Úplně bez problému.
Já a Covid. Mám sedavé zaměstnání, nesportovec, nadváhu, alergii na kde co, astma a z toho chornickou obstrukční nemoc plic, teda nekuřák, abstinent. Moc dobré předpoklady tedy nemám.
Někdy vloni u kamaráda na deskohraní jsem chytl covid , ten "normální".
Má karanténa byla práce na stavbě, včetně třeba tahání vaty do patra.
Teď 12.2. jsme od kolegy znovu přinesl, tentokrát britskou mutaci, to bylo horší, tam byla teplota zvýšení a únava, bolest svalů.
Post covid? Ano, možná ještě teď je, jenže zedník chce pracovat, takže mu prostě musím nachystat a navozit materiál, zaházet díru atd., atd., protože prostě potřebuji bydlet.
Nechci samozřejmě to zlehčovat, ale o reálných lidech co to skutečně těžce odnesli včetně smrti, vím jen o Vladimírovi tady z fóra, který skončil v nemocnici. Hlavní nebezpečí vidím v tom, že Covid funguje asi dost jako "startovač" jiných zdravotních nebezpečí.
Takže moje zkušenost je, že v tom prostě takové nebezpečí nevidím. Ale omezení mi už pěknně lezou na nervy, potřebuji boty, ale nemám je jak vyzkoušet a označení na starých nepřečtu abych objednal stejné a objednávat a vracet nechci. Začínám mít potřebu nákupu nábytku, ale copak někdo kupuje matraci, gauč a další bez vyzkoušení? A mohl bych další a další, naštěstí existují rozumní lidé a spoustu věcí mi prodají, ikdyž by neměli.