Kolegovi se takhle složily štafle a ze 3 metrů do nich sletěl. Zlomená noha v kotníku, kost zapíchnutá v zemi ale po 5 ti operacích už chodí o berlích. Kotník má ovšem nepohyblivý.Vlasatej píše:já se včera málem zabil. čekal sem až zamrzne abych skácel starou rynglu. Byla nakloněná nad studnu, tak sem se rozhod že ji ořežu odshora, a kmen pak podepřu žebřem a shodím nabok kam potřebuju. Vyndal sme si jeden díl hliníkovýho žebřa a opřel do cca 4m o pořádnou haluzu, vylez nahoru s ruční pílkou, jednou rukou - levou sem se držel haluze a pravou ořezával větve na kerý sem dosáhl. řežu řežu, venku hezky svítí sluníčko, -7C, práca de o ruky a najednou takovej divnej pocit pod nohama. Pustil sem pilku a instinktivně se přidrápl levačkou k té haluzi co sme se jí držel, ale to už podjel žebř a já se zhoupl jak vopica po tý levačce a pak dolů na řiť, kus zad levej bok a ruku. Naštěstí mimo spadnej žebř. Chvilku sem sem ohledával jestli mě něco neupadlo a jestli všecko funguje, no odskákala to jen levá ruka , jak sem se zavěsil, tak jen na 2 prsty celou vahou a asi sem si natrh nějakej úpon. Dal sem si hodinku pauzu jestli neumřu a pak to dokácel tak jak sem potřeboval i s habrovou rukou.
Dneska sem doslova jak zmlácenej, modráka na řiti, na zádech , na lokťu, vopuchlý zápěstí, ale mazání pomáhá. Ta sviňa žebř jak stál na zmrzlé zemi , a jak sou na něm dole ty zaoblené gumy prostě podjel, a to byl pod úhlem, kdy bych to nikdy nečekal.
co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Opřel sem to o haluz co vyrůstala z kmenu a měla asi 10cm půměr. No se svou váhou bych na ní neskákal, strom je křehkej to je fakt. no jo, sem vůl. co dodat. Jenže ono tam áčko z žebřu postavit nešlo, je to mírně svah, ze země leze metr nadezděná studňa, strom nahnutej nad ňu. prostě takhle mi to přišlo nejbezpečnější Nic mi není , mám problém trošku s nějakýma pohybama levýho zápěstí, ale to je tím že sem se plnou vahou zhoupl na dvou prstech a úpon dostal zabrat. Ještěže ten díl žebříku byl z hliníku a byl tak lehkej že jak spadl , tak se nějak odrazil na bok , a já byl pořádně oblečenej, tak to nebyl tak tvrdej dopad...
Prostě sem měl zajít pro souseda, strom uvázat a strhnout ho bokem kam sem potřeboval a bylo by.
Prostě sem měl zajít pro souseda, strom uvázat a strhnout ho bokem kam sem potřeboval a bylo by.
Ahoj,ty volě,tož ňa teho na téj mojí kostře asi bolí málo.Vénku bylo parádně,tož sem gdysi kolem třetí nakopnůl triála a jál sa stahovať do kopy kulatinu,kerů mám poházanů kolem ovčína,jeden kůsek tam a druhý hen tam.Kurva,jednů kládů měl syn zatíženů plachtu na stohu se senem a gdyž sem ju teda zebrál,tož sem sa to jál zatížiť takovýma tyma,nejakého půl na půl metra betónovýma korytama co sa dávajů kolem cest.Ty kokot,býl sem zdechlý s tým kůsek obéjíť a napřímo sa tam pod nohana váľaly staré rýny a tož sem si eště říkál,Oline opatrně.S tým prvním sem to tam jaksi přeskákál a jak sem tam hopkál s tým druhým,tož sa ně noha šprajcka za ty faľce do téj pojebanéj rýny a už sem lěťél důlě čuňů.Čuňa dobrá alě bachorem sem celů váhů jebnůl na to zkurvené koryto,keré sem držál tým jeho břuchem na svojém bachoře.Ty kokot,v první moment sem mysľél,že tam zhebnu.První sem nemoh chytiť dech,tož sem sa tam pľazíl po zemi a už sem sa pomály lůčíl se životem.Po chvíli ně to cvaklo,tož sem sa v téj bolěsti aj agóniji dál hlědať telěfón,že nekoho zavolám alě telěfón gdesi v prdeli,absolutně sem nevěďél čí su a gde sem jebnůl ten zasraný telěfón.A tož jak už sem tam mľél skoro z posledního,tož ně ten telěfón zazvóníl,naraz sem sa cosi tajak gdyby trochu nadech a tož sem zabrál,nadech sa cosi lěpší,vydřél sem telěfón a volala moja.Sice sem býl totálně v prdeli alě aspoň sem už koľ toľ trochu dýcholíl a tož sem jí řek,že sem sebů jebnůl a ona,že tam za mňů poslala jedného známého.No a vtom fakt došél,tož sem sa jaksi dodřél k triálu,jaksi sa naň vyhrabál a jél dom.Kurva,zelé,od téj doby tady sedím jak lěmra,moja ňa furt posílá do nemocnice alě Já doufám,že to snáď nejak ustójím.Šak tu do teho sotva ťukám,bolí ňa celý bachor a gdesi až skoro pod pažů ňa ždáře jak sviňa.Zkušenosti už s tým jakési mám a tož to bude dobře narazený bachor s žebrama a pod tů pažů natuty prasklo aspoň jedno žebro.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Olo opatruj se ty bejku jeden.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
naražený nebo puklý žebro, to je sranda na 6 týdnů, a to se u toho moc nezasměješ , pokud nebudeš mít staženej hrudník. to ti teda nezávidím. Hlavně aby byly v cajku ty různý vnitřní sleziny a podobně...
