možem aj buduci vikend , ale ty si nechcel , však neni problém , nachystaj trochu gitu , nejakú barvu , šmirgle a pridi pre mnaJanci píše:neslopal som, mal som isť ale nevyšlo to... ty bazerant, tú kapotu mi kedy nastriekaš?
Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
Z5611
hydraulikatrikko píše:chalani kto máte štiepačku hydraulicku alebo kuželovu?? čo by ste doporučili??
zetor 5748, Belarus EO 2621
my budeme stavat hydraulicku , mali sme požičanú od známeho a totál masaker , čo by sme s kálačkami robili pol dňa , tak na tej štiepačke spravené za 2hodinky , a skoro bez roboty , stačilo nagúlať drevo a on tam mal spravený aj taký zdvihák na totrikko píše:chalani kto máte štiepačku hydraulicku alebo kuželovu?? čo by ste doporučili??
Z5611
takže hydraulika?? dosť ma láka kuželová ale hydraulická bude mať asi viac sili
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
když budeš mít silný čerpadlo a odpovídající pístnici tak to je řádnej fofr i síla
jj asi to bude pravdepodobne hydraulická , myslím že kuželovej by norobili dobre tie priemery buku
Aj kuželovka zvládne velké priemery teda ja som ešte neskúšal ale čo som videl tak pohoda. Ono asi bude problém s chlpatým drevom ale ked sa človek naučí akým smerom tam dať chlpatý špalek tak nie je problém. Dokonca som štiepal aj 1,5-2 metrové slivkové klady, lebo som nemal pilu a štiepalo to skoro lepšie než tie 1 metrové
Ale ak sú financie tak hydraulika ale výhoda kuželovky je že ju sám naložím na vlečku
Keby si chcel, mám kužel navyše
Ale ak sú financie tak hydraulika ale výhoda kuželovky je že ju sám naložím na vlečku
Keby si chcel, mám kužel navyše
Naposledy upravil(a) Janci dne sob kvě 03, 2014 10:03 pm, celkem upraveno 1 x.
Zetor 4011
no práve financie su problém
ale asi najprv zbucham kuželovku na male polená do 50cm a potom hydraulicku na velké
ale asi najprv zbucham kuželovku na male polená do 50cm a potom hydraulicku na velké
Trikko, moc bych Jancimu nevěřil, bude se ti snažit prodat kužel
ked dá dobru cenu grátis
když to bude i s poštovným tak bych to taky vzal
rob si srandu z belarusaHonza50 píše:Trikko, moc bych Jancimu nevěřil, bude se ti snažit prodat kužel
kužel mi nezavadzá, vlastne ani som to neotestoval... kedysi som objednal u niekoho 120tku kužel, a potom sa mi neozval asi tyžden, tak som objednal od Fera a v ten istý den mi prišli obidva kužele mať tak doma sústruh (nie jak ten vydrb drummer mi ho nechce požičať) tak by som spravil domec pre hriadel a urobil by som druhú kuželovku
Zetor 4011
Janci povedz ferovi myslím že predáva aj domce nato možno by ti jeden pustil
ja rozmýšlam od neho zobrať domec ložiská a kužel a rám si spravím vlastný
ja rozmýšlam od neho zobrať domec ložiská a kužel a rám si spravím vlastný
´domec možem vyrobiť, sustružnik mi ho spraví hádam za flašku ale tak tiež na to teraz neni čas.. Vlastne tú kuželovku som spravil za celu kužela + sustruženie.
Inak keby si fakt robil kuželovku, či už za traktor alebo čo, tak by som spravil na metrovice a k tomu nejaký odmontovávatelny stol na menšie špalky tiež na tú moju chcem spravit vyškovo nastavitelný stol
Inak keby si fakt robil kuželovku, či už za traktor alebo čo, tak by som spravil na metrovice a k tomu nejaký odmontovávatelny stol na menšie špalky tiež na tú moju chcem spravit vyškovo nastavitelný stol
Zetor 4011
no predovšetkým metrovica a potom male klatiky takže asi kuželovka keby zarobí na hydrauliku tak by šla do sveta