Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
koupil jsem ji žlutou,ale s laminátovejma kapotážema,dovezenou z rakouska.protože byla padená a tenhle model se vyráběl jen 97-98 byl problém sehnat kapoty a tak na to narvali okruhový lamináty,a z části napatlali štětkou.
rok sem odjezdil a pak sem koupil origo kapoty,nalakoval,nechal polepit a to je výsledek
rok sem odjezdil a pak sem koupil origo kapoty,nalakoval,nechal polepit a to je výsledek
Bez dobrých řidičů,je i sebelepší motor na P . . U
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘÚ?
Tak já se polepším a dám sem jednu lepší fotečku
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Opravdu pěkná. Moje babička VF 750 sice není ve žluté, má však zcela originální design modrá-ještěří kůže (air-brush).
Bohužel t.č. není v chodu. Sháním ND do motoru a je to docela vopruz.
Bohužel t.č. není v chodu. Sháním ND do motoru a je to docela vopruz.
Nemůžu si pomoct ale chtěl jsem cbr 2005.Ale ty motorky od roku 2000 vypadají sice krásně,ale jsou strašně malinkatý.Mám 183 cm a 112kg ale na ty novodobý bakeliťáky se neposkládám.Ten samej problém jsem měl i když jsem chtěl koupit GSXR.je to malinkatý
Přijde doba že lidi budou chtít starší motorky,protože je to ještě pořádný kus materiálu a ne ty novodobý trsátka
Přijde doba že lidi budou chtít starší motorky,protože je to ještě pořádný kus materiálu a ne ty novodobý trsátka
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
A proč myslíš že si držím tu svoji babičku? Výšku máme stejnou, jen váhu mám ještě pod 100. Na ty nový mašiny se prostě nesložím.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Prv sem chtěl africu,ale když sem zjistil že bych dal 50 000 za motorku z roku 89-90 která má najeto 3xkolem zeměkoule sem nakonec koupil tohle.je to moje první moto mám na něm najeto 12 000km a před tím sem trápil simsona, a na motokrose Suzuki RM 125.napřed rv 98 a pak 2003.
No a samozřejmě sem začínal na fichtlovi s revmaplechama to byli prdy
No a samozřejmě sem začínal na fichtlovi s revmaplechama to byli prdy
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
- adam
RM ještě máš, nebo už jezdíš jen silnici?
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
To by byl hodně zaíimavy sraz na vleču dám sice všechny motorky ale s mojim zetorem 6711 se nikde daleko poštět nechci
Pomocnou ruku najdeš nejspíše na konci svého ramene.
Jen silnici.motokros sem nechal a začal jezdit Autokros.po třech letech sem se na to vysral,protže platit všechno sám bez sponzorů je moc i na mě
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
Suzuki rm 98 a 03
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
- adam
Jasný no není to sranda to uživit. Já jsem teď od jara nejezdil. Teď do jara chci něco pořídit nějakou 300 2T ale starší už nechci, s tim bergem co jsem měl to bylo peklo, hlavně elektrika.... Já jen tak občas jel nějaký enduro nebo croscountry, jinak přes zimu jezdim motoskijoring , ale jako lyžař. Letos to ale vypadá zatim blbě, není na čem
V 0:53 můj stroj v akci
sklidil jsem i první místo
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
- adam
Tak přidám nějaký fotky motorek co jsem měl. Na tej yamaze jsem najezdil 25000 km za 2,5 roku od 16 každej den 60km do školy a zpět, hrozný od tý doby mě nebaví silnice
Přesunul jsem téma do putyky
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
Já mám problém se svými 190cm se poskládat na každou zalehávačku. Jezdil jsem na staré 750 GSX-R (tu motorku jsem hodně chtěl, protože jsem byl ulítlej na Streetfighter a na GSX-R 1100 jezdil Hanzlík), ale po chvilce jízdy mě začaly bolet záda. Pak jsem zkusil 600 Ninju a to bylo to samé. Nakonec z důvodu finančních (v době, kdy jsem kupoval svou první Japonskou mašinu, byli všechny motorky přes 300 tis) jsem koupil Yamahu XJ 600. Dneska šetřím na BMW 1150 GS Adventure, tak snad až dostavím barák, to vyjde.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III