World of tanks

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Milhauss
Kontaktovat uživatele:

World of tanks

#1 Nový příspěvek od Milhauss »

Zdarec kluci,nepaříte někdo world of tanks????

Nelinář

Re: World of tanks

#2 Nový příspěvek od Nelinář »

akorát to stahuju.... :)

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od Milhauss »

Je to docela dobrý,ale pár věcěm moc nerozumím :-/

Vyhraju tak jednu bitva z deseti,většinou mě odstřelej,a ani nevím kdo,na obzoru nikde nikdo. To znamená že on mě vidí,já jeho ne. Což je celkem nespravedlivé. Ty tanky vylepšuješ,získáváním zkušeností v boji,ale nemužeš hrát se základním tankem proti tomu nejlepšímu :-/

martin z

#4 Nový příspěvek od martin z »

To že ho nevidíš a on tebe jo je ale ve skutečnosti taky reálné, snaž se maskovat např. zastavit ve křoví funguje velmi dobře nebo za kameny. Navíc artilerie střílí z větší dálky nežli ty s tankem což je ve skutečnosti taky realita. Nikam se ale nežeň, tanky ze začátku jsou sice lehce průstřelný ale protivník také. Já hraju sice teprve sedmičky ale už mám odzkoušené i desítky, vydrží sice mnohem víc ale prostřelit soupeře taky není jednoduché.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#5 Nový příspěvek od Milhauss »

Copak to už jsem zjistil,ale kolikrát ho vidím,jak jede,nikde nic,žádné křoví a najednou se ztratí a za deset sekund se zase objeví,tomu nerozumím. Že já ho nevidím a on mě jo,to chápu,tanky mají různé dohledy a tak. Ale je to fuška. Je fakt že nikam nepospíchat se vyplatí

Niko01

#6 Nový příspěvek od Niko01 »

Treba na 100% maskovanie dat maskovaci siet+maskovaciu potlac na tank a na co si treba pockat je vycvik posatky a tu musia mat komplet cela posatka tanku...a preco ta vydia,asi maju dokupenu optiku.No ale dost pomaha v msskovani a sledovani protivnika aj vycvik bratri ve zbrani...chce to jenom jezdit,jezdit a jezdit,a zehnat si kolegu kteri uz ma za sebu nejaku tu 1000 bitev. :prace:
http://www.youtube.com/watch?v=5MrUadSy ... re=related
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#7 Nový příspěvek od Milhauss »

Já jich mám 500 vyhraných a furt tomu moc nerozumím,jen jezdím,a biju :smich:

Niko01

#8 Nový příspěvek od Niko01 »

Tak vecer mozeme dat neco spolu,cca po 22:00.
Najdes mna pod menem Nikosan...
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.

duchodce

#9 Nový příspěvek od duchodce »

Existuje nějaká verze jen tak na odzkoušení ?
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#10 Nový příspěvek od Milhauss »

To už jsem mrtvej :smich:

Niko01

#11 Nový příspěvek od Niko01 »

Vrzia exiztuje ale je to iba na obmedzeni pocet hracov,programatori na tom skusaju nove mapi a aj nove typy tankov...vzdi sa to spusta asi mesiac pred novou aktualizaciou...ponevac je to ruska hra tak je tam rusaku jak tu v 68.... :vztek:
Ja teraz marodim tak to hraju od tej 22 do 1,obcas to potahnu do 2....araz sem cez zimu urobil aj cca 18 hod.sichtu.

marka

#12 Nový příspěvek od marka »

Mě někdo řekl že polská proto se tam chovají dost neurvale slušně řečeno! :)

Niko01

#13 Nový příspěvek od Niko01 »

Cus panove.Tak ako,drtite,teraz my synator ukazoval ze v buducej aktualizacii 0.9.10 sa ma ukazat nova verzia tanku z ceskoslovenska-Skoda S40,ma to byt stredni tank VII premiak.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#14 Nový příspěvek od Milhauss »

Nevím,ale některý ty tanky jsou ůplně na hovno,myslel jsem že čím větší,tím lepší není pravda,teď mám nějakej kv1 nebo co 5 třídy a to je tragedie,hlemýžď snad leze rychlejc,pak někam zacouvej před útokem,nebo ujet před nepřítelem prostě nelze. A o získání zkušeností,aby se člověk dostal na další,to prostě nelze. Jde třeba bojovat s jedním,který mi sedí a pak převést zkušenosti na jinej??? Protože některej je již vyzkoumán na vyšší model a co s ním,prodat,ale proč když je dobrej,a člověk na něm má i dokoupené věci,tak je to škoda. Tomu nějak nerozumím :vztek: A další věc,jak ty tanky mizí,to mi taky hlava nebere,mám ho v hledáčku,najednou zmizí,čumím kde vyjede,bum prásk a je po mě,nebo se objeví za mnou,samo než se otočíš,zamíříš,jseš tuhej. Divné

pql

#15 Nový příspěvek od pql »

já sem to hrál asi před třemi lety, bylo to celkem dobrý ale nějak už to není taková zábava

Odpovědět

Zpět na „Putyka“