Co všecko snese české zákazník

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Odpovědět
Zpráva
Autor
arid
Kontaktovat uživatele:

Co všecko snese české zákazník

#1 Nový příspěvek od arid »

No tfujtajxl. A já furt, že ten kšeft je nějaké divné.

Obrázek

http://www.novinky.cz/ekonomika/296093- ... -syry.html
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/

Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.

aumirek

Re: Co všecko snese české zákazník

#2 Nový příspěvek od aumirek »

nic se neděje to jen poláci prodávaj závadné zboží

trikko

#3 Nový příspěvek od trikko »

len aby to boli nakoniec aj Poliaci :( , väčší bordel maju domaci výrobcovia ako výrobcovia v Poľsku a kvalita jedla v reštaurácia neporovnateľne lepšia než tu a v CR
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...

trago105

#4 Nový příspěvek od trago105 »

trikko

#5 Nový příspěvek od trikko »

hmm ale je tam tých polských vyrobkov :smich: :smich: a všetci s chutou do mna :typek:

aumirek

#6 Nový příspěvek od aumirek »

ono to mohou bejt i z polska nicméně buh ví jak a kde to prodejce skladuje takže by takhle dopadli odkudkoliv.Jde o to že v obchodech prodávaj u nás běžně prošlé a zkažené.Nicméně je li to z polska tak dělaj humbuk.Nakonec jak psali že ve zmrzlině bylo cosi co se přidává do jedu na krysi.Asi bylo nicméně skromně zapoměli dodat že to tam přidávaj jen aby jim to více chutnalo.Osobně kupuji v polsku a chutí se to nedá srovnat s našimi.A nedávno jak jsou ti videjka peklo na talíři byl test 10 vepřových konzerv.A opravdu to bylo peklo jediná co obstála byla z polska ostatní naše.

Mako4991

#7 Nový příspěvek od Mako4991 »

Je mi smutno z toho, že kedysi sme mali potravinové normy tvrdšie ako v Nemecku a dnes sme(spolu s ČR) žumpou Európy, čo sa nepáči zákazníkom zo západu pošlú nám a my celí bez seba jeme nezávadné zahraničné potraviny. K tým poľským výrobkom, to, že na nich je poľská nálepka neznamená, že to nie je nemecký odpad zabalený v poľskom igelite.

aumirek

#8 Nový příspěvek od aumirek »

nedělám si iluze o kvalitě potravin takže kupuji to co mi alespon chutná a navíc je to i levnější a proto uzeniny či maso kupuji povětšinou v polsku tam to alespon chutná a voní po mase

ola

#9 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,také si nedělám vůbec žádné iľuze o veškerém masi,to už by byla šťavnatější nejaká ta ťava hen gdesi ze sahary.O nejakých tých výrobkoch nemluvě a proto máme masa aj všelijakých výrobků z nejakých osmdesáti,devadesáti procent svoje vkastní.Například v téj už tu zpomínanéj konzervě,tušímže v keréjsik bylo snáď enom necelých dvacet procent masa,zbytek drůbeží separát a gdeco všecko,tož my tam máme sto procent a domácího,Já myslím,že také dobré.Toť mám třeba vyfocenů zrovna jednu hovězí plěchaňu.

Obrázek
Obrázek
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

sychrovak

#10 Nový příspěvek od sychrovak »

trikko píše:len aby to boli nakoniec aj Poliaci :( , väčší bordel maju domaci výrobcovia ako výrobcovia v Poľsku a kvalita jedla v reštaurácia neporovnateľne lepšia než tu a v CR
To si děláš srandu ne???
U nás jsou přísnější opatření a větší pokuty,už si zažil to co se děje u polských potravin tady u našich??
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

sychrovak

#11 Nový příspěvek od sychrovak »

Běžte do prdele vy ŽUMPY
Kluci slovenský nevím jak u Vás ale nechápu že urážíte naše výrobce,co vás k tomu opravňuje???
Ještě nebyl žádný případ něčeho neakceptovatelného jako mají v polsku či v rumunsku.Mám za to že i u Vás né.

To že v marketu objeví párky s plísní máš stopro jistotu že za to může výrobce??
Nemáš,nevíš jak se k tomu chovají v meziskladě,kolikrát to rozmrzlo či
hlavně řidiči izotermů na převážení těchto potravin nedodržují v létě to co mají..........proč??protože šetří naftu/krade/ a nechladí na to co má a pak je zaděláno na malér.

Proč to vím?? protože můj známý už takhle jednoho co mu vezl maso odmítnul..........a od druhého řidiče se dozvěděl že je to běžná praxe.
Naposledy upravil(a) sychrovak dne čtv bře 14, 2013 10:53 pm, celkem upraveno 1 x.

romus145

#12 Nový příspěvek od romus145 »

Mako4991 píše:Je mi smutno z toho, že kedysi sme mali potravinové normy tvrdšie ako v Nemecku a dnes sme(spolu s ČR) žumpou Európy, čo sa nepáči zákazníkom zo západu pošlú nám a my celí bez seba jeme nezávadné zahraničné potraviny. K tým poľským výrobkom, to, že na nich je poľská nálepka neznamená, že to nie je nemecký odpad zabalený v poľskom igelite.
no nechápu lidi co jezdí do polska pro jídlo. Pak se diví, že neprolezou dveřma a nebo, že mají sračky v těle. Posypová sůl a podobné
Věrný člen agresorů.com

trikko

#13 Nový příspěvek od trikko »

sychrovak píše:
trikko píše:len aby to boli nakoniec aj Poliaci :( , väčší bordel maju domaci výrobcovia ako výrobcovia v Poľsku a kvalita jedla v reštaurácia neporovnateľne lepšia než tu a v CR
To si děláš srandu ne???
U nás jsou přísnější opatření a větší pokuty,už si zažil to co se děje u polských potravin tady u našich??
Nie srandu su nerobím. V Polsku napr predavaju kuracie maso tak som sa zo zvedavosti pýtal odkial je. Odpoved bola taká že kurence boli z Bardejova v Polsku len zabite a opracovane a zvyšok dovezený spať.

Napr kup si lečo s klobasou ved to sa nedá šrať sama sol a ine chujoviny a to vytečné Hame to jak keby si vylizal luciferov hrniec :( takže všetko je čert jak dábel v tych potrevinach kotre vychvaluju v reklamach su pekne sračky :( . Najradšej mám domace potreviny takže nakupuje sa len to čo doma nevypestujuš inak maso vlastné či hovadzie aleo bravčové , zemiaky od známeho takže nakupy najmenej. A o tych reštauraciach nazor nezmením :)

ola

#14 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,no,u nás je celkem běžná praxe,že sa vratky z masen a to podotýkám,že aj vratky,keré už smrdíja jak psí kšíry,vracajů sice spátky do výroben alě tam jich s klidem angličana zemeľů do tých samých výrobků nad kerýma si lidi chrochtajů jak sů dobře ochucené a jak vóníja masem.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

sychrovak

#15 Nový příspěvek od sychrovak »

No nevím kdo kolik prolezl hospod i ze zadu tím myslím i z kuchyně,ale to by ste se divili............Pokud tedy nemáš namysli zaplivanou iV. cenovou.
Vše je o lidech,dobrá hospoda se pozná už jen vyzuálním pohledem při vstupu a čichu.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“