Nějakej ten vtip :)
Re: Nějakej ten vtip :)
Ivánku, volal mi Pelta.
Pelta ti volal, čurák? A co chtěl?
No nic...
Nic, jo? A cos mu na to řek?
No - nic...
Tos mu řek dobře!
Pelta ti volal, čurák? A co chtěl?
No nic...
Nic, jo? A cos mu na to řek?
No - nic...
Tos mu řek dobře!
ISEKI TU 205 F WX
Pokud nemá cenu něco udělat pořádně, nemá cenu to dělat vůbec.
A jeden ze života:
Debata o nové reklamní kampani nejmenované jazykové školy
Šéfová:...nemá cenu směřovat to na regulérní veřejky, protože v létě pokračuje z jarního trimestru sotva 10% lidí...
Já: Z kolika?
Šéfová: Ze 100%
Já:
Debata o nové reklamní kampani nejmenované jazykové školy
Šéfová:...nemá cenu směřovat to na regulérní veřejky, protože v létě pokračuje z jarního trimestru sotva 10% lidí...
Já: Z kolika?
Šéfová: Ze 100%
Já:
ISEKI TU 205 F WX
Slováci mají Ndranghetu ,češi mají Agrofert.
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M
Do baru dojde ŠTBák, zlodej a premier v demisii.
"Tak pán Bureš, zase na jedno ako obvykle?"
"Sorry jako, proč bych vám mel říkat co si objednám?"
"Tak pán Bureš, zase na jedno ako obvykle?"
"Sorry jako, proč bych vám mel říkat co si objednám?"
Na palubě letadla říká seržant vojákům Cizinecké legie letících do
Afganistánu:"Chlapi, za každý pár mohamedánských uší dostane každej z vás
200 euro a za hlavu s talibanským vousem pět stovek!"Letadlo přistane a
natěšení vojáci z něj okamžitě vyběhnou... za dvě hodiny se radostně vracejí
s koši plnými hlav a uší. Seržant to vidí a je celý bledý a zpocený: "Kurva
chlapi, to bylo jen mezipřistání v Berlíně!".
Afganistánu:"Chlapi, za každý pár mohamedánských uší dostane každej z vás
200 euro a za hlavu s talibanským vousem pět stovek!"Letadlo přistane a
natěšení vojáci z něj okamžitě vyběhnou... za dvě hodiny se radostně vracejí
s koši plnými hlav a uší. Seržant to vidí a je celý bledý a zpocený: "Kurva
chlapi, to bylo jen mezipřistání v Berlíně!".
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Rybář chytí zlatou rybku. Rybka povídá: "Zadrž, když mě pustíš, splním Ti tři přání." Rybář se zamyslí a povídá: "Tak dobře. Chtěl bych mít nádhernou krasavici a tolik peněz, abych měl do smrti všechno, na co si vzpomenu." A najednou vedle něj stojí krasavice, radost pohledět a tolik peněz, až oči přecházejí. Rybka povídá: "A co Tvé třetí přání?" Rybář na to: "Vzdyť já už všechno mám, nic nepotřebuju ... víš ty co? Mám na Slovensku kamaráda, věčně s něčím nespokojeného, splň mu to, co ráno vysloví jako první, když vstane z postele." Rybka souhlasí. Druhý den ráno vstane slovenský kamarád, vyleze před chalupu, protáhne se, promne oči a povídá: "Jááááááááj, sto kokotou do riti a hrdzavá kotva do chrbta...!"
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Přijde chlapík do hospody, kouká, všude plno, akorát u jednoho stolu sedí samotný pán, má před sebou položený otevřený kufřík, kouká do něj a kroutí hlavou.
Tak ten první si přisedne, a po chvíli natáhne krk, aby viděl, na co ten druhý tak urputně civí - a nevěří svým očím: V kufříku malinkatý tenisový kurt, na něm to malinkatý Federer mastí s malinkatým Nadalem, chlápek na to kouká a vrtí hlavou, jak sleduje míček.
