výko na ventily a tam bolo vidno tiecť olej tak som sa na to vysral a išiel dalej kontrolka zhasla a za chvílu zase začala svietiť tak mi to robí furt
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
To mĕ dĕlá taky vymĕnil jsem čidlo a dĕlá to pořad ale Vím že to maže tak to neřesim.
Ked vidno tiecť olej na ventiloch tak sa nemám čoho báť že
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
přesne tak ja se taky koukl jestly na vahadlach teče a jinak jsem to neřešil.anonym639 píše:Ked vidno tiecť olej na ventiloch tak sa nemám čoho báť že
Zdravím na problémy s olejem¨bych měl jednoduchou radu zrušit kontrolku a použít manometr a klid vidím že maže a na kolik a neřeším je to jednoduší jak se strachvat jestli kontrolka ukazuje správně
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by bylo určite nejlepší řešeni ale ja to zatim nijak neřešim vím že to maže a to je duležité.jen ta kontrolka trošku znervoznujeTommys píše:Zdravím na problémy s olejem¨bych měl jednoduchou radu zrušit kontrolku a použít manometr a klid vidím že maže a na kolik a neřeším je to jednoduší jak se strachvat jestli kontrolka ukazuje správně
Ale zase ak sa to zadre tak budeš mať aspon dôvod tam dať nafťáka ja sa na to premáham už pekne dlho.
Dokud motro šlape a nežere nechad být a dolívat benzín Já sem byl akční měnit za naftu a už skoro rok stajím v garáži bez hnutí hlavně pokud je traktor potřeba a není nic jinýho já mám štěstí že máme ještě 5611 -ku jinak bych se s tím tak dlouho hrát nemohl ale neříkám že je to špatně nafta je nafta ae přestavbu už si sakra rozmysím te je lepší stavět od začáku
s tu kontrolku bych přelepill nebo odpojil
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja doufam že se to nezadře dnes jsem po dlouhé dobe jezdil a motor šlape jak hodinky.anonym639 píše:Ale zase ak sa to zadre tak budeš mať aspon dôvod tam dať nafťáka ja sa na to premáham už pekne dlho.
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
přesne tak dokud pojede tak menit určite nebudu motor šlape jak má a snad dlouho bude.Kontrolku zatim necham tak jak je a časem se uvidí.Tommys píše:Dokud motro šlape a nežere nechad být a dolívat benzín Já sem byl akční měnit za naftu a už skoro rok stajím v garáži bez hnutí hlavně pokud je traktor potřeba a není nic jinýho já mám štěstí že máme ještě 5611 -ku jinak bych se s tím tak dlouho hrát nemohl ale neříkám že je to špatně nafta je nafta ae přestavbu už si sakra rozmysím te je lepší stavět od začáku
Ja som myslel že to môj je už mrtvy a on furt ide akorát ked na to poriadne dupnem a potom pustím plyn tak zdochne ale hned potom naštartuje na otočenie a už drží volnobeh čo dosť dobre nechápem ale nevadí predsa len je to dedo.
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
A nemaš to jen špatne seřizený.Mě to taky dost dlouho zlobylo ale těd už to je naštestí dobry a možna bude karburator z favorita tak vyzkoušim co to bude dělat.
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem vozil trávu a taky jsem vyvezl trochu hlíny.
Taky jsem nedavno přidelal rychlo spojku na vlek. a od té doby přestala hydraulika fungovat rozdělal jsem celej rozvadeč a vyčistil jsem ho už to funguje asi tam byl nejakej bordel.
Ja zošliapnem pedal nadoraz vytočim ho a ked ho hned pustim tak zdochne aby nezdochol tak musim furt držať v otáčkach a ked ho necham zdochnuť a hned štartujem bez plynu tak chyti na otočenie a drži volnobeh to je nejaké divné nie.Predstih mam nastaveny dobre ventily tiež a karburator dá sa povedať tiež akorat sa mi zda že jedna fajka je zlá vdaka tomu zrejme ide len tri valce,môže byť toto príčinou?
ako si nadstavoval predstih? može byt podtlakovy regulator špatny....anonym639 píše:Ja zošliapnem pedal nadoraz vytočim ho a ked ho hned pustim tak zdochne aby nezdochol tak musim furt držať v otáčkach a ked ho necham zdochnuť a hned štartujem bez plynu tak chyti na otočenie a drži volnobeh to je nejaké divné nie.Predstih mam nastaveny dobre ventily tiež a karburator dá sa povedať tiež akorat sa mi zda že jedna fajka je zlá vdaka tomu zrejme ide len tri valce,môže byť toto príčinou?
a skus na komplet vyčistit karbec, mas tam este origo 1 komorový?