Co všecko snese české zákazník
-
Re: Co všecko snese české zákazník
V pátek byl syn na "kšeftu" s Transitem. Volal mu kamarád, že potřebuja pro někoho převézt věci. Vezl paní s partnerem a se dvěma malými dětmi za město do polí. Převážel jim tam zařízení domácnosti i hračky atd. do dřevěných bud pobitých igelitem. Budou tambydlet protože je vypověděli z bytu. Podrobnosti ani důvody neznám, ale každopádně před Vánoci dost hustý
Nevěř všemu co si myslíš
-
Tak jestli byli zákazníkem Provident,tak se není co divit..jen fftip ať je to jak chce,tak to mají blby,fakt je lituju
Dost smutný a budou asi i na dně a bez přátel............když skončili v polích.Pokud si nejsou schopni pomoci ať už kvůli psychické zátěži,měli by to být přátelé,rodina co pomůže.malotraktor píše:V pátek byl syn na "kšeftu" s Transitem. Volal mu kamarád, že potřebuja pro někoho převézt věci. Vezl paní s partnerem a se dvěma malými dětmi za město do polí. Převážel jim tam zařízení domácnosti i hračky atd. do dřevěných bud pobitých igelitem. Budou tambydlet protože je vypověděli z bytu. Podrobnosti ani důvody neznám, ale každopádně před Vánoci dost hustý
I u nás cca 1O km směr Český Dub 2 roky bydlela rodinka v dřevěných boudách,pak jim někdo pomohl.
Letos dalších dlužníků přibude díky půjčkám na vánoce.........
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
-
podrobnosti a důvody nevím. Jedna ta holčička byla snad předškolního věku. Boudy bez vody bez elektriky. Včera jsem zametal z korby nějaké ozdůbky z hraček smíchané a jinovatkou. Nakládali to volně ložené.
Nevěř všemu co si myslíš
Takových lidí mi je líto....... .Stát se to u nás tak jim poskytnu azyl než něco seženou,stejně na chalupě nejsem přes zimu.A kdyby se stavili za místním farářem,ten už by něco vymyslel,od toho tu jsou.......malotraktor píše: podrobnosti a důvody nevím. Jedna ta holčička byla snad předškolního věku. Boudy bez vody bez elektriky. Včera jsem zametal z korby nějaké ozdůbky z hraček smíchané a jinovatkou. Nakládali to volně ložené.
-
Mám kamaráda faráře,taky si zve tyto lidi v nouzi k sobě na faru,skoro vždy ho okradou,dokonce si na jeho doklady vzali i půjčkusychrovak píše:Takových lidí mi je líto....... .Stát se to u nás tak jim poskytnu azyl než něco seženou,stejně na chalupě nejsem přes zimu.A kdyby se stavili za místním farářem,ten už by něco vymyslel,od toho tu jsou.......malotraktor píše: podrobnosti a důvody nevím. Jedna ta holčička byla snad předškolního věku. Boudy bez vody bez elektriky. Včera jsem zametal z korby nějaké ozdůbky z hraček smíchané a jinovatkou. Nakládali to volně ložené.
No to je smutný,ale tohle nebude ten případ.......toyotatoyotatoyota píše:Mám kamaráda faráře,taky si zve tyto lidi v nouzi k sobě na faru,skoro vždy ho okradou,dokonce si na jeho doklady vzali i půjčkusychrovak píše:Takových lidí mi je líto....... .Stát se to u nás tak jim poskytnu azyl než něco seženou,stejně na chalupě nejsem přes zimu.A kdyby se stavili za místním farářem,ten už by něco vymyslel,od toho tu jsou.......malotraktor píše: podrobnosti a důvody nevím. Jedna ta holčička byla snad předškolního věku. Boudy bez vody bez elektriky. Včera jsem zametal z korby nějaké ozdůbky z hraček smíchané a jinovatkou. Nakládali to volně ložené.
On bude rozdíl mezi bezdomovcema co chtějí být bezdomovci dobrovolně a mezi těmi co do toho spadnou.
