Ako jazdíte? Akí ste šoféri?
Re: Ako jazdíte? Akí ste šoféri?
Benzínek je opravdu hodně, to je pravda, ale ne na každé se dá natankovat. Ať kvůli kvalitě, nebo ceně a na dálnic je to nejhorší.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Teď jsem si byl pro auto. Když jsem jel pro kotel, bylo za 5,5l/100km (někde jsou tu fotky). S podvalem 2100km, 8,5l/100km. Nevyšlo to těsně, utratil jsem 20EUR
A jak píše Chose, my jsme světová velmoc, ale některé ceny jsou úlet. V Německu, i východním, je jich taky celkem dost, ale mě zbyla jakási nafta, tak jsem ji vzal sebou.
Mimochodem, ten kotel mám překreslený (relevantní části), takže může do světa. Měl jsem dva, jeden jsem věnoval na VUT, aby měli budoucí inženýři učební pomůcku a druhý si snad taky nového majitele najde
A jak píše Chose, my jsme světová velmoc, ale některé ceny jsou úlet. V Německu, i východním, je jich taky celkem dost, ale mě zbyla jakási nafta, tak jsem ji vzal sebou.
Mimochodem, ten kotel mám překreslený (relevantní části), takže může do světa. Měl jsem dva, jeden jsem věnoval na VUT, aby měli budoucí inženýři učební pomůcku a druhý si snad taky nového majitele najde
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
a sakra,z kopečka se mi to rozjíždí na 40. pak se začnu bát a přibržďuju.budu to muset víc hlídat... https://motorguru.cz/nejnovejsi-zpravy/ ... .sznhp.box
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Opět u manželky chytají na 50. Během chvilinky mají pátého hříšníka. Tentokráte civilní auto. Opět stojí na stejném místě. A berou to z obou stran. Je to zaručené místo, kde pokaždé někoho vyberou. Dají tak 10 hříšníků a jedou jinam. Tady to mají hned. Manželka říkala, že není chvilka, aby tam někoho neměli.
Za motorkami sa rozbehnú?
Včera jsem na čt24 pustil náhodně nějakou diskusi ohledně té rychlosti. Už to běželo. Byl tam primátor Prahy Svoboda a nějaká místopředsedkyně strany zelených. Ten Svoboda, ač ho moc nemusím je odpůrce snížení rychlosti třeba v jeho Praze. Má dokonce zpracované studie co by to přineslo. Ta paní stále argumentovala čistším prostředím a menší nehodovostí. Svoboda povídal, že udělali na zkoušku usek se sníženou rychlostí a dali tam měření ovzduší. Výsledky byly horší než kdyby zachovali standartní rychlost. On to řekl rozumě. Když jedete po rovném useku 50 dáte to na 4 rychlostní stupeň jen to šolícháte. Když bude 30 musíte seřadit na 3 ale ta bývá vcelku rychlá, tak dáte 2 a přidáváte ubíráte plyn a těch výfukových plynu přibývá. Třeba ta paní navrhovala, aby se v Praze jezdilo na kolech, nebo chodilo pěšky. To by bylo nejlepší. Ale on ji povídal, že mají vysledováno, že 70% dopravy je mimopražské. Třeba lidi do práce k doktorovi, nebo jen projíždí, tranzit. 30% provozu jsou rodilí Pražané. A povídal, zkuste jim na měsíc sebrat auta a nechat je chodit pěšky! Docela ten Svoboda měl různé argumenty, řekl bych normální ověřené vyzkoušené. A to snížení rychlosti v nedostavěných okruzích, obchvatech Prahy je podle něj nesmysl.
Můžeš argumentovat jak chceš skvěle, fakty a daty mít podloženo ze všech stran. Tihle křiklouni jedou jak gramofonová deska pořád dokola dokud si nevyřvou co chtějí.
A jen dosáhnou jednoho ústupku už řvou že chtějí další. Je úplně jedno, jestli jde o dopravu, "čistou" solární a větrnou elektřinu (co vůbec není zálohovaná jinými zdroji jak je spolehlivá), "klimatickou změnu" nebo LGBT+-autobus!
A jen dosáhnou jednoho ústupku už řvou že chtějí další. Je úplně jedno, jestli jde o dopravu, "čistou" solární a větrnou elektřinu (co vůbec není zálohovaná jinými zdroji jak je spolehlivá), "klimatickou změnu" nebo LGBT+-autobus!
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Lepsie ako ho ohucat vyfukmi-lebo malo kto ma silny 8valec je keby tam stal poblizku neaky hovnocuc. Ze srackami na toho zeleneho aktivistu
blondýnka má mé sympatie
https://www.youtube.com/shorts/Kz9X8-8qU_U
https://www.youtube.com/shorts/Kz9X8-8qU_U
Chcete jezdit plynule? Serou vás ucpaný silnice protože aut je mnoho?
Vylepšení zipu:
Průběžný pruh jede plynule, auta - rozestup bezpečná vzdálenost.
To je špatně.
Češi už zip dodržují, ale dělají kolegovi v připojovacím pruhu místo až na poslední chvíli - tím že uberou a brzdí tedy kolonu za sebou.
To je špatně. Řešení:
V průběžném pruhu dělejte větší mezery dřív než na konci, ne moc velké, protože nervoza z připojovacího se tam bude cpát předčasně!
Prostě jak vidím informační tabule že bude zip - začnu nepatrně polehoučku tu bezpečnostní mezeru zvětšovat.
Odkoukáno od pražských řidičů funguje to, oba pruhy stále jedou téměř bez zpomalení!
Vylepšení zipu:
Průběžný pruh jede plynule, auta - rozestup bezpečná vzdálenost.
To je špatně.
Češi už zip dodržují, ale dělají kolegovi v připojovacím pruhu místo až na poslední chvíli - tím že uberou a brzdí tedy kolonu za sebou.
To je špatně. Řešení:
V průběžném pruhu dělejte větší mezery dřív než na konci, ne moc velké, protože nervoza z připojovacího se tam bude cpát předčasně!
Prostě jak vidím informační tabule že bude zip - začnu nepatrně polehoučku tu bezpečnostní mezeru zvětšovat.
Odkoukáno od pražských řidičů funguje to, oba pruhy stále jedou téměř bez zpomalení!
Taky to trochu souvisí s tímhle vláknem..... Dnes odsoudili k podmínkám partu učitelů Autoškol a zkušební komisaře. "Rozdali" několik desítek (podle TV) řidičských průkazů bez zkoušek pouze "za hotové" ...... Ten trest je v pořádku, ale co by mě zajímalo kolik ti lidé s koupenými doklady zavinilo nehod......
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
To se zase na morave chlasta prvni liga nebo co jim tam jebe?
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na- ... d=40449643
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na- ... d=40449643
Byli dušičky. To je celé. Spousta lidí jezdí jen v blízkém okolí, nebo téměř vůbec a pak vyjedou na delší trasu, někam, kde třeba rok nebyli, tam může být změna značení, nebo i nová cesta, navíc nedostatek praxe, tréninku, trocha únavy, mizerné počasí, nebo nízké slunce v protisměru a je "vystaráno".
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Mastňáku tady se chlastá furt, celoročně a jebe asi tobě, že zrovna tohle nevíš