Politika, neshody, atd. VI

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
fikejz

Re: Politika, neshody, atd. VI

#6766 Nový příspěvek od fikejz »

Jenže teď se chtějí o tu "nadílku dárečků" podělit - dobrovolně povinně!
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

ota

#6767 Nový příspěvek od ota »

K Bouračovi, tedy video bez simulátoru. Na youtubce je těch videí halda. Ty SU docela sleduju a baví mě. Tady je jen odkaz kde se tím trochu zaobírají https://www.palba.cz/viewtopic.php?t=734
A třeba nějaké kratší video z průřezu co tyhle stroje umí. A bez simulátoru.

mastnacek

#6768 Nový příspěvek od mastnacek »

Tak jestli jste chlapi nekdo byl posledni roky na rodicaku, tak uz vidim tuhle sebranku ucitelskou, jak kona ve stylu Igora Hnizda. Ono hlavne, ty opice cerny by je lehce srovnali a urezali jim hlavy.

Čárls

#6769 Nový příspěvek od Čárls »

Pamatuji jednoho řeka Sarisena základce vztahnul na učitele ruku ona ta třída o jednu vejš byla plná vejlupků No přišel nějaký učitel Josef Janeček už ho vyhodili z několika škol pravě z duvodů že nešel pro ránu daleko srovnal je všechny pořádně klika byla že si nikdy nikdo netroufl se proti němu spolčit . Viděl sem ja jako dozor o velký ztřiskal kluka tak až mu tekla červená za to že ho poslal kamsi, za něj si při vyučováni nikdo nedovolil ani uprdnout Dnes by mu to neprošlo ani nevím proč ho nechávali učit asi měl dobrý známy on snad prolez všechny školy na dvorsku a širokým okolí :( vždy ho po čase přeložili jinam
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

fikejz

#6770 Nový příspěvek od fikejz »

Kdo umí má autoritu i bez fyzických trestů. Jen nevím, jestli to studenty na peďáku učí. Spíš bych řekl, že ne. Každopádně je to hodně o sebedůvěře, znalostech a až pedantské důslednosti (sám na sebe).
Trestat někoho až do krve je hodně velký úlet a nejen dnes, ale i tehdy.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

mastnacek

#6771 Nový příspěvek od mastnacek »

Fikejz, tys nekd ucil? Nemyslim zedniky zednicit, ale haranty.

fikejz

#6772 Nový příspěvek od fikejz »

Tys neměl učitele, kteří měli respekt a autoritu i bez toho aby někoho fyzicky trestali? O ty druhé za nás nouze nebyla, ale měl jsem štěstí na pár co na nikoho nikdy nesáhli a přesto měli respekt a byli velkou autoritou. Takže vím jací byli ti i oni

mastnacek

#6773 Nový příspěvek od mastnacek »

Takze neucil. Neumis rozlisit cerny opice bez zabran nenavidejici evropany a normalni bily decka? Parkat jsem suploval u cikanu v druhy tride. Zatim nebyli agresivni, ale ta mentalita je uplne nekde jinde. Sijou s nima vsichni certi, malej fakan vyskoci pri matice a pane uciteli zazpivame si? A hned zacne vrtet smradlavym zadkem a zpivat.

fikejz

#6774 Nový příspěvek od fikejz »

Za nás byly ještě pomocné školy a předpoklad pro přijetí do normální byl mimo jiné umět se alespoň základně ovládat. Dnes je holt inkluze.
S celkem nezanedbatelným množstvím cikánů jsem dělal. Nemůžu napsat Romů, bo bych je tím urazil. Ty jsi sice hodně velký rasista, ale na pracující cikány stejně nemáš :vysmech:

Čárls

#6775 Nový příspěvek od Čárls »

Měl jsem učitele co jsi respektoval a nemuseli si nic vynucovat nasilím Tenhle taky nemusel akorád byl od rány a Pokud nebyl klid tak trestal za sebemenší maličkost prostě psychopat
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

ota

#6776 Nový příspěvek od ota »

Čárlsi psal jsem tu už několikrát. Měli jsme na základce staré učitele. Učili ještě mojí mámu. Jak ona říkala ,,odborný učitel"! Ve třídě ticho, nikdo ani nešpitnul. Učitel Zahrádka ihned vyřešil zlobení ,,vykrákáním" za pejzy. Nikdy nepsal poznámku. Učitelka Semerádová si zlobra vzala ven ze třídy na chodbu, kde mu rázně domluvila, někdy i facka přilítla. Postupně se třída u těch učitelů naučila při jejich hodinách nezlobit. Měli jsme učitele, taky jsem to tu psal učil formou ,,škola hrou". Hráli jsme s ním hry. Přišel na hodinu a říkal ,,dneska zkoušet nebudu. Zahrajeme si soutěž, třída proti mě" Dával otázky a třeba jedna řada lavic proti druhé. A on to jakože moderoval. Při tom vyzkoušel všechny 5x za hodinu. Celá třída spokojená ,,hurá žádné zkoušení" On nemusel nikdy nikoho napomínat, aby třeba nezlobil. Když zlobil dával mu otázky a záludný. A zlobr se víceméně musel snažit naučit se, nebo by se mu všichni smáli. Podruhé si zlobení rozmyslel. Stejně tak na učilišti. Učitelka na češtinu byla přísná. Zlobry řešila taky na chodbě. Profackovala a to že třeba slévači byli vcelku hovada. A pár jich šoupla a vlezlo se do třídy a vše bylo jako by nic. Ale hrozně naučila. Hodně četla a rozebírala to. A každej si to dobře zapamatoval.
Jak píšu vepředu, kdybych došel dom na základce a kvičel ,,mámí Zahrádka mě dneska vykrákal"! Vzala by vařečku a ještě by mi s ní namastla. Protože věděla, že mě nevykrákal jen tak. A u ní měl učitel vždycky pravdu i kdyby to pravda nebyla! 8) Však učil i jí!

fikejz

#6777 Nový příspěvek od fikejz »

Jo autorita učitele i u rodičů je velice důležitá. Pamatuji jak mi, to už jsem byl na střední, vykládal táta o rodičáku na základce a naší třídní. Že vypucovala jednoho tatínka ohledně chování a prospěchu jeho "princezničky" co se do něj vešlo. A on jen: ano pani učitelko, jistě pani učitelko ...
A přitom to byl ředitel největší fabriky ve městě :smich:

mastnacek

#6778 Nový příspěvek od mastnacek »

Tak zase seskocte ze svestky a zamyslete se nad aspon jednim rozdilem mezi vama, vasema deckama a cernou spinou ktera leze z afriky a vychodu. Tvl jste upadli na sisky? Kdyz jejich "kultura" ma nad zenskou kravu nebo ovci, tak asi budou respektovat ucitelku. Kdyz jsou pro ne belosi prasivi psi, kterym muzou lhat podvadet je a vrazdit, tak asi budou respektovat kohokoli bilyho ne? Ale aspon jste kuciii zavzpominali, dobre uz bylo. Tehdejsi ucitele by tu pakaz nezvladali taky. Na to vemte jed.

fikejz

#6779 Nový příspěvek od fikejz »

U vás máte na základní škole děti muslimských migrantů z Afriky? Asi ne, viď.

chobotek

#6780 Nový příspěvek od chobotek »

Ale co kdyby, fikejzi, co kdyby! :D V jednom z nejchudších regionů republiky budou, na rozdíl od tebe, připraveni. :co?:
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“