Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
jo inak doma som od vcera... v nemecku nuda vcelku najlepsie tam bolo stravovanie...vzdy vyber z niecoho, pekne stoly plne jedla a tak ale inak sme sa neumiestnili na prvych prieckach takze neviem ktory sme ale boli tam niektore veci fakt vymakane
Čert žije
Ňéé ale štart jak 52 a bez teplej vody s 62 batekou dnes som 3 krát urval lano a skoro nič mi tam neostalo
já dneska přizvednul modrákovi předek při navijení a lano drží na
zetor 5748, Belarus EO 2621
Modrák je kapacita
Já tam mám na kladku lano reže do železa dere sa a potom sa len trhá....
no čo chalani ako bolo v ustavoch??
ja som mal dnes 8hodín a potom ešte aj autoškolu kurva bolí ma všetko aj nohy aj hlava raz mu celu telinu napchám do ...otvoru domov som prišiel o 17:30 a zas som hovno stihol
ja som mal dnes 8hodín a potom ešte aj autoškolu kurva bolí ma všetko aj nohy aj hlava raz mu celu telinu napchám do ...otvoru domov som prišiel o 17:30 a zas som hovno stihol
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
ale akurat tak kapacita na naftu po naštartovaní hned prevalí nádrž dovnútramajor3011 píše:Modrák je kapacita
Zetor 4011
Akože s tou nádržou pláva mi tam niaky bordel na jeseň som myslel že tam lejem aditívum ale ono to bolo asi čosi iné kus zeleného niečoho tam pláva
čo si tam fukol alycool
co modrák, hlavně vedoucímajor3011 píše:Modrák je kapacita
ty mu asi dáváš pěkně do trika , ale když to jde přez železo je to na prd tak mu udělej rolny a budeš mít klid
Neviem niaka zelená gulička a mäkké to je a ty ako pokračuješ s tým žralokom (felda)
zatial nič ale kamarad dostal ulohu spravit na ohybačke nove plechy na miesto starych zadnych blatnikov su trochu hnile tak ich bude prerabat a a nanitujem bud ich na novo alebo nabodujem ale ešte ani sam neviem a ešte vymenit predne blatniky a asi všetko ale viac teploty musi byt aby som to vybrusil a vygitoval
loni měl průměr 2,6l/mth, a to není špatnýJanci píše:ale akurat tak kapacita na naftu po naštartovaní hned prevalí nádrž dovnútramajor3011 píše:Modrák je kapacita