molavec píše:Chci poděkovat všem,kteří vědeli o podvodném zloději sedivkovi,že pečlivě informovali celý internet, hlavně hyperinzerci,či jinou rozsáhlejší formou upozornili na nebezpečí možnosti okradení touto osobou!!DĚKUJI VY TRDLA!!! !!!vaše bezohledné chování a tutlání těchto důležitých informací,co si tady píšete ,pouze na vašem foru,který navštíví jen zlomek lidí co jeho inzeráty viděli, napomohlo,že i já další neinformovaný,důvěřiví blb naletěl!!!věřím,že i zítra někdo pošle hotovost na jím zaslaný účet a o své sny přijde!!A to Dokud se o to nepostarám já,protože VY, fandové traktorů,si jezdíte pouze po své políčku!!!!
Kto v dnešnej dobe posiela dopredu peniaze?
Čo si :
molavec píše:Chci poděkovat všem,kteří vědeli o podvodném zloději sedivkovi,že pečlivě informovali celý internet, hlavně hyperinzerci,či jinou rozsáhlejší formou upozornili na nebezpečí možnosti okradení touto osobou!!DĚKUJI VY TRDLA!!! !!!vaše bezohledné chování a tutlání těchto důležitých informací,co si tady píšete ,pouze na vašem foru,který navštíví jen zlomek lidí co jeho inzeráty viděli, napomohlo,že i já další neinformovaný,důvěřiví blb naletěl!!!věřím,že i zítra někdo pošle hotovost na jím zaslaný účet a o své sny přijde!!A to Dokud se o to nepostarám já,protože VY, fandové traktorů,si jezdíte pouze po své políčku!!!!
Ahoj,tož to enom čumím,co to má panbůh na tom světě za pacijenty,šak néni zač děkovať,gdyby sme měli informovať všecky také hňupy jak si Ty,tož bysme asi nic iného nedělali.Gdybys nebýl takový hamižný pazůr,tož tu nemusíš osočovať slušné lidi.On slušný člověk,néni totiž tak vyčuraný jak si Ty a tobě podobní a proto takové cipoviny gvůli vidině laciného kupu enom tak špásem nedělá.A také tu nejeden z nás v rámci svojích možností a dokonca ešče aj kůsek dáľ informoval každého koho moh.Ťukaj si na to tvoje čelisko a styď sa co je s tebe za Jaryna.Normálně bych řek,hm,chudák,tož stane sa,nalěťél alě tým tvojím výstupem s ňa utvrdíl v mojí mínce,co sů to zač ti podvedení.
Ahoj,tož to enom čumím,co to má panbůh na tom světě za pacijenty,šak néni zač děkovať,gdyby sme měli informovať všecky také hňupy jak si Ty,tož bysme asi nic iného nedělali.Gdybys nebýl takový hamižný pazůr,tož tu nemusíš osočovať slušné lidi.On slušný člověk,néni totiž tak vyčuraný jak si Ty a tobě podobní a proto takové cipoviny gvůli vidině laciného kupu enom tak špásem nedělá.A také tu nejeden z nás v rámci svojích možností a dokonca ešče aj kůsek dáľ informoval každého koho moh.Ťukaj si na to tvoje čelisko a styď sa co je s tebe za Jaryna.Normálně bych řek,hm,chudák,tož stane sa,nalěťél alě tým tvojím výstupem s ňa utvrdíl v mojí mínce,co sů to zač ti podvedení.
Máš pravdu blb kdo pošle prachy předem měl jsem z aukra zájem o kamna do dílny za pouhých myslím 1750 kč takové jednoduché plechové když jsem inzerenta oslovil tak prý na dobírku neposílá at pošlu peníze na učet předem nasrat
Máš pravdu blb kdo pošle prachy předem měl jsem z aukra zájem o kamna do dílny za pouhých myslím 1750 kč takové jednoduché plechové když jsem inzerenta oslovil tak prý na dobírku neposílá at pošlu peníze na učet předem nasrat
tak zrovna na aukru bych se nebál platit předem, tam je to myslím si ošetřené...
