Politika, neshody, atd. V

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
DYK

Re: Politika, neshody, atd. V

#556 Nový příspěvek od DYK »

práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Irčan

#557 Nový příspěvek od Irčan »

Proč v ČR padajó mosty: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... oste-i-pod

Nevím kam to dat.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin

ZipBene

#558 Nový příspěvek od ZipBene »

hobr píše:Nazývat prezidenta debilem je urážka. Je fakt, že se chová "zvláštně", ale když se nad tím zamyslím, dělá to s rozvahou. Při pálení trenek si prostě udělal z novinářů prdel. To je pomsta za to, jak o něm psali a dosud píšou. Je fakt, že by se to dalo udělat jiným způsobem, ale to by zase nebyl Zeman - zkrátka dělá to po svém.
K vyvěšení trenek - aktéři už byli odsouzeni, takže to je vyřešeno. Já osobně bych jim přidal (trest) - ne za to vyvěšení, ale za to, že standartu zničili (hanobení státních symbolů).
S tou standartou mi přišlo na mysl "divadelní" představení "Na provázku" - vytahování vlajky z vaginy. Je to hnus a velmi mě to uráží. Jenže podle dnešních společenských norem je to v pořádku, protože to je "umělecké ztvárnění" čehosi....
Když si nevážíme státních symbolů, tak čeho si tedy potom máme vážit?
Hobr novináři o prezidentovi píšou jak se on chová. Pokud nechce, aby tak o něm psali je to na něm, aby on se změnil. Bohužel se chová jak jsem napsal. Je to jeho rozhodnutí a jeho vizitka.

Brendak

#559 Nový příspěvek od Brendak »

Nehodnotím jestli to s tou vlajkou v představení bylo správné , ale myslím že to bylo ztvárnění toho , že stát který představovala vlajka je jen stát a není to žádná modla. Představení jsem neviděl , takže se možná pletu.

Islám jak jsem se dočtl v jednom komentáři je 600 roků za křesťanstvím. V islámském světě se míchá dohromady politika (stát) a náboženství. A to je nebezpečné. Ale v našich poměrech si dělají domácí extrémisti modlu ze státu. A to mi přijde podobné a taky nebezpečné.
Naposledy upravil(a) Brendak dne stř čer 20, 2018 10:35 pm, celkem upraveno 1 x.

hobr

#560 Nový příspěvek od hobr »

Brendak píše:Nehodnotím jestli to s tou vlajkou v představení bylo správné , ale myslím že to bylo ztvárnění toho , že stát který představovala vlajka je jen stát a není to žádná modla. Představení jsem neviděl , takže se možná pletu.
Tvoje prohlášení je v ostrém kontrastu s těmi, kteří v roce 1945 osvobozovali republiku na Dukle (a nejen tam) - naše vlajka byla pro ně posvátná a byli ochotni za republiku zemřít... Jenže pro Tebe to nic není, Ty jsi nasraný, že máš malý důchod, že je Babiš premiér a Zeman prezident.
Jaký je to rozdíl, když nějaká "hérečka" si vytahuje vlajku z "pussy" (kundy)...
Úpadek mravů, hodnot a do toho Bryndák se svými pomatenými názory... Kam ten svět spěje?
Naposledy upravil(a) hobr dne stř čer 20, 2018 10:45 pm, celkem upraveno 1 x.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

hobr

#561 Nový příspěvek od hobr »

ZipBene píše: Hobr novináři o prezidentovi píšou jak se on chová. Pokud nechce, aby tak o něm psali je to na něm, aby on se změnil. Bohužel se chová jak jsem napsal. Je to jeho rozhodnutí a jeho vizitka.
Jsi na omylu - novináři o Zemanovi píší nepěkně delší dobu a on jim to teď vrací - ví že už nemůže nic ztratit, za "pár" let nebude prezidentem, tak si vyrovnává účty....
Dělal bych to také tak (kdybych byl prezident) - na hrubý pytel hrubá záplata....

Brendak

#562 Nový příspěvek od Brendak »

Hobr. Asi je třeba si uvědomit pokud je to boj za stát (vlajku) a to co ten stát představuje (svoboda , demokracie atd.) a odkud začíná fanatizmus. Jako když si někdo udělá ze státu modlu. Pak se dotyčný myslím dostává na úroveň islámských radikálů. Je pro ten stát ochoten vraždit , i když ten stát bude třeba Třetí říše.

zelenac

#563 Nový příspěvek od zelenac »

Sloboda nemoze ist ruka v ruke s demokraciou...to z principu nejde.Zaujimave je,ze ty tu demokraciu neuznavas :-/ ...sak milos sa do kresla dostal tym najdemokratickejsim sposobom.Palenim treniek sa sice zhovadil,ale zdaleka nie tak,ako jeho oponenti.No a to,ze palil tie trenky,bola vlastne reakcia na ich vyvesenie.V takej ''baste demokracie'' by zavesovacov rozstrielali na sracky a milos by ziadne trenky palit nemusel....
S tou tretou risou mas pravdu...mozno onedlho pomasirujes...
https://www.novinky.cz/domaci/475610-ne ... abise.html
S adom to nevyslo,tak hadam vyjde s adolfou.....
Tu sa milos zachoval skoro ako chlap.Akurat,keby mal trocha vecsie gule,uz mal ziadat vyhostenie n emeckych diplomatov z ceska...

hobr

#564 Nový příspěvek od hobr »

Madam Makrela zapomíná, že odsun byl rozhodnut ne naší vládou, ale vítěznými mocnostmi. To je potřeba zdůraznit.

