Česká a slovenská pošta

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
hobr

Re: Česká a slovenská pošta

#676 Nový příspěvek od hobr »

Včera došla SMS, že pošta převzala zásilku (pro mne). Dnes ráno SMS, že budou doručovat balík a číslo na šoféra. Celé dopoledne čučím doma a nic (normálně jezdí okolo desáté). Tak jsem zavolal na uvedené číslo, chvílu to zvonilo, pak to přeskočilo a ozvala se mi pošta Hustopeče. Paní mi vysvětlila, že s tím nemá nic společného jen to, že ty hovory se přesměrují k nim... Inu Česká pošta, co bychom chtěli? :vztek:
Jeden starý vtip: "V každém státě má peklo svoje velvyslanectví. U nás má dokonce troje - České dráhy, Česká pošta a Ředitelství silnic a dálnic..." :'(
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

chuck77

#677 Nový příspěvek od chuck77 »

Nedávno balík nad 15kg a jak mi to paní doručovatelka vlekla až do tlapek...díky holky 8). jste skvělý ;-)
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.

Cobrow

#678 Nový příspěvek od Cobrow »

To tam máte skvělé holky 8) . Tady pošta nevybočuje z všeobecného mínění. Čekám na zásilku a vidím paní z okna, jak mi dává předtištěný list - nezaztižen- do schránky. Někdy dokonce až po 2 dnech, co už jim to leží na skladě.
Při poslední návštěvě pošty jsem dokonce byl svědkem incidentu, kdy se pán rozčiloval, že mu tam od května leží zásilka. Nějaký náhradní díl, co nutně potřeboval. Pátral od dodavatele kdy to odeslal po celé republice... nakonec se se několika měsících zjistilo, že to přeci jen leží na místní poště. Pán nikdy nedostal list o doručení, pošta mu dlouho tvrdila, že to tam není. Podle zjištění odesílatele to mělo být doručené a převzaté následující den. ..... a pak si jedno - dvě nedej.... :-/

Sadra17

#679 Nový příspěvek od Sadra17 »

mě jeden balík doručili po půl roce taky takže asi nic neobvyklého :smich:
malej traktorista v malým traktoru

chuck77

#680 Nový příspěvek od chuck77 »

...a když vím, že to je na ně zbytečně těžký nebo nebudu k zastižení, tak Balík na poštu, píp SMS s kodem, pěkně kdykoliv v jejich provozní době na pobočku a tam si to třebas klidně i vysmejčím na rampu, autíčkem si pak dojedu k rampě, naložím, s :) odjíždím...tož rada pro kritiky volající po zrušení ještě jedné z posledních veřejných služeb: prostudujte si pánové radši přepravní podmínky a využívejte možnosti co nabízí, místo toho, abyste tady bulely jak malý děcka :pohlavek: ....-až Pošty zruší prosím abyste se odebrali do první Horní Dolní kde doručovatelky plní funkce listonoše banky zprostředkovatele + rádce v kdesčem a vysvětlete si sami zoufalým seniorům, že mají být na internátu onlajn a objednat si doručení třeba přes DPD PPL Geis.....
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.

hobr

#681 Nový příspěvek od hobr »

Tak balík už je doma. Pošťák přijel ve 13 hodin... :ano:

Cobrow

#682 Nový příspěvek od Cobrow »

To chuck : že pro většinu z lidí je 25kg cement moc těžké, to jsem si zvykl ( jako student jsem si chodil přivydělávat vykládáním vagonů s 50kg pytlama ) . Ale zásilka o váze cca 0,7 kg, nebo doručené psaní o váze 0,06 je těžké ??? Zvlášť, když dnes mají auta...
Asi to moc nechápu... :-/

Lišák1
Kontaktovat uživatele:

#683 Nový příspěvek od Lišák1 »

Jo, dobrá rada, jedině balík na poštu. Poštu mám 17 km, takže autem 34 km, to se skutečně vyplatí.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211

Čárls

#684 Nový příspěvek od Čárls »

To se ti nevyplatí Každý dle svých dispozic a hlavně ceny za doručení z obchodu
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

