CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Nechci dělat reklamu ale když si chci pochutnat tak chleba ze Svijanské rodinné pekárny a když jedu přes Smržovku tak u silnice v té pekárně co dělají nonstop a pořád tam je fronta....tam nepohrdnu ani mazancem či vánočkou
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
ja by som si dal svijansku 450-kusychrovak píše:Nechci dělat reklamu ale když si chci pochutnat tak chleba ze Svijanské rodinné pekárny a když jedu přes Smržovku tak u silnice v té pekárně co dělají nonstop a pořád tam je fronta....tam nepohrdnu ani mazancem či vánočkou
jójo, Sychrováčku, my když jezdíme do Krkonoš na dofču, ale hlavně když jedeme z dofči, tak zbožím od nich dovyplníme zbytek místa v autě ....
pak nemusím 2 dny vařit
pak nemusím 2 dny vařit
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
bol som konečne pre disky 16x6.5
su z volva dodavky
tak a prevariť stredy a sup na traktor
su z volva dodavky
tak a prevariť stredy a sup na traktor
dneska jsem od 13 hod cekal u doktora chodim 2 do roka kvůli tlaku byl jsem objednan na 13 20 hod rada na me prisla v 17 40 a za deset mynut sem sel od tam tud ze mam za pul roku zase prijit celej den fuc
Ahoj, takhle to nějak s tím doktorem funguje v Kutné Hoře na plicním. Objednám se při odchodu z návštěvy doktora. Objednají mě třeba za 3 až 4 měsíce. Mají jinak plno. Napíše tam sestra že na 7 hodinu ráno. Přijdu tam před 7 a je ještě zamčeno. Vlezu se sestrou dovnitř. Do té kartotéky přijde sestra tak v 7:30 Dá mi nějaké nesmyslné číslo a jdu si sednout. Potom mě sestra zavolá a jdu dejchat do mašiny. Po nadejchání sednu do ordinace a čekám na doktora. Ten přijde tak v 9 hodin. Nebo i 9:30!! Začne pomalu ordinovat. Nejdřív vezme pár známejch kteří už na něj čekají. Nějak tak ,,a dobrý den pane doktor a pojte dál" No a pak pomalu začne brát už co tam čekají. Mezi tím ještě někdo přehodí ty lejstra takže když mám jít třeba třetí jdu až šestej. Takže jdu k doktorovi a tam asi 10 minut. Napíše prášky poslechne si jak dejchám abych mohl vyplatit 30 Kč. Jdu k sestře a objednává mě. Běžně tři, čtyři měsíce dál bo je plnej sešit. Odcházím, kouknu na hodiny a někdy se stane že je 11:30. Takže jsem na 7:00 a jdu 11:30.
Dneska jsem měl jít a měl jsem odpolední a tak jsem to před čtrnácti dny rušil a objednávka nejdřív co jde je někde kolem 20 února!
Doktoři no hrůza to. Občas když jedu na kožní do Kolína, tam to jede jako na drátkách. Jsem objednanej na 9 a tak + - 10 minut jdu na řadu. A objednání během 14 dnů. A taky to jde. Sestra tam je jako pes, ale maká to jako na drátkách díky ní.
Dneska jsem měl jít a měl jsem odpolední a tak jsem to před čtrnácti dny rušil a objednávka nejdřív co jde je někde kolem 20 února!
Doktoři no hrůza to. Občas když jedu na kožní do Kolína, tam to jede jako na drátkách. Jsem objednanej na 9 a tak + - 10 minut jdu na řadu. A objednání během 14 dnů. A taky to jde. Sestra tam je jako pes, ale maká to jako na drátkách díky ní.
Taky jsem byl včera v Nymbuským špitále na chíře. Když jsem viděl ty zástupy přede dveřma, šly na mě mrákoty. Ještě že tam má doktořice známosti a za čtvrt hodiny jsem byl fuč. Vrátil jsem neschopenku a doufám, že ji nebudu zase najmíň 10 let potřebovat. Mám dojem, že v dnešní době se léčí sezením v čekárně ordinace.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
No ten je
Nedělal ráno problémy?
Nedělal ráno problémy?
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Krásný prasátko! Ale mám trochu blbou vzpomínku na ty necky co tam máš dole.
Jednou jsme zabijeli u kámoše taky velký prase a on pořát s těma neckama. No narvali jsme prase do necek a pařili v nich a potom táhli i s neckama ke koze. No a necky už nikdy ani vidět na paření a tak u čuněte.
Máme máry a to je jiná muzika. Děláme to na nich a je to o zvyku ale ty máry, paráda.
Jednou jsme zabijeli u kámoše taky velký prase a on pořát s těma neckama. No narvali jsme prase do necek a pařili v nich a potom táhli i s neckama ke koze. No a necky už nikdy ani vidět na paření a tak u čuněte.
Máme máry a to je jiná muzika. Děláme to na nich a je to o zvyku ale ty máry, paráda.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nedelal. Dostal ranu, fikl se a bylo. Jako cukal sebou, ale nic divnyho a hroznyho
My jsme na ty troky zvykly. Pak se hodi na valeck a 5m se jede pod trojnozku. U nas je na marach rozlozeny maso a odpociva do zejtra nez pude do mrazaku... jinak je 7 tlacek a 90 jitrnicek
My jsme na ty troky zvykly. Pak se hodi na valeck a 5m se jede pod trojnozku. U nas je na marach rozlozeny maso a odpociva do zejtra nez pude do mrazaku... jinak je 7 tlacek a 90 jitrnicek
-
Motat se kolem prasete mi nevadí,ale kdyby za mě chtěl někdo běhat kolem zabijačky,protože za zabijačky je nejlepší uzený
Čo to máš za mašinku, a aké tam idú ložiská SKF? Mne sa pri otáčkach nad tisíc začína mierne zahrievať krížová hlava, asi ma to tiež neminie. A to som ju pred pár rokmi kúpil novú
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.