- jirka_holub
Objednali jsme novou pracku. Koukam na ni v chodbe a rikam si "tybrdo, dyt to do pradelky neprojde dverma, nebo jo?" Sprintuju do dilny pro metr. Jsme asi malo premysleli když jsme ji v eshopu vybirali, furt samy programy a automatiky. Jsem blb, ze jsem radeji nemyslel na tyhle zakladnejsi parametry, moja radosti z noveh stroje tak zarila, ze me to uplne zatemnilo hlavu . Pracku jsem teda fofrem omeril, ma 59,5cm. Futra jsem u země premeril, 60cm. No jasne, výrobce prece není blbej. Tlacim to tam a ouha.. neprojde . Byvaly majitel nemovitosti zazdil futra tak sikovne, ze mají pekne brisko, asi 5mm na klazdy strane. Zítra budu bourat , nic jiného se neda delat
Mozna ze bych to vymlatil vne futer a zkusil je rozheverovat, ale to se asi vrati az hever vyndam, takze je asi vysekam cele a pak to omitnu a bude to bez futer, stejne tam nejsou dveře jen zaves. Ale nasr...o me to fest . Práce mi nevadi, ale toho bordela co všude bude... to nechci videt... ten vsudyvlezlej prach z bouračky....
ted me napadlo .. jdu to zmerit v horni pulce futer... tam třeba projde......
Mozna ze bych to vymlatil vne futer a zkusil je rozheverovat, ale to se asi vrati az hever vyndam, takze je asi vysekam cele a pak to omitnu a bude to bez futer, stejne tam nejsou dveře jen zaves. Ale nasr...o me to fest . Práce mi nevadi, ale toho bordela co všude bude... to nechci videt... ten vsudyvlezlej prach z bouračky....
ted me napadlo .. jdu to zmerit v horni pulce futer... tam třeba projde......
Ahoj,zkus to tým heverem v prostředku roztáhnůť tajak to je,podľa teho jak to gdosi ošukál,by to třeba ten půlcenťák povoliť mohlo a gdyž,tož tu prasklinu pak enom přejedeš akrilem.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
To jsem koupil skříň,teda drahá že by se hodila do komory,je ve slevě ta skříň.Změřím komoru ta je 185cm skříň 180cm tak ji jedem koupit.Sestavím skříň na začátku komory tam jsou dveře z boku a pak že ji šoupnu do zadu ke zdi.Sestavenou ji dám na rudl a jedu vzad.Ouha dejde to.Páni stavitelé udělali panel s boulí.Tak jsem sehnal souseda skříň se zvedla metr nad podlahu a už jse byl vzadu u stěny.Když jsme se stěhovali tak zeťák a tu skříň si brát nebudete? Tu tady necháván a on nám se bude hodit.Tak si ji vem.Ale tam nejde rozebrat.Tak si musel sehnat kamarádi zopakovat postup.
- jirka_holub
Rozmeril jsem to a ve vrchni casti futer to projde. U vrchu je sire 60cm a o 80cm nize je stále ještě 59,5cm, bude to o fous. Pozval jsem na vecer dva sousedy (mrcha ma 72kg) a dame ji naležato a u vrchu futer ji prostrčíme dovnitř. ...
- jirka_holub
Pracka je na miste, vrchem prosla, trochu podrena ale je tam. Tu nikdo neukradne
Tak si pěkně v klídku sedím, čtu si příspěvky a najdenou rána ve sklepě. Kotel Dakon po 35 letech udělal pápá. Takže jsem vypustil vodu a zítra bude demontáž.
Už mě ty katastrofy začínají nějak srát. Minulý měsíc pračka, teď kotel...
Tak si vem na noc teplé spodní prádlo "Sire".
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
co bude třetí?Britt píše:Tak si pěkně v klídku sedím, čtu si příspěvky a najdenou rána ve sklepě. Kotel Dakon po 35 letech udělal pápá. Takže jsem vypustil vodu a zítra bude demontáž.
nechci strašit...... u nás plynový,tento týden pračka na montérky.......takže kopírujeme,ale kotel se rozchodil a máme záložní ale taky dědečka.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
- pani-kenybzova
35 let, to je slusny vykon, takovy se uz asi nevyrabi...Britt píše:Tak si pěkně v klídku sedím, čtu si příspěvky a najdenou rána ve sklepě. Kotel Dakon po 35 letech udělal pápá. Takže jsem vypustil vodu a zítra bude demontáž.
To určitě ne.