"No to je úžasný, kde jste k tomu přišel?
"No, já jsem rybář, víte, a takhle jednou mi něco zabere a já vytáhnu - zlatou rybku. A ona že když ji pustím, tak mi splní přání. Tak jsem ji pustil, a mám tohle."
"Šmankote, a kde jste ji chytil? To by se mi taky líbilo, já bych chtěl... co, řeknete mi, kde?"
A ten druhý že beze všeho, tak ten náš hned druhý den vystartoval, nahodil, chvíli nic, a potom lup - a na udici zlatá rybka.
"Hele, ty seš zlatá rybka, že jo, a když tě pustím, tak mi splníš přání, je to tak?"
A ryba: "Cože? Jo, přání, no to jo."
"Tak hele, rybo - já bych chtěl mít támhle na vršku vilu, jo? Ale velikou, rozumíš, 10 + 1, a tu vilu bych chtěl mít plnou doláčů. Jo, doláče, kam se podíváš, otevřu a všude samý doláče."
A ryba: "Co? Jo, todle. Tak jo. A teď mě pusť."
Tak on ji pustí, maže na kopec, a kouká - tam fakt stojí vila, jakou neměl ani Krejčíř. Odemkne, otevře dveře - a zasype ho lavina koláčů. Všude koláče, ve vaně koláče, v bazénu koláče, v šatně - překvapení - povidlový! koláče...
Chlápka málem jeblo. Nasprintuje zpátky do hospody, a ten druhý chlápek tam pořád sedí smutně nad tím kufříkem.
"Tak helejte, pane, TA VAŠE RYBA, TO JE VŮL! Dyť vona je hluchá jak tetřev! Já chtěl vilu plnou doláčů, a ona mi dala KOLÁČE!!!"
A ten druhý smutně pokývá hlavou, ukáže na kufřík a povídá:
"A vy si myslíte, že já po ní chtěl třiceticentimetrovej TENIS?"
Tak ten první si přisedne, a po chvíli natáhne krk, aby viděl, na co ten druhý tak urputně civí - a nevěří svým očím: V kufříku malinkatý tenisový kurt, na něm to malinkatý Federer mastí s malinkatým Nadalem, chlápek na to kouká a vrtí hlavou, jak sleduje míček.
"No to je úžasný, kde jste k tomu přišel?
"No, já jsem rybář, víte, a takhle jednou mi něco zabere a já vytáhnu - zlatou rybku. A ona že když ji pustím, tak mi splní přání. Tak jsem ji pustil, a mám tohle."
"Šmankote, a kde jste ji chytil? To by se mi taky líbilo, já bych chtěl... co, řeknete mi, kde?"
A ten druhý že beze všeho, tak ten náš hned druhý den vystartoval, nahodil, chvíli nic, a potom lup - a na udici zlatá rybka.
"Hele, ty seš zlatá rybka, že jo, a když tě pustím, tak mi splníš přání, je to tak?"
A ryba: "Cože? Jo, přání, no to jo."
"Tak hele, rybo - já bych chtěl mít támhle na vršku vilu, jo? Ale velikou, rozumíš, 10 + 1, a tu vilu bych chtěl mít plnou doláčů. Jo, doláče, kam se podíváš, otevřu a všude samý doláče."
A ryba: "Co? Jo, todle. Tak jo. A teď mě pusť."
Tak on ji pustí, maže na kopec, a kouká - tam fakt stojí vila, jakou neměl ani Krejčíř. Odemkne, otevře dveře - a zasype ho lavina koláčů. Všude koláče, ve vaně koláče, v bazénu koláče, v šatně - překvapení - povidlový! koláče...
Chlápka málem jeblo. Nasprintuje zpátky do hospody, a ten druhý chlápek tam pořád sedí smutně nad tím kufříkem.
"Tak helejte, pane, TA VAŠE RYBA, TO JE VŮL! Dyť vona je hluchá jak tetřev! Já chtěl vilu plnou doláčů, a ona mi dala KOLÁČE!!!"
