Co všecko snese české zákazník

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
malotraktor

Re: Co všecko snese české zákazník

#826 Nový příspěvek od malotraktor »

V pátek byl syn na "kšeftu" s Transitem. Volal mu kamarád, že potřebuja pro někoho převézt věci. Vezl paní s partnerem a se dvěma malými dětmi za město do polí. Převážel jim tam zařízení domácnosti i hračky atd. do dřevěných bud pobitých igelitem. Budou tambydlet protože je vypověděli z bytu. Podrobnosti ani důvody neznám, ale každopádně před Vánoci dost hustý
Nevěř všemu co si myslíš

toyotatoyotatoyota

#827 Nový příspěvek od toyotatoyotatoyota »

Tak jestli byli zákazníkem Provident,tak se není co divit..jen fftip :) ať je to jak chce,tak to mají blby,fakt je lituju :( :(

sychrovak

#828 Nový příspěvek od sychrovak »

malotraktor píše:V pátek byl syn na "kšeftu" s Transitem. Volal mu kamarád, že potřebuja pro někoho převézt věci. Vezl paní s partnerem a se dvěma malými dětmi za město do polí. Převážel jim tam zařízení domácnosti i hračky atd. do dřevěných bud pobitých igelitem. Budou tambydlet protože je vypověděli z bytu. Podrobnosti ani důvody neznám, ale každopádně před Vánoci dost hustý
Dost smutný a budou asi i na dně a bez přátel............když skončili v polích.Pokud si nejsou schopni pomoci ať už kvůli psychické zátěži,měli by to být přátelé,rodina co pomůže.
I u nás cca 1O km směr Český Dub 2 roky bydlela rodinka v dřevěných boudách,pak jim někdo pomohl.

Letos dalších dlužníků přibude díky půjčkám na vánoce.........
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

malotraktor

#829 Nový příspěvek od malotraktor »

:'( :'( podrobnosti a důvody nevím. Jedna ta holčička byla snad předškolního věku. Boudy bez vody bez elektriky. Včera jsem zametal z korby nějaké ozdůbky z hraček smíchané a jinovatkou. Nakládali to volně ložené.
Nevěř všemu co si myslíš

sychrovak

#830 Nový příspěvek od sychrovak »

malotraktor píše::'( :'( podrobnosti a důvody nevím. Jedna ta holčička byla snad předškolního věku. Boudy bez vody bez elektriky. Včera jsem zametal z korby nějaké ozdůbky z hraček smíchané a jinovatkou. Nakládali to volně ložené.
Takových lidí mi je líto....... :'( .Stát se to u nás tak jim poskytnu azyl než něco seženou,stejně na chalupě nejsem přes zimu.A kdyby se stavili za místním farářem,ten už by něco vymyslel,od toho tu jsou.......

toyotatoyotatoyota

#831 Nový příspěvek od toyotatoyotatoyota »

sychrovak píše:
malotraktor píše::'( :'( podrobnosti a důvody nevím. Jedna ta holčička byla snad předškolního věku. Boudy bez vody bez elektriky. Včera jsem zametal z korby nějaké ozdůbky z hraček smíchané a jinovatkou. Nakládali to volně ložené.
Takových lidí mi je líto....... :'( .Stát se to u nás tak jim poskytnu azyl než něco seženou,stejně na chalupě nejsem přes zimu.A kdyby se stavili za místním farářem,ten už by něco vymyslel,od toho tu jsou.......
Mám kamaráda faráře,taky si zve tyto lidi v nouzi k sobě na faru,skoro vždy ho okradou,dokonce si na jeho doklady vzali i půjčku :'( :'(

sychrovak

#832 Nový příspěvek od sychrovak »

toyotatoyotatoyota píše:
sychrovak píše:
Mám kamaráda faráře,taky si zve tyto lidi v nouzi k sobě na faru,skoro vždy ho okradou,dokonce si na jeho doklady vzali i půjčku :'( :'(
No to je smutný,ale tohle nebude ten případ.......
On bude rozdíl mezi bezdomovcema co chtějí být bezdomovci dobrovolně a mezi těmi co do toho spadnou.

toyotatoyotatoyota

#833 Nový příspěvek od toyotatoyotatoyota »

