POZOR NA PODVODNIKA!!!

inzeráty ze sousedních webů, se kterýmí se zde chcete podělit

Moderátoři: Mikro, Milhauss

Zpráva
Autor
Vinco

Re: POZOR NA PODVODNIKA!!!

#226 Nový příspěvek od Vinco »

čisla začínající 9xx xxx xxx bývají zpoplatněna vysokou sazbou. V tom bude ta finta, na př.100Kč/min. Chvíli pokecáte o traktorech a má vydělané. Nemusí z nikoho mámit zálohu, ale legálně dotyčného obere a ten to zjistí až při vyučtování za telefon.
Dobře vymyšlené.

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#227 Nový příspěvek od Terablick »

Dobrej fígl... Člověk by možná i naletěl... :-/ Myslím si, že tohle by měl nějak řešit zákon - operátor by měl varovat, pokud vytočím číslo se zvýšenou sazbou (s jakoukoliv jinou, než je muj normální tarif), že je to drahé a kolik to stojí (a samozřejmě začít účtovat až poté, co potvrdím že tam opravdu chci volat)... Ale jsme v Čechách, a tady se myslí spíš na blaho zlodějů a podvodníků, než běžných slušných lidí...
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

traktorista52

#228 Nový příspěvek od traktorista52 »

http://trekpit.com/farm.php Máte někdo s nima nejakou skušenost??

Vladimír Šimo

#229 Nový příspěvek od Vladimír Šimo »

Vinco píše:čisla začínající 9xx xxx xxx bývají zpoplatněna vysokou sazbou. V tom bude ta finta, na př.100Kč/min. Chvíli pokecáte o traktorech a má vydělané. Nemusí z nikoho mámit zálohu, ale legálně dotyčného obere a ten to zjistí až při vyučtování za telefon.
Dobře vymyšlené.
Já jsem v nějakým časopise přečetl i něco jinýho, prej to bylo i v televizi - SMS od neznámýho čísla a stačí ji otevřít a máš 99,-Kč v hajzlu. Operátoři se z toho nějak vyviňujou, na faktuře se pak objeví "platba třetí straně" a je vymalováno.
Shodou okolností mojí mámě dneska jedna taková přišla - teda alespoň si to myslí. Bylo to 9038003. Takovýhle krátký. Takže hned smazaný bez otevření.
Jak jsem koupil, tak prodávám.
Mirek

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#230 Nový příspěvek od Terablick »

Našel jsem k tomu toto:

"Z tohoto čísla zasílají servery ATLAS.CZ a CENTRUM.CZ SMS-ky z emailových účtů."

Jestli to tak je, a jestli ho využívají jen oni, to netuším :-/

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

konesak

#231 Nový příspěvek od konesak »

peterka50
Kontaktovat uživatele:

#232 Nový příspěvek od peterka50 »

ty vole a ja rozmyslal

frturek1

#233 Nový příspěvek od frturek1 »

traktorista52 píše:http://trekpit.com/farm.php Máte někdo s nima nejakou skušenost??
jo uz jsem si s nima psal ohledne traktoru napsali mi vyplnte ojednavkovy formular, mi vam posleme smlouvu a fakturu nejlepe faxem podepsane nafaxujte nam zpatky mi vam posleme udaje kam zaplatit myslim 1500 euro nevim presne pak ze traktor privezou na vyzkouseni a je moznost traktor vratit podle me podvodnici maj jen dobre zmaknute vebovky

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#234 Nový příspěvek od Terablick »

Omýlá se to nejen tady furt dokola. nikdy nikomu nic neplatit předem, a už vůbec ne jen na nějakej email nebo papír poslanej faxem. Když už, tak se sejít v JEJICH PROVOZOVNĚ, a tam sepsat řádnou smlouvu, nejlépe za přítomnosti právníka nebo notáře, a peníze složit hotově proti paragonu s razítkem, nebo převést na firemní účet uvedený ve smlouvě. Ve smlouvě musí být vysloveně napsáno, že se jedná o zálohu na stroj, a že pokud nedojde k dokončení obchodu, je záloha vratná v plné výši. A samozřejmě tam musí být i to, že máš možnost od obchodu (a tedy smlouvy) odstoupit, pokud nebudeš se strojem plně spokojen, a že i v takovém případě je záloha vratná v plné výši (nebo snížená o předem výslovně dohodnutou část nákladů na dopravu stroje do ČR atd), pokud s tím ty souhlasíš.

