Co všecko snese české zákazník

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
sychrovak

Re: Co všecko snese české zákazník

#616 Nový příspěvek od sychrovak »

tak to já si na dvě skočím,už jsem týden neměl pivko......
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

ZipBene

#617 Nový příspěvek od ZipBene »

Aumirku znám jedno krásné a velice pravdivé přísloví a to zní: Podle sebe soudím tebe.
Podvodník vidí za vším podvod a slušný člověk si zas myslí že druzí budou také slušní.

Přeber si to jak chceš.

aumirek

#618 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovak píše:tak to já si na dvě skočím,už jsem týden neměl pivko......
sychrovák kdyš ti chutná nemám problém a zip přísloví je sice hezké ale doba se mění podvodníci se množí jak houby po dešti taktéž jedna z dobrých věcí co byla za komanču ti je tak nepodporovali jak dnešní vláda

ZipBene

#619 Nový příspěvek od ZipBene »

aumirek píše:
sychrovak píše:tak to já si na dvě skočím,už jsem týden neměl pivko......
sychrovák kdyš ti chutná nemám problém a zip přísloví je sice hezké ale doba se mění podvodníci se množí jak houby po dešti taktéž jedna z dobrých věcí co byla za komanču ti je tak nepodporovali jak dnešní vláda
To si děláš legraci? Asi máš velmi krátkou paměť. Komunisti všechno založili na podvodu. Ke kvalitě potravin. Jak už jsem tu psal. Podvodníci se najdou všude. Záleží jen na každém na co se nechá nalákat. Jestli na cenu, nebo na kvalitu.
Naše výrobce jsme si zlikvidovali my zákazníci a teď tu brečíme co ONI NÁM to provedli, že nám sem dováží nekvalitní zboží. Za vše Můžou ONI. My nic my jsme jen závistiví chudáci a utiskovaní.
KAŽDÝ ČLOVĚK SVÝM ROZHODNUTÍM A SVÝM KONÁNÍM OVLIVŇUJE ŽIVOT ZDE. NE ONI.
Křičíme jak naše výrobky mizí z trhu a přitom nakupujeme v super hyper. Mluvíme o tom jak se jí nezdravě a každou chvíli zaslechnu větu: Vemeš mi něco z Mekáče? To není na mě. Já už bych tam nepách, to je smrad že se mi zvedá žaludek. Totéž KFC. Hlavně že si ostatní mlaskají. No fuj.

aumirek

#620 Nový příspěvek od aumirek »

zip To si děláš legraci? Asi máš velmi krátkou paměť.Za komunistu bylo potravin sice méně a žádnej výběr.Ale to co bylo bylo kvalitnější tím myslím z hlediska dodržováni norem a zdraví.Toto už i mnohokrát řekl sychrovám pokud zase neotočí.Vysvětloval to tím že jsme měli přísnější normy což sice uplně nesouhlasím normy byli možná stejné jen se mnohem více dodržovali.A k těm podvodum komunistu ano byl to podvod a zločinej systém přesto i tam bylo dost věcí které bych byl velice rád pokud by se vrátily a slušnej člověk toto uzná zaslepenec řekne že to je lež
Ps a zase se ptám jsi naivní nebo hloupej.Upozornuji neříkám co jsi mužeš si vybrat.Tvrdíš komunismus byl založen na lži a podvodu tak proboha proč teda v tom lhaní a podvodu pokračují naši zákonodárci stále nebo snad chceš tvrdit jak jsou čestní a neuplatní

sychrovak

#621 Nový příspěvek od sychrovak »

Ano řekl jsem že naše československé normy do roku 1994 byli jedny z nejpřísnějších,nedovolovali třeba náhražky v jogurtech či separáty v párkách,mléko není mléko atd.Ale to neznamená že si kvalitní jogurt,či právé mléko koupit nemůžu,můžu ale jen za něj zaplatím víc.