Brendak

#565 Nový příspěvek od Brendak »

Zelenáč. Zeman tam bude strašit ještě necelých pět roků a pak bude od něho pokoj. To právě demokracie na rozdíl od totality zaručuje. Jinak komunisti byli taky v 48. roku zvoleni demokraticky. Je třeba dávat pozor , aby třeba Babiš za pomoci Zemana si tady nezaložil zase nějakou totalitku.

zelenac

#566 Nový příspěvek od zelenac »

Naco by mali zakladat novu,ked ta stara neskoncila?Len sa trocha pretransformovala,aby ju ovecky lahsie stravili.Ale zanedlho bude taka,ze sa ti ta nezamaskovana,teda ta,do 89teho bude zdat ako prechadzka rajem......
Na druhu stranu....v tejto pozlatkom zabalenej totalite ta zas cakaju ''zazitky'' o ktorych sa ti v tej nezamaskovanej ani nesnivalo.....napr.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/stre ... &source=hp
Ploty uz nebudu na hraniciach,ale okolo trhovisk....popripade,kadejake sklenene zabrany okolo nejakych vezi a tak.....este sa to to,co sa na nas vali,ponasa na demokraciu?

zelenac

#567 Nový příspěvek od zelenac »

Aj s tou slobodou nazoru nam to zacina povazlive skripat....
https://technet.idnes.cz/evropsky-parla ... ternet_pka
Brendaku,stale sa ti zda o nejakej demokracii?Ja myslim,ze sa k nam vahavo blizila po 89tom,ale teraz od nas sprintuje,ako daky rom od roboty :-/

DYK

#568 Nový příspěvek od DYK »

Tak já to furt nechápu??!! Až teda odejde Zeman a snad i Babiš, to už ti bude - začne vadit, že nějaká umělkyně vytahuje z kundy vlajku ČR. Nebo fakt už nemáš kouska normálního morálního cítění co o tom psal hobr? Slimákům se nedá upřít jedna věc - jakmile jim v karikatuře někdo sáhne na proroka hned je oheň na střeše. Tady se hanobí státní symboly a je to umění některým i jedno. to je na tom to nejalarmující. Na jedné straně se chtělo řešit použití vlajky Čechy při hokeji s nápisem své obce, na druhé straně nevadí jiné zacházení s vlajkou. Naštěstí to vyšumělo stejně jako nová hymna. Jen trest mi u toho chybí.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

zelenac

#569 Nový příspěvek od zelenac »

Sak preto nas slimaci dojebu!U nas vela ludom vymyli vymyvaci mozgy a tak symboly,ako vlajka,rodina vlast a tak vymizli ludom z vedomia.A tak nas prevalcuje zivotaschopnejsi druh,ktory sa neriadi len svojou penazenkou,ale aj roznymi osvedcenymi zasadami.K nim patri prave ta ucta k vlajke,ci svojmu prorokovi,ci ochota obetovat sa za svojich.....z nasej strany to vnimame ako fanatizmus,ale oni nato pozeraju inak.A hlavne drzia SPOLU!
A ako pise dyk....nevadi,ze si nejaka kunda vytahuje vlajku z kundy....ale skus preskrtnut vlajku unie na svojom autaku....
Tu sa krasne ukazuje,kam az dospela ta ''demokracia''...nemozem najst blijici smajlik.
Vyzivny clanok pre tych,ktorym este daco vravi ochrana svojej rodiny....
https://www.kupredudominulosti.cz/cerny ... usne-lidi/
Tak nas slimaci vdaka nasim ''elitam'' dostanu ako na striebornom podnose.A poniektori to este budu chapat ako obohatenie :-/ .....

ZipBene

#570 Nový příspěvek od ZipBene »

hobr to je možné že o Zemanovi novináři píší nepěkně již delší dobu. Asi to bude tím že si nevzpomínám na nic o čem bych mohl říci že jsem na něj hrdý. Máš pravdu v tom že se z pozice svého úřadu mstí. Což by jako prezident neměl. Takže se nemůže divit že "jak se do lesa (z hradu) volá, tak se do lesa (hradu) ozývá. Nakonec tím snižuje vážnost svého úřadu a vážnost státu jako takového. Tedy i vlajky. Nelíbí se mi to a nechápu jak někdo může vlajku použít tím způsobem co použili v Brněnském divadle a nebylo to poprvé co byla vlajka použita v zájmu jakéhosi "umění" nevhodným a pobuřujícím způsobem. Jenže jak je vidět větší části voličů to prostě nevadí a berou to jako samozřejmou věc. Třeba pro mě je Zeman ukazatel jak hluboko dokáže politik klesnout aby naplnil SVÉ pochybné cíle na úkor většiny. K tomu mu dopomáhej trestně stíhaný stbák Babiš. Amen.

Zamčeno

Zpět na „Putyka“