Co všecko snese české zákazník
-
Re: Co všecko snese české zákazník
tak manželka dělala v porodně prasat léky a antibiotyka se dávali preventivně.Dávkování šéf řekl no do vozíku dej tak lopatku nebo raděj 2 at nám nezdechaj stejně se to nemíchá tak by některé měly málo.No přišla ženská šup jich tam 5 i více at jsou premie.Dnes při těch cenách si to každý hlídá.
NEEaumirek píše:sychrovák ono to spíše bude tím že ty žiješ v jiném světě velice vzdáleném realitě.Je mnoho faktoru co určuje kvalitu výrobku ale je víc než prokázáno že cena nemá s kvalitou vubec nic společnéhosychrovak píše:Jásně to pojmenoval,takže honiči za cenou nedivte se ))
http://video.aktualne.cz/dvtv/vanek-kur ... 5900fea04/
Jen se nechovám jak blázen který kupuje zboží podezřele levné a než něco koupím přečtu si složení...........maso ze supermarketů nekupuji vůbec.........
Natož Losose za 30 ,- ))
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
-
neřekl jsem blázen ale snílek co žije mimo realitu.Už mnohokrát vyšli testy a dodt odborné.Nakoupili stejné zboží v supermarketech u soukrmníku i jinde včetně bio a nejen potraviny.A světe div se většinou to nejdažší bývá někde v polovině ne li až dole.A mnohdy ve všech parametrech je nejkvalitnější to nejlevnější.O bio už ani nemluvím.Ale u tebe je to tak se vším i komouši jsou tam u vás takoví nějací jiní lepší.A další věc je ty mudrlante a to mi navrhni řešení.Co má dělat člověk co pracuje za minimální mzdu a že jich je více než dost.
Ps připadáš mi jako ráth či nějakej ten poslanac co nabádá lidi že maj žít zdravě a kupovat jen kvalitu nehonit se v práci a dopřát si odpočinek a řádnou dovolenou
Ps připadáš mi jako ráth či nějakej ten poslanac co nabádá lidi že maj žít zdravě a kupovat jen kvalitu nehonit se v práci a dopřát si odpočinek a řádnou dovolenou
Znám hospody zezadu, protože je zásobují, tak zepředu.Je to o kuchaři a hlavně o majiteli , ale stačí čichnout ke kuchyni a podívat se po hospodě na čistotu, zajdu na záchod,podívám se na jídelní lístek a jsem v obraze , pokud to není hospoda na doporučení.Pokud nakupují kdekoliv maso masné výrobky, tak nic co je pomleteté nebo rozkutrované, protože nepoznáte z čeho to vzniklo a akční výrobky to je humus, hypermarket stanoví výrobci cenu ten tam namíchá ,co nejlevnější suroviny separát, dá tam Ečka, aby to drželo při sobě a vázalo vodu a ochutí a amarouny jsou na světě.
Kutile souhlas
Mirku meleš pátý přes devátý.........asi upál že.....ty minimální plate,naši jsou v důchodu a taky se nehoní za slovem ,,akce,,..........je to o přístupu každého a v důvěře prodejce či řezníka.Jelikož tu máme dva a prase není ani jeden koupím u něj než v supermarketu ikdyž to má dražší......Bohužel ty řezníci byli komouši oba.....ale co naděláš dnes jsou v ODS a VPM.
Mirku meleš pátý přes devátý.........asi upál že.....ty minimální plate,naši jsou v důchodu a taky se nehoní za slovem ,,akce,,..........je to o přístupu každého a v důvěře prodejce či řezníka.Jelikož tu máme dva a prase není ani jeden koupím u něj než v supermarketu ikdyž to má dražší......Bohužel ty řezníci byli komouši oba.....ale co naděláš dnes jsou v ODS a VPM.
-
sychrovák nemel hovadiny ten minimální plat má možná polovina lidí co normálně pracuje.Trošku to upravím za minimální plat považuji i má li někdo o 1 či 2 kč než je minimální povolenej.A ted prozrad mudrlante kde má ušetřit rodina s tímto platem a 2 dětmi.Já si teda netěžuji ale počítej muj duchod pod 11 manželčina mzda kde dělá soboty neděle je od 10 do 11.Mohu si opravdu sakra vyskakovat a dovolit kupovat jen zdravé a kvalitní zboží nejen potraviny.
Ps a to manželka dostává výplatu 14 dní i více po splatnosti ale bojí se otevřít hubu a něco mu říct
Ps a to manželka dostává výplatu 14 dní i více po splatnosti ale bojí se otevřít hubu a něco mu říct
Mirku já ti nevím ty vyprávíš o něčem,někom............si myslíš..........))a jedním dechem dodáváš já né...........
Ty voe já nevím já nikoho neznám kdo bere 8 tisíc..........takže ti nepomůžu s odpovědí ale mám sestru co má tři děti je na mateřské žije v praze a sračky z akčního letáku nekupuje ) co víc ti mám říct??
Ty voe já nevím já nikoho neznám kdo bere 8 tisíc..........takže ti nepomůžu s odpovědí ale mám sestru co má tři děti je na mateřské žije v praze a sračky z akčního letáku nekupuje ) co víc ti mám říct??
Většina stejných potravin stojí v Německu méně než v ČR
http://www.novinky.cz/ekonomika/377955- ... -v-cr.html
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Většina potravin v Chorvatsku stojí více než u nás a složení v marketech nic moc.....jako unás.Leo píše:Většina stejných potravin stojí v Německu méně než v ČR
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
toto mě napadlo před asi dvóma rokama,akoráť sem nevěděl ja to zrealizovat http://www.novinky.cz/veda-skoly/263740 ... pi-se.html
Ceterum autem censeo EU esse delendam.