CO DNES NA OBED II
Re: CO DNES NA OBED II
Knedlo, zelo a poručil jsem si kapustovou polévku. Doktořice se šklebila, ale uvařila mi ji.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Kchél dělavala babička k tomu brambor a uzený Moc dobrý to vždy bylo Od jisté doby sem tak dobrý nejedl
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Včera kačena, dnes ještě poslední smažený kapr se salátem.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Já měl to samý.
- pani-kenybzova
Dneska konečně kapřík s erteplovým salátkem
Řízky snězený včera, takže dneska s chutí smažený vajíčka...
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Dojídal jsem kačenu a ještě zbylo. Moja vždy navaří jak pro regiment, kdo to má furt jíst?
(Dříve jsem měl jídlo místo sexu, dnes už mě nebaví ani to...)
(Dříve jsem měl jídlo místo sexu, dnes už mě nebaví ani to...)
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
konečně byl ten guláš z klokana, povedl se tak jsem přežranej
malej traktorista v malým traktoru
Jako správný čecháček a vlastenec, slavím významné dny obžerstvím. Někdo bouchá rachejtle, já kutím v kuchyni. Koleno se peče a právě jsem dodělal pochoutkový salát na chlebíčky.
Pivo a rychlý špunty se chladí v lednici, ale nevím, jestli na ně dojde. Mě ty bublinky nějak nejdou pod fousy a tak jsme je poslední 2 roky ani neotevřeli.
Pivo a rychlý špunty se chladí v lednici, ale nevím, jestli na ně dojde. Mě ty bublinky nějak nejdou pod fousy a tak jsme je poslední 2 roky ani neotevřeli.
tak kdopak bude mít zítra čočku ? u nás už je to tradice prý aby jsme měli dost peněz
malej traktorista v malým traktoru
U nás bude čočková polévka, jako každý rok. Já bych snesl i čočku s uzeným, ale to bych byl prý moc rozmazlený.
Teď mě dostala doktořice, když mi povídá " skoč nahoru do mrazáku a vyndej si 2 klobásy, abych měla co na jednohubky.
Teď mě dostala doktořice, když mi povídá " skoč nahoru do mrazáku a vyndej si 2 klobásy, abych měla co na jednohubky.
Tak já jako správný čecháček budu trávit tento a jiné dny opět prací ve fabryce. Manželka ještě spí a myslím že ani nic kuťit nebude. K obědu já guláš od tuhle, dobře uleželej a syn s manželkou prej čočku. Tu jsem právě odmítl. Ne že bych ji nejedl, ale přecijen ten guláš mi přijde jedlejší. Nejdřív se manželka trochu kabonila, že čočku odmítám v tento den. Ale pak našla náhradu. Čočka u nás musí být, protože z ní zítra bude polévka, to aby se nás držely peníze celý příšťí rok. Ty peníze co jsme nikdy neměli. A já jako každý 1 leden zase a opět tu čočkovou polévku nevemu do huby. Prostě tu nejím. A tak nějak na vzdor tomu pořekadlu asi taky. Bez té čočky manželka nedokáže 1 leden vůbec představit. Včera jsme byli u staršího syna na návštěvě a museli jsme zajet ke krámu a ona si musela dojít koupit pytel čočky. Tedy ještě spolu asi s třema taškama jinejch zbytečnejch věcí k sežrání.
Tak já jdu makat do fabryky v takto asi pro jiné významný den a uvidím večer co tu manželka vykuťí. Snad toho nebude moc, kdo by to zase do sebe cpal. Před půlnocí probuďím spící manželku, připijeme si na zdraví budeme hlídat vyděšené hafany a po sklidněňí hafanů jdeme chrápat. Takovej nestandartní blbej den, už aby byl za náma.
Tak já jdu makat do fabryky v takto asi pro jiné významný den a uvidím večer co tu manželka vykuťí. Snad toho nebude moc, kdo by to zase do sebe cpal. Před půlnocí probuďím spící manželku, připijeme si na zdraví budeme hlídat vyděšené hafany a po sklidněňí hafanů jdeme chrápat. Takovej nestandartní blbej den, už aby byl za náma.
