zemedelska hra
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: zemedelska hra
Pěkné,a copak s těma bramborama děláš,jdou prodat????A ještě mi nejsou jasné vajíčka,furt je sbírám,a furt mám jedno a vlna z ovcí by měla jít prodávat,to jsem ještě nenaštudoval. Pěkné,co ten Fastrac,jak to chodí??? Některé ty traktory,moc se s nima nedá jezdit,hrozně přetáčivé,kor když máš na prdeli nějakej stroj
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Já ho dal do mods,a pak v krámě se mi objevil mezo modama,koupil jsem ho a hned jsem měl 50 míčů a šlo se nakupovat
pak je povezu prodat.snad to pujde. ten fastrac dobrý,ale letí skoro 50 .. nepřetáčí se nic.ale jezdí pro me moc rychleMilhauss píše:Pěkné,a copak s těma bramborama děláš,jdou prodat????...............
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Používej tempomaty... na tlačítkách 1,2,3 (ne num. ale normálně nad písmenkama )
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
to já používám
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
No tak přece nejede na 1 nebo 2 padesátkou, ne? . Jinak já bych byl za 50 rád. Včera jsem to chvilku hrál (bez podvádění s prachama - neni to potřeba ), a jezdit do výkupu 25km/h mě moc neba... Zatim jsem hrál s tím co tam je origo, jen jsem prodal ty zelený traktory a koupil místo nich nakladač (na mise). Sklidil jsem jedno políčko co už bylo osetý, koupil druhý, obě zasel, odvozil do výkupu všechno co jsem měl, a až vyroste co jsem nasadil, snad bude už i na lepší traktor (velkej vlek na tuším 24 tun už mám ). Spíš ale přikoupím další pole . Jinak 2013 je fakt vyladěnější, vymakanější, a asi i hezčí . Ale štvou mě ty stráně a srázy všude. Bez nich by to bylo lepší
Počkám si až bude 2013 v češtině, ještě jsem pořádně nezačal hrát ani tu předchozí verzi
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
To já taky ne 2009 jsem hrál asi 5x (ale splnil jsem tam většinu těch úkolů a testů - nebo to bylo až v 2011? Už se mi to plete), 2011 asi 3-4x (ale postahoval jsem si snad 100 věcí, a vyzkoušel jich asi 20%, a většinu zas vyházel, několikrát jsem zasel a sklidil většinu polí na mapě a vyzkoušel snad vše co se dá dělat + 2 stažené mapy - kraťoučce), a 2013 jsem hrál teď jednou, asi hodinu, ale chystám se pokračovat Zatím vypádá dobře - vychytaly takový ty otravný mouchy, jako je udržení směru a okraje pole u autopilota, pravoúhlej tvar polí a pod. Bohužel ještě je dost co ladit (třeba kolize dvou autopilotů na jednom poli, automatické připojení příslušenství po restartu hry a pod.), a byl by prostor i pro zlepšováky (třeba autopilot na převoz na určené místo + vyložení/naložení a návrat zpět, spolupráce více strojů na jednom poli, autopilot pro jízdu pod kombajnem/řezačkou, případně i s vykládkou na určeném místě a návratem zpět, a podobně). Taky plynulej variátor (nastavení plynu) by se hodil u všech vozidel (v reálu přeci taky nemá traktor jen 3 kvalty a u všech pořád plnej plyn, ale na PC nejde plyn ovládat plynule - proto bych zakomponoval ukazatel "sešlápnutí" plynu s regulací +/-, a místo 3 kvaltů bych jich použil 5 + redukci), případně by se mi líbil systém fronty úkolů, nebo plánování trasy a jednorázové přesuny ukázáním do mapy. Docela dobře si umím představit tuhle hru na enginu ArmA (ArmA 2), kde velice dobře tohle všechno funguje, lze ovládat víc "jednotek" naráz, hromadně nebo jednotlivě, funguje tam částečně umělá inteligence (AI), a je tam velice realistická grafika i fyzika . Navíc ten engine je dělanej na opravdu rozsáhlé mapy a spousty "jednotek" ovládaných čistě AI nebo pomocí pokynů (hromadných i individuálních), takže pro potřeby téhle hry by byl silně předimenzovanej (což je jedině plus) . Mimochodem v ArmA (už v OFP - té jediné původní, z roku 2001) funguje dokonalej systém počasí, ročního období, pohybu slunce po obloze, včetně zkracování a prodlužování dne, polohy slunce nad obzorem, barevného "ladění" světla a práce se světlem celkově, atd, jak v režimu dne, tak i celého roku - vše zcela automaticky. Hraju to už 11 let (OFP, ArmA a ArmA 2 - teď koncem roku, nebo max. na jaře má vyjít ArmA 3), a prakticky neustále mě tyhle hrátky se světlem, sluncem a oblohou umí překvapit (příjemně) . Třeba by se našel někdo, kdo by udělal zemědělskej mod do týhle hry . Samozřejmě by to znamenalo napsat komplet scripty třeba na polní práce, protože na to ta hra neni dělaná, ale při rozumném zmenšení mapy (ta běžná v té hře je opravdu rozsáhlá - cca 25x25km fotorealistické krajiny, inspirované okolím Brd, včetně lesů, polí a luk, několik větších měst a desítky vesnic a vesniček), by se určitě daly vymodelovat na polích skryté dráhy pro navádění vozidel, hranice pozemků, trasy pro najíždění a vyjíždění z polí a luk pro autopiloty (ve hře funguje 100% autonomní AI, která umí dojít/dojet v 5ti různých režimech do jakéhokoliv bodu na mapě - režimy jsou podle "bojových podmínek" - jedná se původně o válečný simulátor, ale existuje mnoho nebojových