CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Hezké. Na Trabantu jsem nedávno viděl 77777 a pak 88888, ale nemyslím, že se mi podaří ho třikrát přetočit. Stejně s těmi mechanickými takometry bylo takové hezčí, dívat se, jak to tam spadne.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
dneskaj jsem byl mimo ostatní činosti aj na sběrném dvoře a byly tam dvě pěkné lampové rádia a říkám že si je vemu pro tchána on to sbírá noa že vem...a tož to hodím na kárku a kecáme tak se správcem dá-li se to tak nazvat...je to starší pán cca 75 roků chová včely králíky a gde co tož spolu vykládáme a aj sa zasmějeme a tak mezi řečů došel další pán ...sůsed ob 3 baráky taky dobrý a znalý člověk a tož zme dali řeč všeci dokopy a on sa tak díve na to rádio a říká to zme kupovali ve štyricátém sedmém....
tož sem tak dumal kolik može mět roků...všecko podělá majů dvě pole aj prase chove tady ti lidi sa dožijů roků že to ani neni možné...no a eště tam dolšel další člověk a dává zprávcovi želézka ze sekerek že nech mu to nasadí...a on na něho ty truhlář a neseš ně sekerky abych je nasadíl....a už zme vikládali štyré...no a říkám že jedna ta sekérečka by potřebovala trošku hodit dovíhně a povytáhnůt ostří tož sa ptám esi je tu nejaký kovář a esi aj negdy byl a tož ně povikládali gdo gde měl kovárnu a jak sa menovál a tak no čučal sem a poslůchal jak to tu gdysi bylo...
moja dycky říká gdy dojdeš za hodinu? haha...no...bylo to přesně hodinu
tož sem tak dumal kolik može mět roků...všecko podělá majů dvě pole aj prase chove tady ti lidi sa dožijů roků že to ani neni možné...no a eště tam dolšel další člověk a dává zprávcovi želézka ze sekerek že nech mu to nasadí...a on na něho ty truhlář a neseš ně sekerky abych je nasadíl....a už zme vikládali štyré...no a říkám že jedna ta sekérečka by potřebovala trošku hodit dovíhně a povytáhnůt ostří tož sa ptám esi je tu nejaký kovář a esi aj negdy byl a tož ně povikládali gdo gde měl kovárnu a jak sa menovál a tak no čučal sem a poslůchal jak to tu gdysi bylo...
moja dycky říká gdy dojdeš za hodinu? haha...no...bylo to přesně hodinu
- arid
- Kontaktovat uživatele:
Neskáj sem udělál dvě a půl fůrky. Bylo to celkem v poho, až na jednu chvílu. To sem sa opotíl až na sedínce. Měl sem pozorovatele z žad pomáhačů a chráničů. Naštěstí jenom přibrzdili, pokókli a jeli dál. Uf
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
kdyby náhodů,zastav na prostředku silnice,vytáhni svořeň a rychlo pryč
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
sice ne dneska, ale pochlubit se musím
není umění udělat nové z nového, ale ze starého
parada!!! vykresy by nahodou neboli k dispozícii???
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Aride, nááádhera, to je dřevo, panečku, jedna báseňarid píše:Neskáj sem udělál dvě a půl fůrky. Bylo to celkem v poho, až na jednu chvílu. To sem sa opotíl až na sedínce. Měl sem pozorovatele z žad pomáhačů a chráničů. Naštěstí jenom přibrzdili, pokókli a jeli dál. Uf
a ta sedínka, ta se ti povedla
ono "prdel" umí říct každý a je to hrubé, ošklivé, líbila se mi zádel, ale to má také hrubší nádech, ovšem sedínka, ó to je roztomilé.
Tak ty máš tedy sedínku, jéé. Milé.
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
jinak mi máme taky cosi semka hodit do placu
dnes nám přišlo z Kraje, že 4.1. v 8.30 máme schůzku ohledně adopce a tak snad se dočkáme a budeme mít holčičku !
Každopádně u nás radost !!!
(vysvětlení - to je jako když se oznámí "čekáme miminko")
(však už máme 90% všech věcí nakoupených..... blázním, no)
dnes nám přišlo z Kraje, že 4.1. v 8.30 máme schůzku ohledně adopce a tak snad se dočkáme a budeme mít holčičku !
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
- arid
- Kontaktovat uživatele:
gratulujuMarie píše:jinak mi máme taky cosi semka hodit do placu
a místo kočára máš určitě kópené trachtór, že ?
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Přeju z celého srdce aby to dobře dopadlo a vy jste se měli o koho starat!Marie píše:jinak mi máme taky cosi semka hodit do placu
Blahopřejeme te naší Kačence je už skoro 26 a máme už 4 letého vnoučka.Marie píše:jinak mi máme taky cosi semka hodit do placu
A slavíme taky přineseniny-kdy jsme si Kačenku donesli z kojeňaku domů.
Tak přejeme hodně krásných zážítku s holčičkou.
výkresy k tomu nemám, ale delá se víc kusůcont33 píše:parada!!! vykresy by nahodou neboli k dispozícii???
není umění udělat nové z nového, ale ze starého
Aka je cenovka?? musim niečo kupiť alebo vyrobiť tak by ma to zaujímalo... Skoro každý den chodia naše autá okolo Jihlavy tak by nebol problem z dopravou.....jirka h píše:výkresy k tomu nemám, ale delá se víc kusůcont33 píše:parada!!! vykresy by nahodou neboli k dispozícii???
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- pani-kenybzova
.
Naposledy upravil(a) pani-kenybzova dne čtv lis 08, 2012 12:23 am, celkem upraveno 1 x.
To je pěkný............gratuluji a před ostatníma kdo adoptoval smekám.............vašík píše:Blahopřejeme te naší Kačence je už skoro 26 a máme už 4 letého vnoučka.Marie píše:jinak mi máme taky cosi semka hodit do placu
A slavíme taky přineseniny-kdy jsme si Kačenku donesli z kojeňaku domů.
Tak přejeme hodně krásných zážítku s holčičkou.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D