CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
-
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Sice ne dneska, ale včera a předevčírem velký pokrok na vylepšení Transita. Nová překližka na podlaze. Mimochodem sehnaná tady na fóru . Nově udělaná elektrika vzadu. Kompletně jsme to natahali nové. Začali jsme původně nahrazovat poškozené kousky kabeláže, ale bylo to flikované takovým způsobem, že to nešlo. Předešlým majitelům když něco nešlo řešili to tak, že našli místo kde ještě rozvod fungoval a odtud to různě propojovali a klemovali světla levý s pravým mezi sebou a do toho ještě zásuvku na tažné.
Jenže teď to bude chtít pokračovat brzdama pak výfukem pak elektrikou vpředu atd. atd.
Nudíte se? Kupte si staré auto!!!
Jenže teď to bude chtít pokračovat brzdama pak výfukem pak elektrikou vpředu atd. atd.
Nudíte se? Kupte si staré auto!!!
Nevěř všemu co si myslíš
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Dneska zápočťák z matiky... 10/10
Mám radost, že jsi to dobře zaklopil. Asi máš ideální bod tahu. I bez nápovědy.Antony30011 píše:Dneska zápočťák z matiky... 10/10
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju taky mám radost. Začíná to hezky
-
- Kontaktovat uživatele:
Tu nápovědu bych dal do závorkyITS píše:Mám radost, že jsi to dobře zaklopil. Asi máš ideální bod tahu. I bez nápovědy.Antony30011 píše:Dneska zápočťák z matiky... 10/10
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
No a ty se vůbec neozývejMetracek píše:Tu nápovědu bych dal do závorkyITS píše:Mám radost, že jsi to dobře zaklopil. Asi máš ideální bod tahu. I bez nápovědy.Antony30011 píše:Dneska zápočťák z matiky... 10/10
http://www.wolframalpha.com/input/?i=li ... +infinitty
-
- Kontaktovat uživatele:
Já měl derivaci a né limituAntony30011 píše:No a ty se vůbec neozývejMetracek píše:Tu nápovědu bych dal do závorkyITS píše:Mám radost, že jsi to dobře zaklopil. Asi máš ideální bod tahu. I bez nápovědy.Antony30011 píše:Dneska zápočťák z matiky... 10/10
http://www.wolframalpha.com/input/?i=li ... +infinitty
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já už to radši zapomněl s lim sem bojoval já
schválně jestli někdo pozná co je to za zařízení na foto ?
JÁ !
no jasně, černý kotě
no jasně, černý kotě
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
-
Elektrifykovani domecek pro kocura...aby sa chvalil ostatnim kockam....ze ma I terasu (nevym)kenybz píše:schválně jestli někdo pozná co je to za zařízení na foto ?
Ja sem tot vyminal olej v komresoru a ten nas kocurek se v nem krasne vyvalal....nevym ale proc
http://www.youtube.com/watch?v=5MrUadSy ... re=related
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.
vedle jak ta jedle sám bych to neuhodl ale třeba to někdo pozná
Hledim na to 10min.a ide mne hlava kolem.ccc
Ventilator nejake kondezatory 3f.istyc, kolecka na prevoz...ze by nejaka zvaracka....
Ventilator nejake kondezatory 3f.istyc, kolecka na prevoz...ze by nejaka zvaracka....
http://www.youtube.com/watch?v=5MrUadSy ... re=related