modifikací). Navíc podle třídy vozidla se trasy liší - pásová vozidla využívají silnice méně než kolová, lehčí vozidla častěji než těžší atd... Těch funkcí a režimů tam je halda, a opravdu se s hrou naučit trvá asi tak rok itenzivního hraí, ale to se bavíme o opravdu válečné simulaci se vším všudy. Je tam veškerá myslitelná bojová technika, včetně letadel, vrtulníků, lodí atd, vše plně hratelné a ovladatelné ze všech pozic (nejčastěji řidič, střelec, velitel, případně další posádka - podle typu vozidla), plně propracovaný systém vojska, včetně velení jednotlivcům a skupinám, jak v reálném čase, tak na mapě, různé režimy a taktiky boje atd. Kdo nehrál, vřele doporučuju. Navíc základní hru (bez datadisků atd) lze legálně získat zcela zdarma - i pro multiplayer! pod názvem ArmA Free (je to naprosto plnohodnotá hra, s nepoznatelně horší grafikou, údajně je ořezaná o HD textury, ale opravdu jsem nepoznal žádný rozdíl proti placené, i když hru znám dokonale, a hraju jí na max. nastavení. K narozeninám jsem si nechal koupit výroční edici, což vřele doporučím všem, kdo by měl o hru skutečný zájem, a chtěl si zahrát i další rozsáhlé SP kampaně, modifikace, mapy, MP mise a modifikace atd - obsahuje úplně všechno co autoři kdy vydali - od roku 2001 a první OFP, až po předposlední datadisk ArmA 2 (poslední vyšel až po vydání, takže tam bohužel není, ale nijak to nevadí). Sežene se za cca 750,- Kč, a obsahuje celkem 9 plných her (hry + datadisky + DLC balíčky), 2 velké nástěnné mapy herních map, nějaké další "hmotné" bonusy + 4,5GB bonusů v elektronické podobě. Hra je samozřejmě plně česky, včetně perfektního dabingu Vřele doporučuju zahrát si popořadě vše od prvního OFP (i když grafika dnes zrovna už neoslní - kdyžtak poradím, jak si jí dost vylepšit stažením "zlepšováků", příběh kampaní určitě stojí za to, a navíc se člověk dostane do ovládání postupně a plynule) + ještě stáhnout a zahrát si všechny 3 ČSLA mody (opravdu rozsáhlé mody včetně úžasných kampaní na mnoho hodin hraní, s parádním příběhem a dost vylepšenou grafikou), případně další povedené neofiko mody, jako třeba FDF. ArmA už není zdaleka tak příběhová, a soustředí se víc na MP, kde ale přináší mnoho nového a zásadního pro MP hraní, včetně zásadní (tehdy neofiko) modifikace ACE (Advanced Combat Environment) ale i tak rozhodně stojí za to si SP kampaně projít, případně se podívat na nějaké SP i MP mody, a ArmA 2 pak přinesla rozsáhlou SP kampaň s nelineárním příběhem (několikrát máte možnost výběru jak dál, a opravdu se změní celý následný děj, minimálně do konce kapitoly) a moc hezkou a rozsáhlou mapu, inspirovanou opět (jako v OFP, především tedy v datadisku Resistance) Českou krajinou (bohužel architektura byla česká jen v OFP, a v ArmA 2 už je spíš v Ruském stylu, ale zasazená do České krajiny (brdy a okolí). ArmA (1) se odehrává ve zcela odlišné krajině, i když severní ostrov je stále poměrně podobný naší krajině , a datadisk pak taky v poměrně "domácím" stylu. První datadisk k ArmA 2 se odehrává v krajině podobné Afganistánu). To co dostanete zdarma po stažení ArmA Free je tedy čistě ArmA 2 = krajina okolí Brd, s více méně Ruskou architekturou budov, a krásnou podzimní krajinou, kterou budete poznávat a zkoumat celé hodiny . Zní to jako reklama? no možná ano, protože ArmA (a OFP) mě provází životem už víc jak 11 let, strávil jsem u ní stovky hodin, a nelituju ani vteřinky . Ale jak jsem už řekl, kdo si chce atmosféru a nádherný příběh SP kampaní užít, měl by určitě investovat do sběratelské edice (cena jednotlivých her je v součtu o dost vyšší, a tady je spousta bonusů v ceně ) a projít si všechny kampaně + všechny ČSLA kampaně . Varování: tahle hra vám změní život, a vtáhne vás tak, že se od ní neodtrhnete možná i celé měsíce Varování 2: nenechte se odradit postarší grafikou a menšíma chybkama a nedokonalostma původní OFP. Příběh myslím stojí za to, i když ještě neni tak propracovanej, jako v datadisku, a v ryze příběhových kampaních datadisku Resistance a ČSLA modů už budete mít zažité ovládání, a víc si užijete příběh . V ArmA a ArmA 2 se pak něco málo z ovládání změní, ale pokud máte "v ruce" ovládání OFP, sžijete se s ním rychle
PS: omlouvám se za - nedalo mi to. Ta hra je opravdu špička, a pokud si jí projdete popořadě, včetně kompletního SP a ČSLA modů, rozhodně nebudete litovat . Dnešní mládež, která si jen stáhne ArmA Free a vrhne se na MP nejen že neumí základy ovládání a tím pádem spíš obtěžuje zkušenější hráče, ale především vůbec neví o co všechno přišly v SP kampaních. Bez SP a prvních her série ta hra ztrácí 90% kouzla (i tak je to pořád špička, a samozřejmě 100% hratelná samostatně i bez znalosti předchozích dílů. Jen se ochudíte o spoustu kouzla a příběhu - MP se zaměřuje maličko jinam - převážně k masovým akcím, i když u velkých klanů se najde sem tam i nějaká kooperativní mapa pro méně hráčů, s kvalitní rolí pro každého jednoho hráče, a s potřebou skutečné spolupráce a taktiky ).