Naše fauna snáší silvestra dost dobře. Hafan to má těžce na háku, puntík je zvědavej a puntikočka by šla zlobit ven. Mnohem zajímavější jsou pro ně dobroty na stole. Čočku jsem nejedl snad 20 let, pak ji do mě doktořice narvala násilím a já zjistil, že se to dá přežít ve zdraví, takže 2x za rok jí vydržím, protože nic se nemá přehánět. K obědu bude něco od Číňanů, protože jsme v práci a děláme inventuru, abych byl i poslední den v roce nasranej, jakej v tom má šéfová bordel.
Jardo naše hafanstvo by snášelo to střílení taky slušně. Jenže za naším barákem je zahrada a za ní je hasičárna. Každoročně se tam slaví silvestr třeba do druhého dne do 8 do rána. Před půlnocí osazenstvo ke dlouhé stěně hasičárny nastaví na asfalt celou kanonádu všeho možnýho dělostřelectva. Všechny ty cajky směřují naším směrem na náš dům. Je to tak 20m vzdušnou čarou. Ta stěna hasičárny je rovnoběžně s naším domkem. Takže veškerej efekt se odráží od té zdi na náš barák. O půlnoci to spustí. No vlastně někdy je to už sporadicky dřív, asi zkoušky. A pak to všechno zapálí a všechno to valí naším směrem. Jen slyšíme jak padají ty zbytky rachejtlí na dvůr. Druhý den smetu po dvoře tak lopatu, dvě těch cajků od toho. Už jsme protoestovali na obecním uřadu, tak se o tom prej bavili kdysi na zastupitelstvu. Polovina je proti a polovina pro. Takže se to snížilo, ale stále to byl masakr. No možná letos třeba bude o něco míň zase. Protože starostka nedávnmo chodila s latáčkama do schránek s prosbou a snížení toho herberku co tu na silvastra bývá.
Když tu byl slavný nevím kým a proč vymyšelný den ,,po stopách Jana Roháče z Dubé" u té hasičárny měli ťi šermíři dělo. A z něho vystřelili na náš barák asi 40 ran. Že jsem myslel že nám vypadnou ne tabulky, ale celí okna ze zdi. Taky předchozí strostka nechtěla pochopit, že naši psi by vybourali díru v podlaze, aby se zahrabali metr pod zem. Každý rok se to sice snižovalo ty rány a jejich počet. Asi z finančního důvodu. Až nakonec asi nabyla na to uvolněná dotace a zanikl tento významný den pro naši obec. Tuhle jsem četl na netu, že je tomu pár roků co tato velmi dobrá akce kvůli nedostatku financí skončila. Zaplať za to! Chtěl jsem tam napsat, že je to pro nás ,,postižené" tímto významným dnem taková uleva, ale nešlo tam vložit příspěvek.
Toliko akce na silvestra a kolem. Za mě je to o 100% lepší, když je klid a bouchají jen špunty od flašek!
Když tu byl slavný nevím kým a proč vymyšelný den ,,po stopách Jana Roháče z Dubé" u té hasičárny měli ťi šermíři dělo. A z něho vystřelili na náš barák asi 40 ran. Že jsem myslel že nám vypadnou ne tabulky, ale celí okna ze zdi. Taky předchozí strostka nechtěla pochopit, že naši psi by vybourali díru v podlaze, aby se zahrabali metr pod zem. Každý rok se to sice snižovalo ty rány a jejich počet. Asi z finančního důvodu. Až nakonec asi nabyla na to uvolněná dotace a zanikl tento významný den pro naši obec. Tuhle jsem četl na netu, že je tomu pár roků co tato velmi dobrá akce kvůli nedostatku financí skončila. Zaplať za to! Chtěl jsem tam napsat, že je to pro nás ,,postižené" tímto významným dnem taková uleva, ale nešlo tam vložit příspěvek.
Toliko akce na silvestra a kolem. Za mě je to o 100% lepší, když je klid a bouchají jen špunty od flašek!
To boucháni na silvestra taky moc nemusím Eddy je chluchej jak poleno jen na bašta slyší móc dobře
No u nas bude ovárek koleno jde do hrnce a na oběd si karbanátky s nivou nevím co polovička vymyslí
No u nas bude ovárek koleno jde do hrnce a na oběd si karbanátky s nivou nevím co polovička vymyslí
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu