Co všecko snese české zákazník

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
aumirek

Re: Co všecko snese české zákazník

#856 Nový příspěvek od aumirek »

ano ten pořad s ním je opravdu kino a zrovna sychrovák by to mohl vědět.Pozval si ho majitel živořící restavrace u vody kde většinu tržeb přes léto dělali vodáci co si dali pivo a utopence.Sepsul ho a chtěl at tam vaří to kvalitní jídlo za majlant takže opravdu rada nad zlato jen přimět ty vodáky aby se tam znovu zastavily a pojedli
Ps a sychrovák máš za to že inteligent co pršel svět u jídla mlaská jak prase a křiví hubu nad každým jídlem
Naposledy upravil(a) aumirek dne čtv pro 26, 2013 8:21 pm, celkem upraveno 1 x.

toyotatoyotatoyota

#857 Nový příspěvek od toyotatoyotatoyota »

sekalsemmalo píše:sychrovaku,uz to konecne POCHOP!!! oni tam NESOLI silnice!
V Austrošce nesolí silnice????????????????,Zlaty komunisti :vysmech: :vysmech:

sekalsemmalo

#858 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

celej tenhle kucharuv primer trochu pokulhava,jelikoz jeho na stk asi nikdy ze stare 105 nevysadili na schnilou kastli.jinak bych ji klido provozoval do ted.ja zadny herecky vozit nepotrebuju.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

sychrovak

#859 Nový příspěvek od sychrovak »

sekalsemmalo píše:celej tenhle kucharuv primer trochu pokulhava,jelikoz jeho na stk asi nikdy ze stare 105 nevysadili na schnilou kastli.jinak bych ji klido provozoval do ted.ja zadny herecky vozit nepotrebuju.
to není o 105 :shock:to nebylo auto
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

sekalsemmalo

#860 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

hm,to je fakt,to by me taky do ty restaurace nemuseli pustit,ze?monterkare.no,ja bych se jim na ni taky vis co....

sychrovak

#861 Nový příspěvek od sychrovak »

sekalsemmalo píše:hm,to je fakt,to by me taky do ty restaurace nemuseli pustit,ze?monterkare.no,ja bych se jim na ni taky vis co....
to jsme se dostali uplně jinám..........no to je jedno

kutil tim

#862 Nový příspěvek od kutil tim »

Ono Polreicht je jen uměle udělaná celebrita, který už hlavně radí a tím vydělá víc než provozováním restaurace a je reklamou na své restaurace. Kdo z nás tam může k němu ,nebo nebo někde jinde občas zajít na oběd jak nám radí, průměrně vydělávající pracující Čech asi ne.Meridián průměrných výdělků / bez spiček výdělků/ není ani 20000kč v hrubém to je normál pro většinu národa.

sychrovak

#863 Nový příspěvek od sychrovak »

kutil tim píše:Ono Polreicht je jen uměle udělaná celebrita, který už hlavně radí a tím vydělá víc než provozováním restaurace a je reklamou na své restaurace. Kdo z nás tam může k němu ,nebo nebo někde jinde občas zajít na oběd jak nám radí, průměrně vydělávající pracující Čech asi ne.Meridián průměrných výdělků / bez spiček výdělků/ není ani 20000kč v hrubém to je normál pro většinu národa.
Souhlas ale řekni mi kolik ušetříš zajedeš-li do Fasfoodu a nebo zajdeš do klasické hospody???O to mi šlo.
Já ty fastfudy a další lapače lidí nemusím.

sychrovak

#864 Nový příspěvek od sychrovak »

sekalsemmalo píše:ojebali starenku .lichva. http://www.novinky.cz/krimi/322823-sef- ... o-dum.html prej podepsala......
http://auto.bazos.cz/inzerat/30541373/N ... e-DNES.php
hyenismus?? nebo lidská blbost kdo to využije??

sekalsemmalo

#865 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

a chysta se sem nakej svetovej retezec se zamrazenejma hotovkama do mikrovlnky.vsak on si nas uz vychova.jako se to prej povedlo v japonsku kfc,to teda neni informace od polreichta,ale tomu kfc se povedlo nakecat japoncum,ze se vsude v americe a evrope na vanoce ji VANOCNI SMAZENY KURE.a jak touzili bejt svetovi,tak to prijali jako svoje vanocni jidlo.... http://www.stream.cz/nejnovejsi/top-5/1 ... u-ve-svete
Naposledy upravil(a) sekalsemmalo dne čtv pro 26, 2013 9:27 pm, celkem upraveno 1 x.

aumirek

#866 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák já teda nemusím ani jedny s vyjímkou někdy na výletě a pod.Ale ty tu mluvíš pořád z pozice hospodského ty nemužeš bejt nezaujatej.

sychrovak

#867 Nový příspěvek od sychrovak »

sekalsemmalo píše:a chysta se sem nakej svetovej retezec se zamrazenejma hotovkama do mikrovlnky.vsak on si nas uz vychova.jako se to prej povedlo v japonsku kfc,to teda neni informace od polreichta,ale tomu kfc se povedlo nakecat japoncum,ze se vsude v americe a evrope na vanoce ji VANOCNI SMAZENY KURE.a jak touzili bejt svetovi,tak to prijali jako svoje vanocni jidlo....
Řeknu ti jedno vykašli se na reklamy a naslouchej svému já pokud ještě je....
Mám tě za člověka který si dá spíše tu tlačenku v hospodě než burger v MC nebo se pletu??

sekalsemmalo

#868 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

no jejda sychrovaku,nebo se tu prezentuju,jako ze si dam hamburgsakra,jak se tomu rika.ale uplne normalni karbanatek doma mam moc rad.to spis sem pisu pro zajimavost,co se tady na nas chysta...

sychrovak

#869 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:sychrovák já teda nemusím ani jedny s vyjímkou někdy na výletě a pod.Ale ty tu mluvíš pořád z pozice hospodského ty nemužeš bejt nezaujatej.
To že občas jdu pomoct na akci za bar nebo pomáhám s rautem nebo jsem do nějaký hospody něco dělal neznamená že jsem hospodský nebo jo?

sychrovak

#870 Nový příspěvek od sychrovak »

sekalsemmalo píše:no jejda sychrovaku,nebo se tu prezentuju,jako ze si dam hamburgsakra,jak se tomu rika.ale uplne normalni karbanatek doma mam moc rad.to spis sem pisu pro zajimavost,co se tady na nas chysta...
:friends: né v poho já jen že ta reklama ne vše je dost chytlavá a lidi podlehnou........
Mám to štěstí že už jsem imuní a v mnoho případech poučený........

Odpovědět

Zpět na „Putyka“