Co všecko snese české zákazník
- arid
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co všecko snese české zákazník
Při našem Vstupu do EU bylo pravidlem, že se přijímaly taková rozhodnutí, na kterých se shodla většina . Dnes prosím Evropská unie povolila to již zmíněné pěstování GMO i přes většinový nesouhlas jednotlivých zemí.
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
Nerad se vměšuji ale proč mám pocit,že do EU jdou peníze daňových poplatníků a z EU zpět někomu jinému.Zkuste mě prosím nasměrovat.Děkuji.
-
Ano,pokud by to tak bylo,tak je to diametrálně odlišné od r 2003 a máš pravduarid píše:Při našem Vstupu do EU bylo pravidlem, že se přijímaly taková rozhodnutí, na kterých se shodla většina . Dnes prosím Evropská unie povolila to již zmíněné pěstování GMO i přes většinový nesouhlas jednotlivých zemí.
Chceš říci,že např.Německo,Francie,Itálie,GB byly proti pěstování geneticky upravené kukuřice a přesto se pěstuje???
-
no máš pravdu jdou tam peníze danových poplatníku ale z eu jdou zase danovým poplatníkum.Dostane li to třebas město na stavbu kanalizace tak tím získaj snad ti danoví poplatníci nebo ne.No a pokud je některej ten stát blbec a peníze nechá propadnout tak bohužel ten poplatník utře nos.Ale to není vina euvitex píše:Nerad se vměšuji ale proč mám pocit,že do EU jdou peníze daňových poplatníků a z EU zpět někomu jinému.Zkuste mě prosím nasměrovat.Děkuji.
ps a má snad někdo za to že amíci by byli tak sílní pokud by neměli svou unii
- arid
- Kontaktovat uživatele:
Co se mi podařilo vygůglit, tak Británie, Španělsko, Finsko, Švédsko a Estonsko hlasovali pro,Francie, Itálie, Polsko, Holandsko a Rakousko hlasovaly proti.
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-26133592
To je téma
Nepatří to do politiky??
Ještě že to třeba nečtou němci či Francouzi ty by Vám řekli své jak z jejich daní je budováno u nás...........A až příjmeme UK tak bude budováno i tam.
EU je jedno společenství a peníze se přelozděluje tam kde je třeba,na věci které ani nepostřehneš...........Kde by vesnice o 300 obyvatelích mohla budovat kanalizaci za xx miliónů??
Je pravda že za poslední roky ty kurvy na krajích spronevěřili miliony a miliony.A přitom jsou oranžově a rudě zbarvení.
Nepatří to do politiky??
Ještě že to třeba nečtou němci či Francouzi ty by Vám řekli své jak z jejich daní je budováno u nás...........A až příjmeme UK tak bude budováno i tam.
EU je jedno společenství a peníze se přelozděluje tam kde je třeba,na věci které ani nepostřehneš...........Kde by vesnice o 300 obyvatelích mohla budovat kanalizaci za xx miliónů??
Je pravda že za poslední roky ty kurvy na krajích spronevěřili miliony a miliony.A přitom jsou oranžově a rudě zbarvení.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Ale zpět nejdou daňovým poplatníkům všechny,myslím že většinu shrábnou páni podnikatelé do svých soukromých firem na "modernizaci".Vidím to u svého zaměstnavatele ale nedokáži porovnat jinde.aumirek píše:no máš pravdu jdou tam peníze danových poplatníku ale z eu jdou zase danovým poplatníkum.Dostane li to třebas město na stavbu kanalizace tak tím získaj snad ti danoví poplatníci nebo ne.No a pokud je některej ten stát blbec a peníze nechá propadnout tak bohužel ten poplatník utře nos.Ale to není vina euvitex píše:Nerad se vměšuji ale proč mám pocit,že do EU jdou peníze daňových poplatníků a z EU zpět někomu jinému.Zkuste mě prosím nasměrovat.Děkuji.
-
Nevím,nejsem odborník na EU,ale myslím si,pokud kvalifikovaná většina hlasovala proti,tak přes to nejede vlakarid píše:Co se mi podařilo vygůglit, tak Británie, Španělsko, Finsko, Švédsko a Estonsko hlasovali pro,Francie, Itálie, Polsko, Holandsko a Rakousko hlasovaly proti.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
K EU dnešní doby sedí nejvíce citát jednoho komentátora - "To, co nedokázal ani Bismarck, ani Hitler dokázala až Merkelová"
- arid
- Kontaktovat uživatele:
Sychrovák, omlouvám se za of-topik, ovšem GMO budeme mít na talíři všichni bez rozdílu.
Vitexi, ta ,,modernizace,, z fondů EU funguje i u naší firmy, a co vím, tak i u jiných.
Vitexi, ta ,,modernizace,, z fondů EU funguje i u naší firmy, a co vím, tak i u jiných.
To znamená,že mzdu mám zdaněnou zaměstnavatelem kolikrát?arid píše:Sychrovák, omlouvám se za of-topik, ovšem GMO budeme mít na talíři všichni bez rozdílu.
-
Mzdu nemáš zaměstnavatelem zdaněnou ani jednou,nechápu nač se vlastně ptáš??vitex píše:To znamená,že mzdu mám zdaněnou zaměstnavatelem kolikrát?arid píše:Sychrovák, omlouvám se za of-topik, ovšem GMO budeme mít na talíři všichni bez rozdílu.
Tebe na nic.
-
vitex píše:Tebe na nic.
-
To máš pravdu ale ty peníze na modernizaci dostane třebas pod podmínkou nových pracovních míst.Jiná věc je že je v tom třebas podvod ale nakonec by třebas ty peníze zas získal podvodem od státu teda danových poplatníkuvitex píše:Ale zpět nejdou daňovým poplatníkům všechny,myslím že většinu shrábnou páni podnikatelé do svých soukromých firem na "modernizaci".Vidím to u svého zaměstnavatele ale nedokáži porovnat jinde.aumirek píše:no máš pravdu jdou tam peníze danových poplatníku ale z eu jdou zase danovým poplatníkum.Dostane li to třebas město na stavbu kanalizace tak tím získaj snad ti danoví poplatníci nebo ne.No a pokud je některej ten stát blbec a peníze nechá propadnout tak bohužel ten poplatník utře nos.Ale to není vina euvitex píše:Nerad se vměšuji ale proč mám pocit,že do EU jdou peníze daňových poplatníků a z EU zpět někomu jinému.Zkuste mě prosím nasměrovat.Děkuji.