Dárečky
Re: Dárečky
Při dobře nabroušeném vrtáku to musí utáhnout 1 motor jak nic.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
ved to je o tom,,, správne nabrúsený vrták
Viděl jsem video, kde stromečkovým vrtákem s tou tvou vrtačkou šel do jeklu a kroutilo se to, jako když plácneš hada přes ocas.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Nakoľko robím v robote nasustruhu tak si predstav ze viem. Ale dano nemá vŕtačku z lidlu na 50 ku vrták tak neviem foto sem pleties :-
Navyše robiť vrtákom 50 dieru a predvrtat si iba 8vrtakom mi príde ako podkurovat mokrým drevom
Navyše robiť vrtákom 50 dieru a predvrtat si iba 8vrtakom mi príde ako podkurovat mokrým drevom
Naposledy upravil(a) Toreto dne sob pro 28, 2019 7:41 pm, celkem upraveno 3 x.
pokud máš pořádnej stojan tak je to srovnatelnýkenybz píše:tady na jiném fóru je odkaz na recenzi na youtube nějaký borec z SK to natočil
funguje to docela dobře sám to komentovat nebudu ale pro lidi co nemají 400v a prostor na dospělou litinovou vrtačku je to určitě lepší, než obyčejná vrtačka ve stojanu
malej traktorista v malým traktoru
Britte , ten stromčekový vrtak som videl, no to nebola tato vrtačka,,,,
bola to daky predchodca, z hrubkou steny stlpika 1,5mm , a neviem ci to nebola na remene, tato ma už 3 mm
a , ako mať tam minimalne 800 otacok na ten priemer,,,,
ja natočím nejake to video potom, a uvidíme
bola to daky predchodca, z hrubkou steny stlpika 1,5mm , a neviem ci to nebola na remene, tato ma už 3 mm
a , ako mať tam minimalne 800 otacok na ten priemer,,,,
ja natočím nejake to video potom, a uvidíme
Nestojí ta vrtačka dnes dvojku?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
To je celkom iná, je kúsok podrobná
Aha, no neměl jsem to jak porovnat. Jen jsem to zahlídl, takže je možné, že jde o jiný typ.
Priznám sa, že aj ja s v prvom momente som kúsok horkú slinu preglgol, keď som to zbadal.
No keď som sa lepšie pozrel, tak som zbadal že to je iné... Ale na jútub je už aj test,
A tam to je celkovo k ničomu,
Zastavuje to aj 10mm vrták...
A kopa veci je z plastu,a celkovo labilnejšia
No keď som sa lepšie pozrel, tak som zbadal že to je iné... Ale na jútub je už aj test,
A tam to je celkovo k ničomu,
Zastavuje to aj 10mm vrták...
A kopa veci je z plastu,a celkovo labilnejšia
To testuje zase ten francóóz?