POZOR NA PODVODNIKA!!!

inzeráty ze sousedních webů, se kterýmí se zde chcete podělit

Moderátoři: Mikro, Milhauss

Zpráva
Autor
Čárls

Re: POZOR NA PODVODNIKA!!!

#541 Nový příspěvek od Čárls »

Já vim on je vrátí úplně dobrovolně stačí až vás uvidí :friends: Já jen napsal jak to chodí a jak to muže dopadnout v tý naší republice a její zákony soudci atd :(
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

jenicek

#542 Nový příspěvek od jenicek »

Tak právě jsem dokončil konverzaci taky s jedním podvodníkem. :jazyk:

Jeho telefon je: 732767922
Adresa kam to chce zaslat: Martina Balogová, Dobřenice 15, Hradec Králové, 503 25

Ve zkratce: Má zájem o zboží na Bazoši, chce to poslat a nabízí víc než je uvedeno v inzerátu. Souhlasí s platbou předem na účet a doufá, že někdo pošle věc dřív než dostane peníze. Peníze nikdy nepošle.

Čárls

#543 Nový příspěvek od Čárls »

No řekl bych že příjmení mluví za vše :friends:

jenicek

#544 Nový příspěvek od jenicek »

Já bych je do jednoho pytle neházel, s pár s podobnejma příjmeníma jsem udělal obchod oboustraně úplně v pohodě. Další mi postavili barák a normálně fungujeme jako známí.

Čárls

#545 Nový příspěvek od Čárls »

Nemusíš Pokud dotyčnou osobu znáš je to pohodě zrovna tak jako předání z ruky do ruky Víš ono je mezi nima velkej rozdíl
Už sem to tu psal kdysi na vojně v Chebu sme chodili na brigádu do Esky No a dotyčná osoba nas pozvala v neděli na oběd Nakonec sme s kamošem šli a jen sme čučeli jak puk baráček vedle baráčku všude čisto No milá paní nás uvítala a dostali sme oběd jak králové Pak sme se dali do řeči a Gavril povídá My jsme romové my si tohle vybudovali a tak si to přeci nebudem ničit Tamto jsou cikáni přivandrovalci a šupáci Takže asi tak a pak záleží na koho na bazoši :-/ natrefíš

jenicek

#546 Nový příspěvek od jenicek »

No vidíš a ty moji zase prohlašujou, že se jako cikáni narodili a jako cikáni i umřou. Když by jim někdo řikal rom, tak by jim musel vysvětlit, jak to jako myslí... :D

ota

#547 Nový příspěvek od ota »

Dělal jsem na stavbě a ,,ředitele" míchačky dělal dědek cikán. No myslím že snad dělal v důchodu. Ale taky, jak bych mu řekl ,,rom" letěla po mě lopata a jistě mě trefila aspoň přez obě ruce. On byl hrdý na to že je cikán. Jakožto zednik postavil sobě domek a dětem každýmu taky. Všichni z jeho rodiny chodili do práce, děti do školy. Dědek byl kápo a muselo to všechno doma fungovat. Vždycky říkal, až budu v důchodu, koupím si maringotku, takovou malinkou a koně a budu kočovat.
Jo když jsme míchali beton na střechu, každou míchačku měl jinak ,,mastnou". Dával tam ten cement pokaždý jinak od oka. Mi házeli písek do té lopaty a dědek pouštěl cement ze sila a vodu. Kolikrát zapoměl vodu zavřít a míchačka přetekla. Jó to je roků, dělal jsem tam po vyučení jakožto nejmladší z dilny a každá dílna musela poslat jednoho makače v rámci kooperace na tu stavbu. Barák stojí do dnes kupodivu. Kolikrát se zednici tak ožrali už ráno, že se za den neudělal ani štych.

Ready

#548 Nový příspěvek od Ready »

Přes agenturu k nám teď taky jeden přišel,je hrdý na to,že je cigán a má přezdívku Briketa....svářeč špičkový,s počítáním kusů je to ale o dost horší,zásadně vykazuje víc než udělal :D

sadlicko

#549 Nový příspěvek od sadlicko »

tohle uz je spis takova legrace, to snad ani nemuzou myslet vazne, ze na to nekdo skoci...

Obrázek

Josef Simunek

#550 Nový příspěvek od Josef Simunek »

jj, to je klasika. ale znas to, jeden z 10-100 se chyti....

jean

#551 Nový příspěvek od jean »

Ako prebieha ten podvod? Poziadaju banku o storno prevodu?

jenicek

#552 Nový příspěvek od jenicek »

Taky v tom zatím nevidim žádnej problém, pokud se dodrží postup:
1 - peníze jsou na účtě
2 - přijede kurýr nebo kdokoliv jinej a prokáže se nějakejma údajema, tak ať si to klidně odveze
Samozřejmě pokud na účtě NOU MANY tak pak NOU BYZNYS :typek:

Defacto přesně v tomhle stylu po mě občas někdo chce, abych mu to poslal Zásilkovnou. Objedná si Zásilkovnu, pošle peníze a já to jen donesu na podací místo. U větších věcí třeba přijel Toptrans pro paletu. Nevím jak ostatní, ale třeba DHL si to umějí i sami zabalit, stačí jim jen dát do ruky holou věc.

DanculSK

#553 Nový příspěvek od DanculSK »

:friends:
Lenže pozor, oni posielajú link, kde máš zadať číslo karty, a údaje a čo ja viem čo ešte a tak ti vybielia účet,
Je toho plný internet, že si vyhliadnu náhodnú obeť, a buď sa chytí alebo nie...
Jeden príklad
https://www.mojandroid.sk/podvod-whatsa ... a-chranit/
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

jean

#554 Nový příspěvek od jean »

Nuz, tak ked je niekto az taky sprosty, tak mu to patri... inak ten ojeb so slovenskou postou na mna skusaju opakovane, ani spam filter nezabera

Josef Simunek

#555 Nový příspěvek od Josef Simunek »

No, v podstate se tvari ze objednali dopravu u DPD, poslou link s detailem dopravy (stranky jsou celkem verne, zacatek domeny tez, jen konec uy je divnej, ale toho si spousta lidi nevsimne) kde souhlasi predmet, tvoje adresa, cena .... Penize se tvari ye prevedli na dopravni firmu a pro jejich vyplaceni mas kliknout na odkaz "ziskat fundus" :D . Uz jen ten vyraz fundus je divokej, na link uz jsem neklikal ... , jen jsem si vyguglil "dpd, ziskat fundus" a byl jsem doma : https://www.dpd.com/cz/cs/bezpecnostni-informace/ . Jinak dotycny fungoval pres WhatsApp a z ceskeho cisla, tedy +420 ... a prestoze jel v cestine, tak me prislo ze ma slovosled a vyrazy typicke spise pro cizince, ale to je pouze spekulace....

Odpovědět

Zpět na „Inzerce z www“