PS: omlouvám se za - nedalo mi to. Ta hra je opravdu špička, a pokud si jí projdete popořadě, včetně kompletního SP a ČSLA modů, rozhodně nebudete litovat . Dnešní mládež, která si jen stáhne ArmA Free a vrhne se na MP nejen že neumí základy ovládání a tím pádem spíš obtěžuje zkušenější hráče, ale především vůbec neví o co všechno přišly v SP kampaních. Bez SP a prvních her série ta hra ztrácí 90% kouzla (i tak je to pořád špička, a samozřejmě 100% hratelná samostatně i bez znalosti předchozích dílů. Jen se ochudíte o spoustu kouzla a příběhu - MP se zaměřuje maličko jinam - převážně k masovým akcím, i když u velkých klanů se najde sem tam i nějaká kooperativní mapa pro méně hráčů, s kvalitní rolí pro každého jednoho hráče, a s potřebou skutečné spolupráce a taktiky ).
No ja si hru objednal a mám ju v češtině.A docela mně překvapilo že CZ verze vyšla 1 den po německe verzi.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Ofiko je CZ . I předchozí díly byly. Jen ty neofiko nejsou, protože je upravujou z Anglických nebo sem tam i Německých nebo Ruských verzí - z důvodu dostupnosti a maximálního potenciálu jazyka. Ale u hry tohohle typu je prakticky fuk v jaký řeči je
No tak já češtinu našel tady: http://www.ulozto.cz/xmFM3Yg/cestina-rar
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Kam mám ten soubor s češtinouuložit,do mods???
Stáhnul jsem si jedinou existující mapu - Nelmanowice1,mapa hezká,takovej malej stateček,krám hned vedle,pole skoro všechna osetá,ale nějak mi toho funguje půlka. Hnůj nejde nabrat,tráva posekat,jinak je to pěkná mapa. Ta origo se mi moc nelíbí,hafo velké,hafo kopců,to nemusím. Mám rád menší farmu,s pár polma okolo,to stačí,stejně všechny člověk nestíhá obhospodařovat,hlavně ať jde hnůj,krmit krávy,močka,brambory,řepa,to není špatné,ty sklemíky s doplňování vodou,to je taky paráda. Uvidíme,třeba se zase nějaká mapička ukáže
Stáhnul jsem si jedinou existující mapu - Nelmanowice1,mapa hezká,takovej malej stateček,krám hned vedle,pole skoro všechna osetá,ale nějak mi toho funguje půlka. Hnůj nejde nabrat,tráva posekat,jinak je to pěkná mapa. Ta origo se mi moc nelíbí,hafo velké,hafo kopců,to nemusím. Mám rád menší farmu,s pár polma okolo,to stačí,stejně všechny člověk nestíhá obhospodařovat,hlavně ať jde hnůj,krmit krávy,močka,brambory,řepa,to není špatné,ty sklemíky s doplňování vodou,to je taky paráda. Uvidíme,třeba se zase nějaká mapička ukáže
može mať ten Farming simulator 2013 velkosť 2,4GB? chcem to stiahnuť z torrentu a jaksi sa mi to zdá vela, predošlé hry mali 700mb
Zetor 4011
Má to 532MB
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Milhauss: Přesně moje řeč.. Na co kilometry mapy, když to stejně nestíháš obdělávat. Malá farma obklopená menšíma až středníma polema, výkup někde blízko, krám taky nemusí bejt zrovna 5km (ale kilák nevadí - nemusí to bejt hned sousední barák, nejezdí se odsud zas tak často ), a hlavně aby radši všechno fungovalo, a bylo kolem polí dost místa na otáčení atd