VANOCE

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
bourač

Re: VANOCE

#886 Nový příspěvek od bourač »

otovo příspěvky je ten nejlepší dárek pro internetové závisláky :vysmech:
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Veteranista!

#887 Nový příspěvek od Veteranista! »

Já už na Vánoce taky moc nejsem, jelikož není čas, dřív jsem držel, že o Vánocích jsem dělal co jsem chtěl, prostě jsem záleží do dilny kutil co jsem jen chtěl, teď už jen “lepím” co se nestihli, než tačne opravdová zima.

Cukroví to samé x druhů ale jim jen pár a těch bývá ještě nejmíň, protože přece vanilkové rohličky jsou obyčejné, ale tenhle ty(co nejím ) vyoadají super.
Nebo je vše dia a dietní a já držím že sladké má být skadké, jinak to nejím, chapu že tchán je diabetik, ale ostaních 10 lidí ne, tak nevím proč všech 20 druhů musí být dia a třeba aspoň ty tři nejsou úplně klasika.

Já(a brachu taky) jsme milovali “čokoládu” od babičky, jenže vaničku už není a nikdo to nechce dělat(nevím zda he recept, ale všechny recepty po babičce žena má rak asi jo), že prej je to jen hnusný tuk s kakaem či co, ale boží pro mě
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!

Sadra17

#888 Nový příspěvek od Sadra17 »

u nás to samý musí být 15 druhů z toho já jim tak 3 tak to tu zůstane stylem že se dá něco do mrazáku a vánoční cukroví se jí v květnu :-/
malej traktorista v malým traktoru

JARDY

#889 Nový příspěvek od JARDY »

Jak jsem psal Vánoce nemusím. Jedinou radost jsem měl ,když každý rok přinesu nějaký stromek, co už mám měsíce vyhlídnutý , že ho zlikviduji v rámci probírky. Vnuci ho jako nazdobili ,rozbili při tom pár historických koulí a byla legrace.
Ráno mi žena oznámila že už žádné smetáky domů nechce , že si koupí nějaký permanentně nazdobený kýč na stůl . Jen co otevřou krámy . Prý děcka stejně nepřijdou když je ten covid.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám

ladiki

#890 Nový příspěvek od ladiki »

kouzlo Vánoc mám rád...je to prostě kouzlo, kdy se rodina sejde. Co na tom, že ten má rád to nebo to cukroví...vždyť je to jedno....
Vžyť i ten stromek..obyčejná metla přijde na 400,- a jednou za rok je něco jinak. Provoní to domek, pověsí se baňky, svíčky.....JE mi Vás líto, že ve Vánocích nevidíte to kouzlo...vylézt z každodenního světa je fajn.....a vymlouvat se, že to nemám pro koho dělat je minimálně smutné.....LEtos jsem opět koupil babičce dárek..má již 90let a vždy se rádi sejdeme a posedíme....už toho cukroví tolik samo nedělá, ale má můj obdiv, že se hecne a vždy něco napeče....je mým vzorem...KDyby se na to každý vy.ral, tak nemusíme dělat vůbec nic...nemusíme věřit a můžeme se leda těšit do truhly :tyty:

Chose11

#891 Nový příspěvek od Chose11 »

S přítelkyní se děláme ten vánoční den co nejhezčí a i když už děti nemáme, chováme se tak, jako by byli. Teda já syna mám, ale už dávno bydlí s přítelkyní sám. Ale navštěvuje mě, máme se moc rádi, taky synovci z Berouna za námi jezdí, to je radosti když se sejde celá rodina. Dnes volala sestra co jako chceme pod stromek, řekl jsem jí, co chci to si koupím, ale nejhezčí dárek bude ten, když se u rodičů sejdeme všichni dáme si víno, dobroty a budeme spolu. Co se loni rozvedla, tak už tu nejezdí jako dřív a to je mi smutno. I po švagrovi, doufal jsem že naše přátelství vytrvá, bohužel se k nám nehlásí. Stromek uříznu na zahradě ráno 24., pak ty dobroty, to už nemůžu vydržet jak na ně mám chuť. Ono to není o majetku a dárcích, ale o atmosféře co si vytvoříme, třeba jak spolu vaříme a těšíme se na to jídlo a u pečení si taky pomáháme. Přitom ji lehce plácnu a ona ví že ji tak dávám náklonost, přítelkyně mě zase pohladí po ramenou, koukneme si do očí a usmějeme se na sebe. To mě potom všechno pak nějak baví víc. Pak navštívíme celou rodinu, jen tchýni klasicky nemusím, ale jednou za rok se obětuju, třeba mě letos covid od návštěvy pomůže. Teď jdu vybírat troubu, ta naše na pečení není nic moc, loni špatná koupě.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

