CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Takže jak píše kolega bourač.Přisvěrkuj pásovinu a dobruš.Nic jiného s tím už nejde udělat.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
No dobře si zaučuješ nástupce
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Počkej na reakci Vladimíra-jsem totiž otrokář.
Ty už seš doma?
ruční pásovou brusku a modrý pás na kov...pawka píše:mám to právě řízlý... myslel jsem si že to udržím,ale neudržel ..
musel bych takovou koupit,žadnou nemam,ale uz sem pokukoval, jakou máš ty? dnes jsem to pilnikoval 3 hodiny a udelal jsem asi metr. je to spatne videt jak uz seš u pasoviny. hrozne to splývá,přitom to ještě chce.
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Prosím nebudit!!!
Pawka: mám už druhou Skill, pás 75 x 547?, hnědý pás na dřevo, modrý (modrozelený) na železo. Zrovna včera jsem uklízel a našel tu první... nedalo mi to, rozebral, vyčistil ložiska akorát že jsem přetrh řemínek....světe div se, v DE je firma, která vede ozubené řemínky snad na všechno... pravda cena i s poštovným 15 €, ale bruska zase šlape...
A když jsem ji měl tak rozdělanou, přemýšlel jsem, že ji přestavím na broušení trubek - potřeboval jsem očistit sloup u stolní vrtačky V20 (prodávají se profi za dost peněz) vymýšlel jsem co a jak a pak mě napadlo: vzal jsem jeden pás ze stolní brusky (100 x 915) a ono to brousí!!! má to jenom jednu nevýhodu- použitelné pouze když je jeden konec volný...zítra přidám fotky
Trochu jsem odbočil.. jestli budeš pořizovat jen na tu jednu práci, klidně kup něco z bazaru, nebo Tesco, Kaufland, Lidl. Jestli budeš mít víc využití kup si něco lepšího
https://www.rucni-naradi.cz/pasove-brusky
A když jsem ji měl tak rozdělanou, přemýšlel jsem, že ji přestavím na broušení trubek - potřeboval jsem očistit sloup u stolní vrtačky V20 (prodávají se profi za dost peněz) vymýšlel jsem co a jak a pak mě napadlo: vzal jsem jeden pás ze stolní brusky (100 x 915) a ono to brousí!!! má to jenom jednu nevýhodu- použitelné pouze když je jeden konec volný...zítra přidám fotky
Trochu jsem odbočil.. jestli budeš pořizovat jen na tu jednu práci, klidně kup něco z bazaru, nebo Tesco, Kaufland, Lidl. Jestli budeš mít víc využití kup si něco lepšího
https://www.rucni-naradi.cz/pasove-brusky
na té první fotce (tam co chrápe DYK ) je konečně nějaká dílna kde se pracuje, (bordel )
né ty vyšňořený uklizený obytný pracoviště co semkaj někdo dává.
né ty vyšňořený uklizený obytný pracoviště co semkaj někdo dává.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
No to si piš, že se tam dělá!!! Chvilka oddechu jen pro případný tel. hovor!!
vyklidit prostory v zámku, přístup pouze po prudkých schodech. Černá skládka (dva velký kontejnery).
nejprve přes schody rampa z trámů + fošny.
Doporučuju vynikající půjčovnu BOELS, půjčují opravdu téměř vše. Bobík šířka 110cm.
nejprve přes schody rampa z trámů + fošny.
Doporučuju vynikající půjčovnu BOELS, půjčují opravdu téměř vše. Bobík šířka 110cm.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"