Co se týká škodlivost DDt aj. svinstva v zemi následně v potravinách,to nikdo v té době neřešil,byl to problém i na západě ale tam si to uvědomili a skončili s tím a my jsme stím žačli.......vždy jsme byli nějak za totáče pozadu,nebo záměrně bržděni aby jsme spřáteleným soudružským zemím ve vývoji neitekli :)
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

aumirek

#622 Nový příspěvek od aumirek »

ale ono vubec nejde o to byli li přísnějěí a o kolik.Tu jde o to že za komanču si málokdo dovolil je nedodržovat.A i dnes když nejsou tak přísné přesto pokud by se dodržovali tak by byli zdravé.A že i dnes si mužeš koupit kvalitní zboží když připlatíš je pravda ale velice ošemetná.Pokud se dělá nějakej ten srovnávací test dost často vyjdou ty drahé jako ty mejhorší
ps a ty nejkvalitnější pardon nejdražší tedy bio to je kapitola sama pro sebe

ZipBene

#623 Nový příspěvek od ZipBene »

aumirek píše:zip To si děláš legraci? Asi máš velmi krátkou paměť.Za komunistu bylo potravin sice méně a žádnej výběr.Ale to co bylo bylo kvalitnější tím myslím z hlediska dodržováni norem a zdraví.Toto už i mnohokrát řekl sychrovám pokud zase neotočí.Vysvětloval to tím že jsme měli přísnější normy což sice uplně nesouhlasím normy byli možná stejné jen se mnohem více dodržovali.A k těm podvodum komunistu ano byl to podvod a zločinej systém přesto i tam bylo dost věcí které bych byl velice rád pokud by se vrátily a slušnej člověk toto uzná zaslepenec řekne že to je lež
Ps a zase se ptám jsi naivní nebo hloupej.Upozornuji neříkám co jsi mužeš si vybrat.Tvrdíš komunismus byl založen na lži a podvodu tak proboha proč teda v tom lhaní a podvodu pokračují naši zákonodárci stále nebo snad chceš tvrdit jak jsou čestní a neuplatní
Nějak mě nenapadá co bych chtěl aby se z dob toho totalitního režimu vrátilo. Dodržování norem by bylo na dlouhé povídání. Tužka a papír sneslo všechno. Kontrolní orgány a se na kontrolovaná místa kolikrát ani nedostaly. Základ úspěchu byl je ožrat a v té opilosti jim podsunout všimné. Zajímavé je že se stály fronty na učňovské párky klobásy rohlíky a další výrobky, protože byly daleko více kvalitní než mistrovské. Trochu to nedává smysl. Pivo bylo také otázkou náhody zda se po něm neposeru. to samé limonády. Mléko také nebylo tak úplně kvalitní, měli jsme doma krávu tak to mohu posoudit. Člověk musel brát to co v obchodech bylo a kolikrát nebylo nic, jen prázdné police.
K politikům. 40 let jsme si nechali líbit, že papaláši byla honorace, co se s obyčejnými lidmi nebaví. Pro ně se vozily potraviny ze západu, stejně jako jiné zboží. Proto zde všichni odsuzují české výrobky. Likvidujeme se tu sami navzájem a svádíme to na globalizaci a západ na........, ale musíme se zamyslet a začít u sebe. Dnes a denně vidím nesmyslné počínání lidí co si objednávají zboží po internetu. Pikantní je když přes Ostravu jede zboží z jedné vesnice do sousední. Nikdy by mě nenapadlo objednat si psí boudu odjinud než od místního truhláře. To samé kurník a králíkárnu. Už jen kvůli dohadům o kvalitě a to se nebavím o nákladech na cestu. Ve snaze ušetřit jsme ochotni utratit takové peníze, že zůstává rozum stát. Než dát vydělat známému, radši utratím víc peněz abych neviděl jak si za moje peníze soused řemeslník velebí firmu dům a kupuje nové auto. Jo závist je ta svině co tu vládne. Proto máme i takové politiky. Až si přestanem jen z polovičky závidět a uznávat práci těch druhých, ne jen tu svoji jak nás naučili komunisti, tak tu bude podstatně lépe a projeví se to i na těch výrobcích. Vždyť my si přejeme být šizeni. Je to náš národní sport. USA moc neuznávám, ale jedno se jim musí nechat a to je hrdost na jejich výrobky a vše americké. Nám by stačilo z jejich hrdosti cca 40 procent a ekonomika by šla hodně rychle nahoru.
Aby se politici odnaučili aroganci podvodům a lžím, to si je musíme vychovat a hlavně zamést před vlastním prahem. Od dob komunistů jsme si zvykli chodit na úřady s nějakou pozorností.
A jinak jsem hloupej i naivní, protože bych ti jinak neodpovídal na tvoje příspěvky. I na tobě je vidět, že komunisti nechali stopy.

