CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
špalek

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#5431 Nový příspěvek od špalek »

Dnes poslední vojtěška z pole a jinak odpočinek po včerejším překládání střechy u prasat. Dostaly svině nové tašky. :)

Marie

#5432 Nový příspěvek od Marie »

špalek píše: Dostaly svině nové tašky. :)
moc hezká věta 8)
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

ITS

#5433 Nový příspěvek od ITS »

Marie píše:
špalek píše: Dostaly svině nové tašky. :)
moc hezká věta 8)
Souhlasím. Také jsem přemýšlel, jak se dostal k výměně střechy na poslanecké sněmovně.

Britt

#5434 Nový příspěvek od Britt »

Ráno přestavba kotelny, čištění kotle a po obědě jsem s vozejkem vyrazil pro uhlí. Při nakládání mi ruplo v zádech, takže skládání byl orgasmus. Teď jsem pod práškama a doktořice mě rozmasírovala a je to mnohem lepší. Zítra bych chtěl vyrazit pro druhou fůru a měl bych mít do půlky Ledna vystaráno.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

DanculSK

#5435 Nový příspěvek od DanculSK »

Britt píše:Ráno přestavba kotelny, čištění kotle a po obědě jsem s vozejkem vyrazil pro uhlí. Při nakládání mi ruplo v zádech, takže skládání byl orgasmus. Teď jsem pod práškama a doktořice mě rozmasírovala a je to mnohem lepší. Zítra bych chtěl vyrazit pro druhou fůru a měl bych mít do půlky Ledna vystaráno.
to chceš zajtra nakladať? ta to nejak rýchlo prešlo
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Britt

#5436 Nový příspěvek od Britt »

Zatím to nebolí, tak doufám že to bude dobrý. To se pozná až mi přestanou účinkovat ty prášky.

DanculSK

#5437 Nový příspěvek od DanculSK »

radšej si na to niekoho zober,,,
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Britt

#5438 Nový příspěvek od Britt »

Taky mě už napadlo že odpoledne má přijet synátor pro nějakej přípravek na kočku, že ho zapojím ale na druhou stranu bych si připadal jako lemra líná.

ZipBene

#5439 Nový příspěvek od ZipBene »

Britt píše:Taky mě už napadlo že odpoledne má přijet synátor pro nějakej přípravek na kočku, že ho zapojím ale na druhou stranu bych si připadal jako lemra líná.
V tomhle případě by mi bylo jedno co is kdo myslí. Záda jsou záda a jak jednou loupne loupe pořád. Vím o tom dost z vlastní zkušenosti. I když poslední dobou daly záda pokoj, co tahám těžké věci.

sychrovak

#5440 Nový příspěvek od sychrovak »

:-/ už to zase zlobí :vztek: a to se blížíprodloužený víkend............jj jak říkaval kamarád co ,,neurveš,, do 40 cítky tak pak z obtížemi.......
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

ota

#5441 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, kdy je prodlouženej víkend? O ničem nevím. Já mám spíš prodloužený tejdny! Ale jo, zase je to placený. Myslím, že nějak v pondělí bude cosi prodloužení, no mám raní, tak se mi bude chtět lepší než minule, to jsem měl odpolední. Všichni byli doma a já rukoval na odpolední do práce. Teď mi to vychází na raní, tak to bude o fous lepší, ještě budou všichni chrnět a přijdu normálně z raní a doma už budou všichni a tak nějak mi to nepřijde. Svátek nesvátek. Nějak mě to vůbec nebere a kor ještě tenhle ten už tuplem ne. Jo Silvestr, to je jiná to mě celkem sere do práce. Ale třeba tady se nepůjde. Uvidíme.
Jinak k tématu rozebral jsem ty litinoví radiátory celkem asi 60 článků a už natírám. Nebo spíš válečkuju a mám asi 30 naválečkováno. Tak jsem v půlce. Potom to sešroubovat a uvidíme tlaková zkouška.

Baťa1

#5442 Nový příspěvek od Baťa1 »

ota píše:Ahoj, kdy je prodlouženej víkend? O ničem nevím. Já mám spíš prodloužený tejdny! Ale jo, zase je to placený. Myslím, že nějak v pondělí bude cosi prodloužení, no mám raní, tak se mi bude chtět lepší než minule, to jsem měl odpolední. Všichni byli doma a já rukoval na odpolední do práce. Teď mi to vychází na raní, tak to bude o fous lepší, ještě budou všichni chrnět a přijdu normálně z raní a doma už budou všichni a tak nějak mi to nepřijde. Svátek nesvátek. Nějak mě to vůbec nebere a kor ještě tenhle ten už tuplem ne. Jo Silvestr, to je jiná to mě celkem sere do práce. Ale třeba tady se nepůjde. Uvidíme.
Jinak k tématu rozebral jsem ty litinoví radiátory celkem asi 60 článků a už natírám. Nebo spíš válečkuju a mám asi 30 naválečkováno. Tak jsem v půlce. Potom to sešroubovat a uvidíme tlaková zkouška.
čoveče ty budeš mět na hřbitově zlaté náhrobek nebo naco to takto se dřít :evil:
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

ota

#5443 Nový příspěvek od ota »

No to už tak je. To se dá naučit. Nedokážu tak nějak prosedět chviku bez toho abych něco nedělal. Když jsem marodil, bylo to pro mě peklo. Venku sluníčko teplo a já musel ležet v posteli. No pak jsem už mohl chodit, tak jsem byl aspoň venku. Ale takhle jak říká soused, on že toho má tak na dva životy. Jak věcí, tak práce před sebou. A já říkám, že toho mám na tři životy. Věcí, plánů a práce. Mám nasyslováno že bych potřeboval den co by měl asi 50 hodin a mohl bych na tom pracovat. Víš já mám dva příklady tady. Jeden je tak a druhej uplně opačnej. Jeden pořát něco dělá neposedí. Druhej zase nehne a pořát sedí. No a já vidím ty rozdíly. A nechci dopadnout jako ten horší příklad. Jak říkám, jako schnilák!

Britt

#5444 Nový příspěvek od Britt »

Oto, mluvíš mi z duše. Teď jsem chodil týden se zavázaným palcem na pravý ruce a votrávenej jsem byl jak malajskej šíp. Nadávám, že ten, kdo vymyslel práci byl pěknej vůl ale ale bez ní bych chcípnul na skrčeninu. Před 20 lety jsem zkoušel přežít zavřenej v paneláku. To se prostě nedalo.

Auto-klassik

#5445 Nový příspěvek od Auto-klassik »

Nešel el proud,tak jsem pálil větvě z prořezávky stromů ze zahrady

Zamčeno

Zpět na „Putyka“