IFA Turbo

#235 Nový příspěvek od IFA Turbo »

Jenže oni jsou zájemci zaslepení pseudo-výhodnou nabídkou a v ten moment nemyslí. Taky tento postup v cizině se řídí jejich obchodním právem a na to musí být bezvadná znalost jazyka. Třeba právní formulace ve smlově jsou těžko pochopitelné i pro jinak jazyka znalýho kupujícího.
Osobně to dělám tak že navrhnu osobní návštěvu a platbu v hotovosti při převzetí a se sepsáním kupní smlouvy. To se mi vyplatilo když mě kontrolovala Německá policie 50 m před našima hranicema. Od IFY L60 chteli vidět všechny doklady včetně kupní smlouvy. Měl jsem vše Ok a hezky jsem si s nima popovídal, byli slušní, ale postupovali přesně dle zákona.

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#236 Nový příspěvek od Terablick »

Tak o zaslepenosti nemá smysl se bavit. pokud jsem zaslepen, nemůžu obchodovat ;-). A pokud si nejsem dostatečně jistej interpretací smlouvy, nebo neovládám jazyk, poradím se s někým (právníkem), nebo prostě tímto způsobem neobchoduju... :). Ale ty to víš, já to vím, ale ten koho se to týká to neví a nedá si říct... :-/

smetana

#237 Nový příspěvek od smetana »

V týdnu sem poslal dotaz na traktor a přišla mi tahle odpověd troufám si říci že to poctivec nebude
Dobrý den,

Děkujeme za váš zájem o koupi můj traktor. Nejprve chci omluvit za mé jazykové chyby. V loňském roce jsem pracoval ve vojenské základně v Praze, ale nemohl jsem se učit jazyk.
Pokud víte, anglicky, bylo by to mnohem jednodušší pro obě strany.
Traktor, mohu říci, že je ve velmi dobrém stavu, a to jak esteticky a funkčně. Žádné skryté vady, žádné nehody, a čas nebyly použity, to bylo drženo v garáži. Je to přesně tak, jak ho vidíte na fotografiích.
To mají všechny dokumenty, mají pouze jednoho vlastníka, a bude prodáván s dokumentem vozidla vlastnictví, originál a kopie (faktura, kupní smlouva), doklad o technické důkazy kontroly dokumentární, která ukazuje maximální dovolenou, motor číslo, číslo podvozku, barvy, a zbytek papíru, musejí být registrovány v České republice. Technická kontrola byla provedena včas, pouze v autorizovaných zařízeních a stanic.
Chci rychlý transakci, s bez zpoždění, což je důvod, proč jsem se vás zeptat, jestli jste opravdu zájem o koupi tohoto traktoru. Máte-li jakékoli další otázky, neváhejte se zeptat.

Děkuju.

Hadnagy - Horváth György
UE-Magyar Hadsereg-EUNAVFOR
WebMail: horvath.gyorgy@live.com
Jezdím tak rychle ,jak můj anděl strážnej lítá

http://www.brdy.org/
http://www.ohrazenice.eu/
http://yanmar.rajce.idnes.cz/

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#238 Nový příspěvek od Terablick »

Já bych řekl, že tenhle bude "pravej" :). Pokud umíš anglicky (nebo maďarsky), zkus se s ním dorozumět co a jak. Zálohu ani nic podobného nechce ;-).

brichatec

#239 Nový příspěvek od brichatec »

Ten bude pravej jako spoustu ostatních však žádost o peníze s nějakou vymyšlenou báchorkou přijde!!!!.POZOR!!!!

IFA Turbo

#240 Nový příspěvek od IFA Turbo »

Ano hlavně rychlé finanční jednání :smich: , logicky než zájemce prokoukne habaďuru. Takže na zálohu na dopravu, či jiné se můžes těšit. Stejně nitky vedou jinam než do Maďarska.

Odpovědět

Zpět na „Inzerce z www“