Lukashil

#685 Nový příspěvek od Lukashil »

pro co muzu si zajedu osobne treba i par km pres 100..... A ze mi misto slozenky prijde rovnou upominka me stejne jako mesic propadla pozvanka k lekari neprekvapi. Ze mam postu u sousedu nebo oni u me neresim ale ze mam 40cm rouru na noviny a cumej ven..
Stydím se za tuto zem

imaginaro

#686 Nový příspěvek od imaginaro »

Jestli není průhledná, tak možnâ že kdyby byla byly i ty noviny zastrčeny :-/ ;-)
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

ota

#687 Nový příspěvek od ota »

Když noviny vozila pošta, nebyl s níma nikdy problém. Ráno před 6 hodinou vždy ve schránce. Pak to od pošty převzala nějaká jiná společnost a tam to začalo. Měsíc noviny nebyly vůbec. Dotazoval jsem se proč. No že nemají nikoho aby to vozil. Tedy převzali rozvoz novin a neměli na to liďi na vesnice. Pak mi napsali email, že už začnou noviny rozvážet. Jezdil starej pán. Ze začátku vozil noviny tak na poledne, někdy v sobotu třeba kolem 13 hodiny. Znovu volám do té společnosti, jestli je to tak normální? Že noviny vozí kolem oběda. No prej to normální není a pokusí se domluvit regionálnímu vedoucímu aby to nějak opravili. Asi za týden mi volal regionální vedoucí, jakej mám problém? Oni noviny přeci rozváží uplně v cajku. No a já že bych chtěl noviny třeba po ránu, když se chlácholí, že noviny ve schránce max do 7 hodin. Vedoucí no nevím, pokusím se s tím rozvozcem domluvit jestli by si kvůli vám neotočil cestu. Aby jste měl ty noviny dřív. Asi za týden dojel starý pán s novinama a strašně nasranej narval noviny do schránky. Když takhle narval noviny do schránky asi po několikátý a hodil mi pod schránku dalšího vajgla od cigára, vystartoval jsem na něj. A on že kvůli mě musí teď jezdit ráno, že by se na to nejlíp v tom důchodu vysral. Ostatní že jsou spokojeni s rozvážkou na poledne a jen já pořát chci noviny ráno. Když přišla složenka na další předplatné období a cena byla o 1/4 původní ceny vyžší, noviny jsem zrušil. Po týdnu mě kontaktovala nějaká paní z jakého důvodu ruším noviny. Že z jejich strany dělají co můžou a snaží se noviny rozvážet kvalitně hned po ránu. Abych si to rozmyslel a ještě si předplatil další odběr. V té vyžší ceně bude prý víc zpráv a z okolí. Ne už jsem nezaplatil a neprodloužil. Ten starej pán tu jezdil ještě asi rok a pak zrušili noviny i další plátci. Už tu nejezdí nikdo s novinama. Asi to nikdo nebere. No taky je asi srala kvalita těch poskytovaných služeb vůči stále se navyšující se ceně.
Takže pošťačky noviny nevozí. Chce to domluvit si přímo s rozvozcem novin. Ale z vlastní zkušenosti vím, že oni dělají vše maximálně dobře. Že si vymýšlím já nesmysly.

hobr

#688 Nový příspěvek od hobr »

Také jsem odebíral denní tisk (Lidové noviny). Nejdříve každý den, pak už jen pátek, sobota. Jak to koupil Babiš - hromada reklam, takže zruš. Jinak u nás roznáší noviny a letáky pošťačka - ráno než otevře poštu. Má to jako "vedlejšák". Potkáváme se, když se jdu vyvenčit se psem.

Leo

#689 Nový příspěvek od Leo »

U nás noviny kdysi nosila pošta. Byli jsme jedna z posledních ulic na roznášení, takže noviny byli tak kolem 2 - 3 hodiny odpoledne. Pak to vzal soukromník, a noviny už před osmou jsou ve schránce.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

DanculSK

#690 Nový příspěvek od DanculSK »

Ja len toľko
Obrázek
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Odpovědět

Zpět na „Putyka“