JJ podle Plzně se to řídí......zdraží oni zdraží ostatní.......já moc velkou spotřebu nemám........takže mě je to šumák.Lahvové piju vyjímečně......sekalsemmalo píše:penize,cena.to je ten nastroj,jak dostat lidi,kam potrebujete..... http://www.novinky.cz/ekonomika/317060- ... ospod.html
Co všecko snese české zákazník
Re: Co všecko snese české zákazník
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
-
sychrovák nedávno byla zveřejněna sklatba vývozu polského masa do zahraničí.Vyvážejí ho poměrně kvanta hlavně německo ale i jinde.K nám toho je nejmín.Přesto němci a pod nemaj s kvalitou nejmenší problém.Vnucuje se otázka neměli bychom hldedat duvod toho nekvalitního masa z polska raděj u nás než v polsku.
Však je v tom článku jasně napsané, že za kvalitu odpovídají prodejci.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
no právě ono poláci dodaj kvalitu co si prodejce objedná proto někde vyvážej kvalitní a jinde ne.Ani by mne nepřekvapilo když by prodejce objednal kuřata vhodná pro krmení zvířat.Možná proto já v polsku nemám nejmenší problém s jejich masem.
ps jinak jak jsi dopadl z bramborami
ps jinak jak jsi dopadl z bramborami
Však já nepsal že za to můžou poláci,holt co si objednáme to máme....
Dokud tu nebudou pořádné zákony co ochrání spotřebitele a taky síla co by to kontrolovala tak se to bude dít a na dále.
Připadá mi, že tu v ČR chce každý zbohatnout a mastí si dle toho ceny - dokud i toto bude možné tak se taky nic moc nezmění.
Připadá mi, že tu v ČR chce každý zbohatnout a mastí si dle toho ceny - dokud i toto bude možné tak se taky nic moc nezmění.
Majitel stavebnice značky "ZETOR" - model Z3011 - M1:1 ( viewtopic.php?f=32&t=43465 )
OSEVAN S03-060 (viewtopic.php?f=7&t=57185&p=821538#p821538)
ISEKI TA235
OSEVAN S03-060 (viewtopic.php?f=7&t=57185&p=821538#p821538)
ISEKI TA235
aumirek, přijel sem z Polska, zemáky parádní, ječmen taky. Borec, co to prodával byl solidní typek s vlastními 200ha. Nepadlo slovo krize, ani jak to stoji za hovno. Rád prodal, rád jsem koupil. Kdyby to tak fungovalo aj tu, budu spokojené jak želva. Ono to je tak, každý rok vozim zemáky, co mě zbudó do Prahy pro lidi, co s nima občas dělám. Nechcu je nasrat, držim furt stejné ceny (6Kč/kg). Letos to nešlo, zemáku málo, tu je draho. No, vzal sem z Polska - Vineta. Vypadá to dobře, chutná to dobře, skoro kolegům se budu muset omluvit, že nejsou ode mě, ale za tuhle zkušenost ten výlet stál.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
-
chobotek jsu rád že jsi spokojenej ono opravdu není vše s polska tak špatné a celkem jsou tam ochotní a pokud si najdeš svého prodejce váží si tě a nesnaží se tě ošidit.Navíc já tam mám skoro stejně daleko jak vedle do ostravy časově po dálnici je to i rychlejší tak 15 minut jízdy.Říkám daj se tam sehnat i levněji ale ne vše zas musím kupovat nejlevnější.Navíc tam je prodávaj i celou zimu ale venku to není ono on to prodává vedle svého statku takže je má uskladněné tak že nezmrznou a donese ti to ochotně až do auta.
upřímně při práci si radši dám lahvový za 11,- (v akci i za 7,-) než točený za 22,- i když mam hospodu asi 50 metrů a nejni problém dojítsychrovak píše:JJ podle Plzně se to řídí......zdraží oni zdraží ostatní.......já moc velkou spotřebu nemám........takže mě je to šumák.Lahvové piju vyjímečně......sekalsemmalo píše:penize,cena.to je ten nastroj,jak dostat lidi,kam potrebujete..... http://www.novinky.cz/ekonomika/317060- ... ospod.html
malej traktorista v malým traktoru
No já při práci nee a samotnému mi nechutná,já si jdu do hospody pokecat..a když jsem autem piju tam lahvové nealko......Sadra17 píše:upřímně při práci si radši dám lahvový za 11,- (v akci i za 7,-) než točený za 22,- i když mam hospodu asi 50 metrů a nejni problém dojítsychrovak píše:JJ podle Plzně se to řídí......zdraží oni zdraží ostatní.......já moc velkou spotřebu nemám........takže mě je to šumák.Lahvové piju vyjímečně......sekalsemmalo píše:penize,cena.to je ten nastroj,jak dostat lidi,kam potrebujete..... http://www.novinky.cz/ekonomika/317060- ... ospod.html
-
cesnek http://www.tyden.cz/rubriky/byznys/cesk ... nvpStfiAUA spanelsky cesnek jako cesky cesnek a ted sem se docetl,ze bramko cesky cesnek je francouzky cesnek.tak z toho mam hlavu v pejru.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
-
seru jak český tak čínský koupím polský a dostanu opravdickej česnek
No pokud to máš kousek tak tě ten hospodář neošidí jako ten co knám jezdí od Mělníka.aumirek píše:seru jak český tak čínský koupím polský a dostanu opravdickej česnek
-
mám o kousek dál než do ostravy ale po dálnici tam jsu dřív než v ostravě.Jinak většinu kupuji teda krom masa od jednoho.Třeba zelí ti tam nakrouhá před tebou.Prodává svoje věci z pole ale i běžné potraviny nudle .sýry konzervy rybí výrobka a podobné.Maso a klobásy či salám nevede to beru jinde.Ale i tak stánku je tam habaděj a třebas ten česnek maj dobrej všichni.