-
Jasně neznáme konkrétní případ,ale když se bavíme obecně, lidi kteří si berou půjčku u které jim musí být naprosto jasné,že jí těžko splatí,tak se těmi bezdomovci taky chtějí stát a to ještě dobrovolně
Dneska může být budoucí bezdomovec každý kdo má hypotéku na dům,byt.toyotatoyotatoyota píše:Jasně neznáme konkrétní případ,ale když se bavíme obecně, lidi kteří si berou půjčku u které jim musí být naprosto jasné,že jí těžko splatí,tak se těmi bezdomovci taky chtějí stát a to ještě dobrovolně
Já mít hypotéku tak už mám problémy,sestra na rehabilitaci mi potvrdila že to tak rok trvá než doktoři příjdou na to co to konkrétně je.......takže já rok lelkuju z toho půl roku vůbec nic jsem nedělal.jak bych asi dopadl???
Ještě dnes si lidi berou hypotéku i na 5 mega............nikdo si nemůže být jistý jak na tom bude s prací a zdravotně za 10 let..............
Mě do 40 let nic nebylo nikdy jsem nemarodil a rýmičky přechodil............Ale asi hypotéka bude pojištěná,nevím nikdy mě to nezajímalo a nemusel jsem řešit.
problém je v tom že pujčí peníze komukoliv a je jim jedno že ti lidi nato nemají a eště jim budů vykládat jak to krásně splatí to je jen pár stovek měsíčně a lidi podepíšou...často si neumí spočítat nákup a tyto svině zneužijů jejich nazvu to negramotnosti...a už to jede...
-
Půjčování peněz je obchod jako každej jinej
-
ne,tady je to lichva jak prase a to ti rikam z te druhe stranky,kdy na sporicim uctu ti daj ty kurvy 1 procento a po zasahu cnb ti padly uspory o 5 procent.a kolik si reknou kdyz ti puci????okradou stradaly,okradou i ty,co si pucujou.genialni.......
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Víš co to je lichva??? Já bych mohl povídat jak jsem si v 9é letech půjčil .........sekalsemmalo píše:ne,tady je to lichva jak prase a to ti rikam z te druhe stranky,kdy na sporicim uctu ti daj ty kurvy 1 procento a po zasahu cnb ti padly uspory o 5 procent.a kolik si reknou kdyz ti puci????okradou stradaly,okradou i ty,co si pucujou.genialni.......
-
no ja vim co je lichva a urcite nam sem da nekdo presnou definici tohoto trestnyho cinu,zneuziti v tisnive situaci,vyuziti rozumove slabosti,nezkusenosti pro sve obohaceni.a vubec se nemusi jednat jen o pujceni penez.ale ve zpravach neustale vidim,jak pakujou obeti,ale ze by uz konecne nekoho za lichvu zavreli,to ne....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Ok tak ale bankovní sektor musíš vynechat............sekalsemmalo píše:no ja vim co je lichva a urcite nam sem da nekdo presnou definici tohoto trestnyho cinu,zneuziti v tisnive situaci,vyuziti rozumove slabosti,nezkusenosti pro sve obohaceni.a vubec se nemusi jednat jen o pujceni penez.ale ve zpravach neustale vidim,jak pakujou obeti,ale ze by uz konecne nekoho za lichvu zavreli,to ne....
v 9é letech ti jentak půjčku nikdo nedal a nezájímalo je že máš co zastavit,ještě to fungovalo tak že si zaplatit poplatek aby se stím zabývali a ve finále ti řekli že ti nic nedaj a poplatek propadl.
Tak ti nic nezbylo než půjčit si od veksláků ..no a výsledek?? zaplatíš 2x tolik.
Bohužel dnes půjčí komukoliv kdo něco vlastní........byt,pozemky,dům....oni už stím počítají................
Znám jednoho co říká.......proč by sis měl půjčovat když teď nemáš?? budeš mít i za rok??Nebudeš protože by sis teď nepůjčoval..........
Chápu splátkové elektro zboží atd......ale už nechápu lidi co se zadluží leasingem na auto..........proč??dnes máš v ojetinách výběr a za slušný peníze.
O dovolené či nákupu na vánoce se radši nebavím............
Já petřím k těm co plakáty o půjčkách na nastěnkách trhám a ještě jim zavolám že jestli to udělají ještě jednou naučtujeme jim nepovolené vylepování.