CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zamčeno
Zpráva
Autor
fajlla
Kontaktovat uživatele:

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#91 Nový příspěvek od fajlla »

Tak já už si po dva dni hraju s příkopem před barákem.Loni jsem to zatrubnil a ted tam ladím ty kanálky včera sem to skoro dodělal ale už byla tma
Přílohy
Obraz0317.jpg
Obraz0316.jpg

Marie

#92 Nový příspěvek od Marie »

dnes celý den, zítra snad jen dopoledne a školství mám hotové
pak už jen účto, to už brnkačka, i když...

největší radost mám z dnešního večera, jsem u pár správných chlapů na návštěvě, a i když jich tu už moc není, nevadí.....
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

vitex

#93 Nový příspěvek od vitex »

Tak po nucených pracích pro psa: Obrázekjsem dokončil prohazovačku: Obrázek

skins125

#94 Nový příspěvek od skins125 »

vitex píše:Tak po nucených pracích pro psa: Obrázekjsem dokončil prohazovačku: Obrázek
k čomu služi ta prehadzovačka ? to je na preosievanie piesku a hliny ? alebo nie ? 8)
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins

vitex

#95 Nový příspěvek od vitex »

Přesívání kompostu.

ota

#96 Nový příspěvek od ota »

Ahoj to vitex co máš za hafana? Pořádný plot. To já mám 1 m vysoký plot. Hafan Německá Doga ( on pan pes ) No a on vždycky položí hlavu na plot a kouká co se děje. Nepřeskočí ani ťuk! On když byl štěně, vyskočil na ten plot a chytnul se packou mezi brdlenky. No a jak známe ženský, manželka ho letěla vyprostit. No znáte to, rvala psa ven tak, že ho táhla dozadu. Pes řval, manželka taky. No až jsem přilít ze zahrady a chudáka hafana jsem nadzvednul a vysadil mu packu ven. Potom ještě chvilku kulhal. No ale pamatuje si to napořát. Packu k plotu nedá, ani kdyby tam byl navlíčenej pořádnej XXL buřt! Tak je s plotem klid. Ale mám celej dvůr dobře oplocenej a zajištěnej. Když mám psa, mám to udělaný tak, aby byl v bezpečí on i Ti venku. 8)
Přílohy
Bady.jpg
Co se děje u sousedů .JPG
P1010001.JPG

vitex

#97 Nový příspěvek od vitex »

Ahoj Oto,ten náš hafan pod tím Vaším podběhne aniž by se ho dotknul.Navíc o 6m dál je plot.Ale!!!mezi ploty jsou čerstvě vysázené kytičky a ty má bafánek rád.a já dělám ploty pořád dokola (naštěstí z přebytků)

ota

#98 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, to náš hafan když byl štěňátko, tak taky kapánek hrabal. Jenže on 10 x hrábnul těma pacanama a byla tujka venku. Když byl na zahradě, tam je hromada hlíny a když jsem mu udělal do ní násadou díru a řekl mu myška hledej, strčil do díry čumák a za chvilku nebyl v díře skoro vidět. Hlína byla sypká a to se mu to hrabalo! Když byl štěně, hodně hrabal, ničil všechno co potkal. Ale tak v roce jako když utne. Už neničí nic. Ale hravej je pořát. Líá za mičudama, nebo klackem jako zamlada. Teď má doma plyšáky pro hafany a s níma lumpačí. Nebo s níma chrápe. Vydrží ho mít v hubě když spí třeba 4 hodiny. A nedá si ho vyndat. Momentálně tady chrápe vedle mě na svém polštáři ( lavůrku ) a má u sebe talátko plyšáka. On je miluje. Když od někud přijedeme a přivezeme mu tuhle novou plyšovou hračku, vezme ji do tlamy a lítá s ní jako střelenej. Potom ji nepučí celej den nikomu. No je to naše třetí dítě.
Přílohy
Bady a telátko.JPG
Po práci.JPG

kenybz

#99 Nový příspěvek od kenybz »

taky sa nám stalo neco podobného...mli jsme taků železnů bránu a váplň byla sluníčková
proste u spodu takové půlkruhy a od toho šikmo nahoru kulatiny jako paprsky od slunka a jednůc tam dal tehdá IPO packy a ty mu tam zejely a sevrely sa vy tych kulatinách kerí sa sbíhali k sobe chudá ten kričál než jsem k nšmu dobehl a vytáhl mu packy ven..taky už tam potom neskákal

Brit

#100 Nový příspěvek od Brit »

Tak tohodle trhače máme doma my :) Poslechne na slovo ale jinak je to děsný lízátko a strašnej mazel. Nevím jsetli je to pes nebo koza protože dokáže sklidit celou úrodu ze zahrady. Třešně, hrášek, jahody, maliny, angrešt, okurky, mrkev na husto, jablka, hrušky a ořechy nevyjímaje. Jo a už má 2 zářezy na pažbě. 2x pojezdila příslušníky naší národnostní menšiny. Jinak od ní hrozí smrt pouze ulízáním
Přílohy
PICT1967.JPG
PICT1896.JPG
PICT1856.JPG

Venca R
Kontaktovat uživatele:

#101 Nový příspěvek od Venca R »

Pokoušim se uvařit Bigos

romus145

#102 Nový příspěvek od romus145 »

no páč je mamka s bratrem u babičky a já zůstal s otcem doma, tak sem nevěděl co mám večer dělat tak sem šel péct velikonočního beránka později dám fotku :) :friends:
Věrný člen agresorů.com

vitex

#103 Nový příspěvek od vitex »

Tak tohodle trhače máme doma my :) Poslechne na slovo ale jinak je to děsný lízátko a strašnej mazel. Nevím jsetli je to pes nebo koza protože dokáže sklidit celou úrodu ze zahrady. Třešně, hrášek, jahody, maliny, angrešt, okurky, mrkev na husto, jablka, hrušky a ořechy nevyjímaje. Jo a už má 2 zářezy na pažbě. 2x pojezdila příslušníky naší národnostní menšiny. Jinak od ní hrozí smrt pouze ulízáním

Nemohla by mít více zářezů?I úrodu bych jí odpustil.

buml

#104 Nový příspěvek od buml »

romus145 píše:no páč je mamka s bratrem u babičky a já zůstal s otcem doma, tak sem nevěděl co mám večer dělat tak sem šel péct velikonočního beránka později dám fotku :) :friends:
tož se pochlub ty naša kuchyňko :smich: :friends: , sladký to ja mužu na všechny způsoby :ano:
Každý problém má řešení , záleží jenom z kterého konce ho začnem řešit

skins125

#105 Nový příspěvek od skins125 »

Ja som plietol otcovi a sebe korbač :jazyk:

Obrázek
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins

Zamčeno

Zpět na „Putyka“