Aukra bych se nebál -spíš může být problém s dodávkou.Vydražil jsem tam frekvenční měnič a přišel kaput(on taky byl mizerně zabalenej,takže se nedivím)Musel jsem se dohodnout na vrácení peněz a vysvětlovat to na Aukru.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Ebay (Aukro) stojí na tom, že lidé jsou v jádru poctiví. Kupodivu to (většinou) funguje. "Ošetřené" je to jak kde. US ebay má v pravidlech, že není možné nabízet kradenou věc, v evropských pravidlech nic takového není. Koupil jsem diamantovou pilu, přišla v pořádku, ale měla vyškrábané sériové číslo. Proč asi... Využil jsem PayPal buyer protection a chtěl vrátit zboží a dostat peníze zpět. Po měsíci přišel pravděpodobně automaticky generovaný mail, že můj požadavek zkoumali a odmítají jej jako neoprávněný. V US vede podvod v elektronické aukčí síňi k trestnímu stíhání. Tu se na to kašle. A bez ohledu na naivitu kupujících je s podivem, že toho chlapa ještě nezavřeli. Ty peníze musí přece někdo vybrat, každá taková transakce zanechá stopy. Škoda, že v tomhle státě nikoho nezajímá, kam peníze z podvodů mizí
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
smetana píše:
Na aukru preferuju jedině platbu předem na účet! Jedině pokud si kupec přijede osobně, tak z ruky do ruky. Dokonce i když vydražim já něco, pro co pojedu třeba až za 14 ní, či déle, tak si řeknu o číslo účtu a pošlu prachy napřed, aby měl prodávající jistotu, že ho nechci nějak odrbat. Na dobírku zásadně neposílám, protože pak mi to chodí zpět a já akorát vyhodím za poštovný. Jinde než na aukru ale peníze předem nedám. Taky pokud něco na aukru kupuju, tak si nejdřív projdu hodnocení a pokud tam je zápor, tak nedražím! Získat kladný hodnocení tam totiž není tak jednoduchý, jak tu někdo uváděl!!!
Dejte mi na to pár lidí a já to udělám..... PRSKAVEC
smetana píše:
Na aukru preferuju jedině platbu předem na účet! Jedině pokud si kupec přijede osobně, tak z ruky do ruky. Dokonce i když vydražim já něco, pro co pojedu třeba až za 14 ní, či déle, tak si řeknu o číslo účtu a pošlu prachy napřed, aby měl prodávající jistotu, že ho nechci nějak odrbat. Na dobírku zásadně neposílám, protože pak mi to chodí zpět a já akorát vyhodím za poštovný. Jinde než na aukru ale peníze předem nedám. Taky pokud něco na aukru kupuju, tak si nejdřív projdu hodnocení a pokud tam je zápor, tak nedražím! Získat kladný hodnocení tam totiž není tak jednoduchý, jak tu někdo uváděl!!!
chobotek píše:Ebay (Aukro) stojí na tom, že lidé jsou v jádru poctiví. Kupodivu to (většinou) funguje. "Ošetřené" je to jak kde. US ebay má v pravidlech, že není možné nabízet kradenou věc, v evropských pravidlech nic takového není. Koupil jsem diamantovou pilu, přišla v pořádku, ale měla vyškrábané sériové číslo. Proč asi... Využil jsem PayPal buyer protection a chtěl vrátit zboží a dostat peníze zpět. Po měsíci přišel pravděpodobně automaticky generovaný mail, že můj požadavek zkoumali a odmítají jej jako neoprávněný. V US vede podvod v elektronické aukčí síňi k trestnímu stíhání. Tu se na to kašle. A bez ohledu na naivitu kupujících je s podivem, že toho chlapa ještě nezavřeli. Ty peníze musí přece někdo vybrat, každá taková transakce zanechá stopy. Škoda, že v tomhle státě nikoho nezajímá, kam peníze z podvodů mizí
S tím taky nemůžu moc souhlasit. Měl jsem déle než rok bloklej přístup na aukro, protože jsem prodával zboží, u kterého bylo podezření na trestnou činnost. V době blokace jsem tam koupil šasi na 2t vozejk za auto tím stylem, že jsem založil nový účet, rychle jsem se spojil s prodávajícím, aby aukci uvolnil i pro neověřený uživatele a rychle přihodil. Během pár hodin mi tento účet zablokovali taky...
Stálo mě to dost velké úsilí, aby mi účet znovu odblokovali. Nepřál bych nikomu objasňovat původ podezřelého zboží a dokladovat potvrzením od PČR, že se vše vyjasnilo a toto zboží nebylo kradené....
Dejte mi na to pár lidí a já to udělám..... PRSKAVEC