DanculSK

#892 Nový příspěvek od DanculSK »

Chose, pekne napísané 8)
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Britt

#893 Nový příspěvek od Britt »

Chose, pochlub se, jakou jsi vybral. Taky po něčem koukám. :)
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

JARDY

#894 Nový příspěvek od JARDY »

Troubu nevím, ale přítelkyně přitažlivá, to se dá i výroční tchýně přežít.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám

Chose11

#895 Nový příspěvek od Chose11 »

Jardy, to byla legrace tehdá večer u tebe, přítelkyně komentovala návštěvu že zase táhnu domů nějaký krámy, prej ať raději koupím novou sedačku!!! A to já ji povídám, však koukni na vozejk jak krásnou jsem ti ji koupil, to se ti na ní bude sedět!!! Akorát je teda ze Zetora :D :D :D :D

No a tu troubu, kamarád dělá kuchyňské linky, tak jsem se ho zeptal kde bere spotřebiče. Dal mi telefon na obchodního zástupce, krátký telefon, pěkně mi poradil , vybral a oproti e-shopu dal ještě litr slevu s 5 letou zárukou, takže celkem 7.500,-

https://cz.gorenje.com/spotrebice/varen ... 0000732901

a nedávno jsem tu řešil myčku a dopadla tahle a maximální spokojenost ve všem.

https://www.zbozi.cz/vyrobek/siemens-sr256i00te/

spotřebiče mi krásně ladí k té krásné přítelkyni :D :D :D 8) 8) 8)
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

Daddy

#896 Nový příspěvek od Daddy »

Vánoce si letos pravděpodobně uděláme na chalupě v LH. Než být v paneláku a trnout, jestli v některé partaji nezápolí s Covidem a jestli je nepotkám na chodbě nebo ve výtahu, to raději být v relativně bezpečné zóně. Panelák má 8 vchodů a v každém je přes 30 bytů (vesnice nastojato :( ). Na barák jsem pověsil vánoční světýlka, dřevo na topení zatím mám a místa je tu dost.

Leo

#897 Nový příspěvek od Leo »

Abych nikoho neurazil, nepřeji lidem, ale postavičkám z Betléma:
Přeji volům, aby neřvali z plna hrdla na všechny kolem sebe,
oslům, aby nebyli paličatí a tupí,
ovečkám, aby nešly slepě za prvním lepším pastýřem,
pastýřům, aby si nemysleli, že ty ovečky jsou tak tupé, jako vypadají,
andělům, aby méně lítali a víc chodili po zemi mezi lidmi,
králům, aby nezůstali nazí jen s korunou na hlavě
a Svaté rodině, aby našla teplé místo v srdcích lidí.
Zbigniew Czendlik, farář
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

Marie

#898 Nový příspěvek od Marie »

duch Vánoc máme rádi - pohádky, světýkla, dětský vaječňák, rodiče svařáček či grod, návštěvy, už měsíc krmíme ptáčky, máme nazdobené okno v obýváku
a přesto Vánoce neslavíme, nedržíme se přísně tradic co se musí a co se nesmí
stromek nemáme, je nám ho líto, ať se pěkně roste v lese či u nás na zahradě

a tak si Vánoce užijeme mnohem víc, než lidi co šílí a přehání, či mají velká očekávání a ono nic
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

Britt

#899 Nový příspěvek od Britt »

Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

smetana

#900 Nový příspěvek od smetana »

ja jsem si trochu pohral na vanoce a pro vnouřata jsme vyrabel
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 1&start=45

jinak začínam delat pro vnoučky tahač s navesem ze dřeva mam dva lumpy jeden sice s toho ješte nebude mít rozum jelikož mu je 9 mes, ale doroste :smich: a staršímu je už je šest a ješte musím něco por vnučku tři roky tak sem si dal docela velký sousto :prace: :prace: :prace:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Jezdím tak rychle ,jak můj anděl strážnej lítá

http://www.brdy.org/
http://www.ohrazenice.eu/
http://yanmar.rajce.idnes.cz/

Odpovědět

Zpět na „Putyka“