CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Dnes poslední vojtěška z pole a jinak odpočinek po včerejším překládání střechy u prasat. Dostaly svině nové tašky.
moc hezká větašpalek píše: Dostaly svině nové tašky.
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
Souhlasím. Také jsem přemýšlel, jak se dostal k výměně střechy na poslanecké sněmovně.Marie píše:moc hezká větašpalek píše: Dostaly svině nové tašky.
Ráno přestavba kotelny, čištění kotle a po obědě jsem s vozejkem vyrazil pro uhlí. Při nakládání mi ruplo v zádech, takže skládání byl orgasmus. Teď jsem pod práškama a doktořice mě rozmasírovala a je to mnohem lepší. Zítra bych chtěl vyrazit pro druhou fůru a měl bych mít do půlky Ledna vystaráno.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
to chceš zajtra nakladať? ta to nejak rýchlo prešloBritt píše:Ráno přestavba kotelny, čištění kotle a po obědě jsem s vozejkem vyrazil pro uhlí. Při nakládání mi ruplo v zádech, takže skládání byl orgasmus. Teď jsem pod práškama a doktořice mě rozmasírovala a je to mnohem lepší. Zítra bych chtěl vyrazit pro druhou fůru a měl bych mít do půlky Ledna vystaráno.
Zatím to nebolí, tak doufám že to bude dobrý. To se pozná až mi přestanou účinkovat ty prášky.
radšej si na to niekoho zober,,,
Taky mě už napadlo že odpoledne má přijet synátor pro nějakej přípravek na kočku, že ho zapojím ale na druhou stranu bych si připadal jako lemra líná.
V tomhle případě by mi bylo jedno co is kdo myslí. Záda jsou záda a jak jednou loupne loupe pořád. Vím o tom dost z vlastní zkušenosti. I když poslední dobou daly záda pokoj, co tahám těžké věci.Britt píše:Taky mě už napadlo že odpoledne má přijet synátor pro nějakej přípravek na kočku, že ho zapojím ale na druhou stranu bych si připadal jako lemra líná.
už to zase zlobí a to se blížíprodloužený víkend............jj jak říkaval kamarád co ,,neurveš,, do 40 cítky tak pak z obtížemi.......
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Ahoj, kdy je prodlouženej víkend? O ničem nevím. Já mám spíš prodloužený tejdny! Ale jo, zase je to placený. Myslím, že nějak v pondělí bude cosi prodloužení, no mám raní, tak se mi bude chtět lepší než minule, to jsem měl odpolední. Všichni byli doma a já rukoval na odpolední do práce. Teď mi to vychází na raní, tak to bude o fous lepší, ještě budou všichni chrnět a přijdu normálně z raní a doma už budou všichni a tak nějak mi to nepřijde. Svátek nesvátek. Nějak mě to vůbec nebere a kor ještě tenhle ten už tuplem ne. Jo Silvestr, to je jiná to mě celkem sere do práce. Ale třeba tady se nepůjde. Uvidíme.
Jinak k tématu rozebral jsem ty litinoví radiátory celkem asi 60 článků a už natírám. Nebo spíš válečkuju a mám asi 30 naválečkováno. Tak jsem v půlce. Potom to sešroubovat a uvidíme tlaková zkouška.
Jinak k tématu rozebral jsem ty litinoví radiátory celkem asi 60 článků a už natírám. Nebo spíš válečkuju a mám asi 30 naválečkováno. Tak jsem v půlce. Potom to sešroubovat a uvidíme tlaková zkouška.
čoveče ty budeš mět na hřbitově zlaté náhrobek nebo naco to takto se dřítota píše:Ahoj, kdy je prodlouženej víkend? O ničem nevím. Já mám spíš prodloužený tejdny! Ale jo, zase je to placený. Myslím, že nějak v pondělí bude cosi prodloužení, no mám raní, tak se mi bude chtět lepší než minule, to jsem měl odpolední. Všichni byli doma a já rukoval na odpolední do práce. Teď mi to vychází na raní, tak to bude o fous lepší, ještě budou všichni chrnět a přijdu normálně z raní a doma už budou všichni a tak nějak mi to nepřijde. Svátek nesvátek. Nějak mě to vůbec nebere a kor ještě tenhle ten už tuplem ne. Jo Silvestr, to je jiná to mě celkem sere do práce. Ale třeba tady se nepůjde. Uvidíme.
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
No to už tak je. To se dá naučit. Nedokážu tak nějak prosedět chviku bez toho abych něco nedělal. Když jsem marodil, bylo to pro mě peklo. Venku sluníčko teplo a já musel ležet v posteli. No pak jsem už mohl chodit, tak jsem byl aspoň venku. Ale takhle jak říká soused, on že toho má tak na dva životy. Jak věcí, tak práce před sebou. A já říkám, že toho mám na tři životy. Věcí, plánů a práce. Mám nasyslováno že bych potřeboval den co by měl asi 50 hodin a mohl bych na tom pracovat. Víš já mám dva příklady tady. Jeden je tak a druhej uplně opačnej. Jeden pořát něco dělá neposedí. Druhej zase nehne a pořát sedí. No a já vidím ty rozdíly. A nechci dopadnout jako ten horší příklad. Jak říkám, jako schnilák!
Oto, mluvíš mi z duše. Teď jsem chodil týden se zavázaným palcem na pravý ruce a votrávenej jsem byl jak malajskej šíp. Nadávám, že ten, kdo vymyslel práci byl pěknej vůl ale ale bez ní bych chcípnul na skrčeninu. Před 20 lety jsem zkoušel přežít zavřenej v paneláku. To se prostě nedalo.
-
Nešel el proud,tak jsem pálil větvě z prořezávky stromů ze zahrady