A ten druhý smutně pokývá hlavou, ukáže na kufřík a povídá:
"A vy si myslíte, že já po ní chtěl třiceticentimetrovej TENIS?"
ISEKI TU 205 F WX
No ale aspoň vilu mal.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
No, ale tan bordel v ní. Víš, jak blbě jdou vyprat fleky od povidel?
ISEKI TU 205 F WX
Stále lepšie než ten tenis.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Víte, proč na hradním plese nesmí být vyhlášena dámská volenka?
Protože pro prezidenta by si mohla přijít zubatá...
Víte jak se dělaj červánky?
Vezmete komunistu na kopec a rozstřílíte ho na mraky.
Protože pro prezidenta by si mohla přijít zubatá...
Víte jak se dělaj červánky?
Vezmete komunistu na kopec a rozstřílíte ho na mraky.
Vymněnil sem ženě tubu zubní pasty za tubu sekundovýho lepidla.Eště teď se mnó nemluví.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Přijde ženská do práce a kolegyně na ni vyvalí oči - má ruce rozpažené jak esenbák v křižovatce, očividně nemůže připažit.
"Těbuch Růžo, co se ti stalo?"
"No, co bys řekla... Ten můj pitomec ráno postavil na galerku v koupelně tekutý řetězy..."
"Těbuch Růžo, co se ti stalo?"
"No, co bys řekla... Ten můj pitomec ráno postavil na galerku v koupelně tekutý řetězy..."
ISEKI TU 205 F WX
Víte, kdy má poslanec plné ruce práce?
Když stojí u pisoáru a zazvoní mu mobil.
Přijde pán do restaurace a objedná si želví polévku. Číšník přikývne, ale za chvíli se vrací: „Promiňte pane, ale máme takový delikátní problém... Náš kuchař totiž nemůže tu želvu zabít, ona vždycky vystrčí hlavu a než ji kuchař stačí klepnout, ona ji zase zasune dovnitř!”
Host se zamyslí a povídá: „Na to já mám takovej fígl! Hezky ji chytněte, vražte jí vší silou prst do prdele, ona se lekne, vystrčí hlavu... a je to!”
Číšník pokývá hlavou, odejde a opravdu - za chvíli se vrací s talířem kouřící polévky. Pán si pochutná, zaplatí, poděkuje a odchází. Číšník se za ním vrhne a ptá se: „Poslyšte, ten fígl s tím prstem vraženým do prdele... jak jste na to přišel? Vy jste chovatel želv?”
Host se jen usměje a povídá: „Ne, pane! Já jsem osobní asistent pana Drahoše a tohle dělám vždycky, když mu potřebuju navlíknout kravatu.”
Vznik nových politických stran připomíná vývoj tasemnice. Také se jedná pouze o nové články stejného parazita.
Když stojí u pisoáru a zazvoní mu mobil.
Přijde pán do restaurace a objedná si želví polévku. Číšník přikývne, ale za chvíli se vrací: „Promiňte pane, ale máme takový delikátní problém... Náš kuchař totiž nemůže tu želvu zabít, ona vždycky vystrčí hlavu a než ji kuchař stačí klepnout, ona ji zase zasune dovnitř!”
Host se zamyslí a povídá: „Na to já mám takovej fígl! Hezky ji chytněte, vražte jí vší silou prst do prdele, ona se lekne, vystrčí hlavu... a je to!”
Číšník pokývá hlavou, odejde a opravdu - za chvíli se vrací s talířem kouřící polévky. Pán si pochutná, zaplatí, poděkuje a odchází. Číšník se za ním vrhne a ptá se: „Poslyšte, ten fígl s tím prstem vraženým do prdele... jak jste na to přišel? Vy jste chovatel želv?”
Host se jen usměje a povídá: „Ne, pane! Já jsem osobní asistent pana Drahoše a tohle dělám vždycky, když mu potřebuju navlíknout kravatu.”
Vznik nových politických stran připomíná vývoj tasemnice. Také se jedná pouze o nové články stejného parazita.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.