aumirek

#624 Nový příspěvek od aumirek »

zip stopy komouši zanechali na každém mě nevyjímaje.Nevím teda co jste měli za krávu ale tvrdit že mléko bylo dříve kvalitnější je blbost to si asi neměl dobrou krávu.To co koupím ted pod názvem mléko se s mlékem nedá srovnat pokud máš možnost mít mléko od krávy což já mám.Pivo ač nepiju tak slyším poprvé že ted je chutnější a kvalitnější než dříve.Limonáda dříve byla určitě chutnejší než dnešní.Ano učnovské výrobky byli lepší než mistrovské a to dříve i ted.Ano v obchodech bylo hovno to je fakt.Ale bylo mnoho toho co bylo neskonale lepší za komoušu než ted.Namátkou bezpečnost i na procházce v noci jsem byl ve větším bezpečí než ted v poledne.Nikdy jsem netvrdil že za komoušu bylo lépe a že chci jejich návrat.Ale jen křivej člověk bude tvrdit že není absolutně nic co by bylo dobře pokud by zustalo jako za nich.I za hitlera byli věci co by bylo dobré zavést.

ZipBene

#625 Nový příspěvek od ZipBene »

aumirek píše:zip stopy komouši zanechali na každém mě nevyjímaje.Nevím teda co jste měli za krávu ale tvrdit že mléko bylo dříve kvalitnější je blbost to si asi neměl dobrou krávu.To co koupím ted pod názvem mléko se s mlékem nedá srovnat pokud máš možnost mít mléko od krávy což já mám.Pivo ač nepiju tak slyším poprvé že ted je chutnější a kvalitnější než dříve.Limonáda dříve byla určitě chutnejší než dnešní.Ano učnovské výrobky byli lepší než mistrovské a to dříve i ted.Ano v obchodech bylo hovno to je fakt.Ale bylo mnoho toho co bylo neskonale lepší za komoušu než ted.Namátkou bezpečnost i na procházce v noci jsem byl ve větším bezpečí než ted v poledne.Nikdy jsem netvrdil že za komoušu bylo lépe a že chci jejich návrat.Ale jen křivej člověk bude tvrdit že není absolutně nic co by bylo dobře pokud by zustalo jako za nich.I za hitlera byli věci co by bylo dobré zavést.
Nevím co nechápeš na tom že mléko od krávy bylo vždy lepší než z obchodu. V zemědělském muzeu na Kačině vysel již za komančů plakátek podniku Laktos a tam z čeho se skládá mléko. Překvapivě z 20 procent bylo tvořeno kravským mlékem a zbytek byla voda a přísady.
Bezpečnost možná byla lepší. Pravda, je že spousta věcí byla utajená a i za komunistů si pamatuji jak zde v okolí pořádali několikrát hon na zločince a lidé se báli chodit po lesích. To že máme policii takoou jaká je je taky zásluha nás. Chtěli jsme menší buzeraci a tak se stáhli do ústraní. Po revoluci jim to vydrželo cca 10 let. Těžko se pak napravuje reputace a získává respekt.

creative

#626 Nový příspěvek od creative »

aumirek píše:zip stopy komouši zanechali na každém mě nevyjímaje.Nevím teda co jste měli za krávu ale tvrdit že mléko bylo dříve kvalitnější je blbost to si asi neměl dobrou krávu.To co koupím ted pod názvem mléko se s mlékem nedá srovnat pokud máš možnost mít mléko od krávy což já mám.Pivo ač nepiju tak slyším poprvé že ted je chutnější a kvalitnější než dříve.Limonáda dříve byla určitě chutnejší než dnešní.Ano učnovské výrobky byli lepší než mistrovské a to dříve i ted.Ano v obchodech bylo hovno to je fakt.Ale bylo mnoho toho co bylo neskonale lepší za komoušu než ted.Namátkou bezpečnost i na procházce v noci jsem byl ve větším bezpečí než ted v poledne.Nikdy jsem netvrdil že za komoušu bylo lépe a že chci jejich návrat.Ale jen křivej člověk bude tvrdit že není absolutně nic co by bylo dobře pokud by zustalo jako za nich.I za hitlera byli věci co by bylo dobré zavést.
Ty musíš být velký schyzofrenik, čteš vůbec po sobě ty články co píšeš? Tak v jednom komunismus odsuzuješ a v druhém vychvaluješ. Nebo si počítač půjčujete? Jinak to, že dříve byli potraviny kvalitní a dnes ne? Byl jsi v obchodě dříve a teď ? Všiml jsi si rozdílu? Jestli ne, tak si opravdu magor. Dřív v obchodě nebylo nic, maximálně fronta. Dnes tam máš všechno, je jen tvůj problém, že kupuješ levný šunty. Tak si kup normální pivo z pivovaru a nekupuj náhražku, tak si kup normální mléko a ne náhražku, tak si kup normální maso a ne náhražku. Kurva dřív byli potraviny plné DDT a PCB a Pesticidů a kdovíjakých sráčů , byť trochu soudnej a nechtěj být nejchytřejší za každou cenu.

