CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
- fajlla
- Kontaktovat uživatele:
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Tak já už si po dva dni hraju s příkopem před barákem.Loni jsem to zatrubnil a ted tam ladím ty kanálky včera sem to skoro dodělal ale už byla tma
Dvakrát měř a jednou řež.
Moje mašina.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=23019
Vlek http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=28298
Puvodní stroj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=16493
Moje mašina.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=23019
Vlek http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=28298
Puvodní stroj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=16493
dnes celý den, zítra snad jen dopoledne a školství mám hotové
pak už jen účto, to už brnkačka, i když...
největší radost mám z dnešního večera, jsem u pár správných chlapů na návštěvě, a i když jich tu už moc není, nevadí.....
pak už jen účto, to už brnkačka, i když...
největší radost mám z dnešního večera, jsem u pár správných chlapů na návštěvě, a i když jich tu už moc není, nevadí.....
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
k čomu služi ta prehadzovačka ? to je na preosievanie piesku a hliny ? alebo nie ?
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
Přesívání kompostu.
Ahoj to vitex co máš za hafana? Pořádný plot. To já mám 1 m vysoký plot. Hafan Německá Doga ( on pan pes ) No a on vždycky položí hlavu na plot a kouká co se děje. Nepřeskočí ani ťuk! On když byl štěně, vyskočil na ten plot a chytnul se packou mezi brdlenky. No a jak známe ženský, manželka ho letěla vyprostit. No znáte to, rvala psa ven tak, že ho táhla dozadu. Pes řval, manželka taky. No až jsem přilít ze zahrady a chudáka hafana jsem nadzvednul a vysadil mu packu ven. Potom ještě chvilku kulhal. No ale pamatuje si to napořát. Packu k plotu nedá, ani kdyby tam byl navlíčenej pořádnej XXL buřt! Tak je s plotem klid. Ale mám celej dvůr dobře oplocenej a zajištěnej. Když mám psa, mám to udělaný tak, aby byl v bezpečí on i Ti venku.
Ahoj Oto,ten náš hafan pod tím Vaším podběhne aniž by se ho dotknul.Navíc o 6m dál je plot.Ale!!!mezi ploty jsou čerstvě vysázené kytičky a ty má bafánek rád.a já dělám ploty pořád dokola (naštěstí z přebytků)
Ahoj, to náš hafan když byl štěňátko, tak taky kapánek hrabal. Jenže on 10 x hrábnul těma pacanama a byla tujka venku. Když byl na zahradě, tam je hromada hlíny a když jsem mu udělal do ní násadou díru a řekl mu myška hledej, strčil do díry čumák a za chvilku nebyl v díře skoro vidět. Hlína byla sypká a to se mu to hrabalo! Když byl štěně, hodně hrabal, ničil všechno co potkal. Ale tak v roce jako když utne. Už neničí nic. Ale hravej je pořát. Líá za mičudama, nebo klackem jako zamlada. Teď má doma plyšáky pro hafany a s níma lumpačí. Nebo s níma chrápe. Vydrží ho mít v hubě když spí třeba 4 hodiny. A nedá si ho vyndat. Momentálně tady chrápe vedle mě na svém polštáři ( lavůrku ) a má u sebe talátko plyšáka. On je miluje. Když od někud přijedeme a přivezeme mu tuhle novou plyšovou hračku, vezme ji do tlamy a lítá s ní jako střelenej. Potom ji nepučí celej den nikomu. No je to naše třetí dítě.
taky sa nám stalo neco podobného...mli jsme taků železnů bránu a váplň byla sluníčková
proste u spodu takové půlkruhy a od toho šikmo nahoru kulatiny jako paprsky od slunka a jednůc tam dal tehdá IPO packy a ty mu tam zejely a sevrely sa vy tych kulatinách kerí sa sbíhali k sobe chudá ten kričál než jsem k nšmu dobehl a vytáhl mu packy ven..taky už tam potom neskákal
proste u spodu takové půlkruhy a od toho šikmo nahoru kulatiny jako paprsky od slunka a jednůc tam dal tehdá IPO packy a ty mu tam zejely a sevrely sa vy tych kulatinách kerí sa sbíhali k sobe chudá ten kričál než jsem k nšmu dobehl a vytáhl mu packy ven..taky už tam potom neskákal
Tak tohodle trhače máme doma my Poslechne na slovo ale jinak je to děsný lízátko a strašnej mazel. Nevím jsetli je to pes nebo koza protože dokáže sklidit celou úrodu ze zahrady. Třešně, hrášek, jahody, maliny, angrešt, okurky, mrkev na husto, jablka, hrušky a ořechy nevyjímaje. Jo a už má 2 zářezy na pažbě. 2x pojezdila příslušníky naší národnostní menšiny. Jinak od ní hrozí smrt pouze ulízáním
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokoušim se uvařit Bigos
no páč je mamka s bratrem u babičky a já zůstal s otcem doma, tak sem nevěděl co mám večer dělat tak sem šel péct velikonočního beránka později dám fotku
Věrný člen agresorů.com
Tak tohodle trhače máme doma my Poslechne na slovo ale jinak je to děsný lízátko a strašnej mazel. Nevím jsetli je to pes nebo koza protože dokáže sklidit celou úrodu ze zahrady. Třešně, hrášek, jahody, maliny, angrešt, okurky, mrkev na husto, jablka, hrušky a ořechy nevyjímaje. Jo a už má 2 zářezy na pažbě. 2x pojezdila příslušníky naší národnostní menšiny. Jinak od ní hrozí smrt pouze ulízáním
Nemohla by mít více zářezů?I úrodu bych jí odpustil.
Nemohla by mít více zářezů?I úrodu bych jí odpustil.
- buml
tož se pochlub ty naša kuchyňko , sladký to ja mužu na všechny způsobyromus145 píše:no páč je mamka s bratrem u babičky a já zůstal s otcem doma, tak sem nevěděl co mám večer dělat tak sem šel péct velikonočního beránka později dám fotku
Každý problém má řešení , záleží jenom z kterého konce ho začnem řešit
Ja som plietol otcovi a sebe korbač
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins