VANOCE
Re: VANOCE
Pokojné prežitie Vianočných sviatkov v kruhu tých najbližších, veľa zdravia a kopu darčekov
Igino
Igino
Ahoj, všem přeju šťastné a veselé vánoce .
Šťastné a veselé všem dobrým traktoristům, v novém roce hodně kilometrů a přepravených tun bez nehod.
P.S. jedna od našich bratrů hnědočechů
https://www.youtube.com/watch?v=lU_suSmKBlE
P.S. jedna od našich bratrů hnědočechů
https://www.youtube.com/watch?v=lU_suSmKBlE
Také přeju všem šťastné a veselé vánoce.
krásné a štědré vánoce všem zdejším i přespolním přeje Martin
.,...pochválte sa co ste nasli pod stromčekom...
Nejaké knihy, kozmetika, fusakle, a kamera do auta...
Nejaké knihy, kozmetika, fusakle, a kamera do auta...
No u nás to bylo takové napínavé! Děťi pořát před vánocema cosi špekulovali. A pak pod stromečkem škatule jak blázen. Manželka to rozbalila a škatule a na ní obrázek telky. No ale telka jak vrata od stodoly. Otevřela ji a tam jen dva malí balíčky. Vyndala je a tam taťka, mamka. No a krabice prázdná jinak. Manželka že kde je ta telka!! A klucí jaká telka? No ta co mám být v té škatuly. A oni žádná telka není! Jen to co je uvnitř, nějaký ,,měkouši" A manželka že chce telku a kde je! No není co už. Prej když jsme byli malí, taky jste nám dali škatuly od mikrovlnky a v ní nebyla mikrovlnka! Tak ve škatuly od telky není telka no! A manželka no co už tak budete muset tu telku sehnat bo já s ní už počítám a jsem na ní natěšená! Tak kluci odešli a za chvilku donesli telku. Přendali nám tu starou dolů a dali tam tu novou a zapli. Už ji připravili nastavili předtím. Máme satelit tak je to pohoda. Takže společný dárek telka a už na ní čučíme. Nějaký sám doma, nebo malí krpec! Já si čumím do noťasu. No a já dostal ještě mobil. Prej ten můj předpotopní už mám vyměnit. Je to Samsung Galaxy A3. Prej je prachuvzdornej, voduvzdornej a taky blbuvzdornej! Ale mám ho zatím jen ve škatulce bo mám ještě prej tu předpotopní simku a musím si ji dát vyměnit aby tam šla dát. Pak tu mám košilku pěknou, nějaké sprcháče, a košík pilulek jakože GS na unavené hnáty, vytahané ruce a hloupou hlavu! Hafan dostal plašovího medvěda a má ho pořát u sebe. Je asi 90 cm velkej. Hafan si ho nosí jak svátost. Teď tu chrápe u mě na gauči a medvěda má v tlamě. Když za něj zatáhnu, trochu instinktivně stiskne hubu a medvěda nepustí z huby. Dogy milují plyšáky a hračky, mičudky a když to má pískátko tak to je výhra. Umí s tím pískat a někdy když ráno chci chrnět hafan si vzpomene, že je dobré pískat plyšákem u mojí hlavy třeba 10 minut.
- Veteranista!
Krasne Vánoce a stastny novy rok a at nam tady forum funguje dale ve stejne dobrem duchu, včetně tech přátelství, které jsme tu nasli.
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Díky dárkům mám zkažené Vánoce.Ježíšek dodal vše od číňanů a já na něj tolik spoléhal.
- pani-kenybzova
tak to já dostala jako každý rok český výrobek
Poslouchal jsem a Ježíškovi jsme si napsali:Od japonců a angličanů.Jediné Elišce to bylo jedno.
Ale Víťo však Číňaňi nemají všechno špatné! Mám tu šupleru, hlavičky k vrtačce, hloubkoměr od nich Pravda jsou to výroby stršího data. Ale kvalitní srovnatelné s naší výrobou.
Jinak co jsme dostali tu telku tak ta bude jistě Čína. Ani jsem nekoukal na název. Ten mobil Samsung co jsem dostal asi taky. On to asi už nikdo jinej dneska nedělá než oni! Akorát co ke mě jezdí ten kámoš tak říká: Ale cigára ty jsou naše! Bo je v K. Hoře dělám! On celkem dost vyhulí tak si mnul ruce, že to není žádná Čína jak všechno. Právě u mě tuhle byl a bavili jsme se o tom. Koupil frézku tak přijel na rady ke mě.
Jinak co jsme dostali tu telku tak ta bude jistě Čína. Ani jsem nekoukal na název. Ten mobil Samsung co jsem dostal asi taky. On to asi už nikdo jinej dneska nedělá než oni! Akorát co ke mě jezdí ten kámoš tak říká: Ale cigára ty jsou naše! Bo je v K. Hoře dělám! On celkem dost vyhulí tak si mnul ruce, že to není žádná Čína jak všechno. Právě u mě tuhle byl a bavili jsme se o tom. Koupil frézku tak přijel na rady ke mě.
Jenže Hitachi-koki Japan,made in China mě vadí.Jo a kamoš ať pošle totalitní Sparty,alespoň karton na chuťovku.Ty zkurvený nehořlavky jsou na prd.Samozřejmě je cvaknu(zacóluju).Vlastně zaplatím.