ZipBene

#627 Nový příspěvek od ZipBene »

creative píše:
Ty musíš být velký schyzofrenik, čteš vůbec po sobě ty články co píšeš? Tak v jednom komunismus odsuzuješ a v druhém vychvaluješ. Nebo si počítač půjčujete? Jinak to, že dříve byli potraviny kvalitní a dnes ne? Byl jsi v obchodě dříve a teď ? Všiml jsi si rozdílu? Jestli ne, tak si opravdu magor. Dřív v obchodě nebylo nic, maximálně fronta. Dnes tam máš všechno, je jen tvůj problém, že kupuješ levný šunty. Tak si kup normální pivo z pivovaru a nekupuj náhražku, tak si kup normální mléko a ne náhražku, tak si kup normální maso a ne náhražku. Kurva dřív byli potraviny plné DDT a PCB a Pesticidů a kdovíjakých sráčů , byť trochu soudnej a nechtěj být nejchytřejší za každou cenu.
8) 8) 8)

aumirek

#628 Nový příspěvek od aumirek »

zip tak ten magor bezesporu jsi ty jak už jsi mnohokrát dokázal nedělej si z huby hajzl a řekni mi kdy jsem vychvaloval komunisty napíšu li že i ten nejhorší režim či největší zločinec udělá i něco dobrého tak opravdu jen magor z toho vyvodí že ho vychvaluji a navíc opravdu není to samé že v obchodě i když byl nedostatek že to ostatní bylo nekvalitní.Ještě dnes se mi zdá o jogurtu co bejval dříve a o mnoha jiných běžných potravinách
ps a prozrad mi kde kromě pivovaru dělaj pivo co se dá koupit ptal jsem se v truhlárně a nedělaj ho tam

honza461

#629 Nový příspěvek od honza461 »

vy se stejně jen napadáte a hádáte jen kvuli tomu že to máte v povaze. 8)

ZipBene

#630 Nový příspěvek od ZipBene »

aumirek píše:zip tak ten magor bezesporu jsi ty jak už jsi mnohokrát dokázal nedělej si z huby hajzl a řekni mi kdy jsem vychvaloval komunisty napíšu li že i ten nejhorší režim či největší zločinec udělá i něco dobrého tak opravdu jen magor z toho vyvodí že ho vychvaluji a navíc opravdu není to samé že v obchodě i když byl nedostatek že to ostatní bylo nekvalitní.Ještě dnes se mi zdá o jogurtu co bejval dříve a o mnoha jiných běžných potravinách
ps a prozrad mi kde kromě pivovaru dělaj pivo co se dá koupit ptal jsem se v truhlárně a nedělaj ho tam
Už mě nebavíš! Kde jsem psal aby si si koupil pivo v truhlárně?Ty jsi magor co převrací myšlenky a z názorů druhých dělá překroucené vrtule. Když řeknu že papír bývá bílý, tak ty napíšeš že je černý a blbě vfidím.Nenávidíš komunisty, ale mnoho věcí měli dobrých ani ten hajzl Hitler ti nevadí. No pravda dělal jsem z 30 Ostraváky a 3 z nich nebyli nacisti.
Jinak vyjmenuj mnoho běžných potravin. Tady na vsi jich moc ke koupi nebylo. Pravda maso jsme měli a ještě máme z vlastního chlívku. Když došlo tak jsme ho nekoupili. Nebylo! Jogurtů přišlo platíčko na celou vesnici. Ženské se o ně prali. Jednou prý dokonce roztrhali plachtu na náklaďáku, co jogurty přivezl. Kolikrát nebylo mléko, rohlíky, chleba, sýry nic. Podle toho jaký příděl na vesnici vyšel.
O ostatním zboží se nebavím to by bylo na dlouhý seznam. Jinak ta kvalita byla taky jako dneska. Jak kdy a jak co. Netvrď mi ale, že všechno bylo kvalitní, to by jsi byl komunistický zaslepenec a agitátor.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“