Jasně neznáme konkrétní případ,ale když se bavíme obecně, lidi kteří si berou půjčku u které jim musí být naprosto jasné,že jí těžko splatí,tak se těmi bezdomovci taky chtějí stát a to ještě dobrovolně :( :(

sychrovak

#834 Nový příspěvek od sychrovak »

toyotatoyotatoyota píše:Jasně neznáme konkrétní případ,ale když se bavíme obecně, lidi kteří si berou půjčku u které jim musí být naprosto jasné,že jí těžko splatí,tak se těmi bezdomovci taky chtějí stát a to ještě dobrovolně :( :(
Dneska může být budoucí bezdomovec každý kdo má hypotéku na dům,byt.
Já mít hypotéku tak už mám problémy,sestra na rehabilitaci mi potvrdila že to tak rok trvá než doktoři příjdou na to co to konkrétně je.......takže já rok lelkuju z toho půl roku vůbec nic jsem nedělal.jak bych asi dopadl???
Ještě dnes si lidi berou hypotéku i na 5 mega............nikdo si nemůže být jistý jak na tom bude s prací a zdravotně za 10 let..............
Mě do 40 let nic nebylo nikdy jsem nemarodil a rýmičky přechodil............Ale asi hypotéka bude pojištěná,nevím nikdy mě to nezajímalo a nemusel jsem řešit.

kenybz

#835 Nový příspěvek od kenybz »

problém je v tom že pujčí peníze komukoliv a je jim jedno že ti lidi nato nemají a eště jim budů vykládat jak to krásně splatí to je jen pár stovek měsíčně a lidi podepíšou...často si neumí spočítat nákup a tyto svině zneužijů jejich nazvu to negramotnosti...a už to jede...

toyotatoyotatoyota

#836 Nový příspěvek od toyotatoyotatoyota »

Půjčování peněz je obchod jako každej jinej :-/

sekalsemmalo

#837 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

ne,tady je to lichva jak prase a to ti rikam z te druhe stranky,kdy na sporicim uctu ti daj ty kurvy 1 procento a po zasahu cnb ti padly uspory o 5 procent.a kolik si reknou kdyz ti puci????okradou stradaly,okradou i ty,co si pucujou.genialni.......
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

sychrovak

#838 Nový příspěvek od sychrovak »

sekalsemmalo píše:ne,tady je to lichva jak prase a to ti rikam z te druhe stranky,kdy na sporicim uctu ti daj ty kurvy 1 procento a po zasahu cnb ti padly uspory o 5 procent.a kolik si reknou kdyz ti puci????okradou stradaly,okradou i ty,co si pucujou.genialni.......
Víš co to je lichva??? Já bych mohl povídat jak jsem si v 9é letech půjčil .........

sekalsemmalo

#839 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

no ja vim co je lichva a urcite nam sem da nekdo presnou definici tohoto trestnyho cinu,zneuziti v tisnive situaci,vyuziti rozumove slabosti,nezkusenosti pro sve obohaceni.a vubec se nemusi jednat jen o pujceni penez.ale ve zpravach neustale vidim,jak pakujou obeti,ale ze by uz konecne nekoho za lichvu zavreli,to ne....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

sychrovak

#840 Nový příspěvek od sychrovak »

sekalsemmalo píše:no ja vim co je lichva a urcite nam sem da nekdo presnou definici tohoto trestnyho cinu,zneuziti v tisnive situaci,vyuziti rozumove slabosti,nezkusenosti pro sve obohaceni.a vubec se nemusi jednat jen o pujceni penez.ale ve zpravach neustale vidim,jak pakujou obeti,ale ze by uz konecne nekoho za lichvu zavreli,to ne....
Ok tak ale bankovní sektor musíš vynechat............
v 9é letech ti jentak půjčku nikdo nedal a nezájímalo je že máš co zastavit,ještě to fungovalo tak že si zaplatit poplatek aby se stím zabývali a ve finále ti řekli že ti nic nedaj a poplatek propadl.
Tak ti nic nezbylo než půjčit si od veksláků ..no a výsledek?? zaplatíš 2x tolik.

Bohužel dnes půjčí komukoliv kdo něco vlastní........byt,pozemky,dům....oni už stím počítají................

Znám jednoho co říká.......proč by sis měl půjčovat když teď nemáš?? budeš mít i za rok??Nebudeš protože by sis teď nepůjčoval..........
Chápu splátkové elektro zboží atd......ale už nechápu lidi co se zadluží leasingem na auto..........proč??dnes máš v ojetinách výběr a za slušný peníze.
O dovolené či nákupu na vánoce se radši nebavím............

Já petřím k těm co plakáty o půjčkách na nastěnkách trhám a ještě jim zavolám že jestli to udělají ještě jednou naučtujeme jim nepovolené vylepování.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“